ben çok şey bekliyorum, paramı katlayacağım dogub'da
Printable View
Özelleştirme idaresi yatırım yapmıyor ki fabrika çalışsın üretsin şimdi özelleştirme kim alacak bari devlet yatırım yapsın futbol kulüplerini kurtaracağına hem bölge insanı iş imkanı kazanır hemde devlet kazanır kısa Zaman'da özelleştirme programına alaınacapına düşünmüyorum hele tmsf elinde şirketler satılmadan buna sıra gelmez diye düşünüyorum endeks gelmiş 88.000 alınacak bir dünya ucuz hisse var ken şuan Doğub alınır mı?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez hikayedir
[QUOTE=Nabız;3021292]Özelleştirme idaresi yatırım yapmıyor ki fabrika çalışsın üretsin şimdi özelleştirme kim alacak bari devlet yatırım yapsın futbol kulüplerini kurtaracağına hem bölge insanı iş imkanı kazanır hemde devlet kazanır kısa Zaman'da özelleştirme programına alaınacapına düşünmüyorum hele tmsf elinde şirketler satılmadan buna sıra gelmez diye düşünüyorum endeks gelmiş 88.000 alınacak bir dünya ucuz hisse var ken şuan Doğub alınır mı?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez hikayedir[/QU
PİŞMANMISIN.....??
2 lot 2 lot alış giriyor, canlı tutuyor. fırsatını buldumu yapıştırıyor. 1000, 1500, 2000 lot. Kimse de yok. Dikkat çekmek için mi yapıyor, müşteri mi topluyor anlamadım. Neyse bekleyip görecez. Ytd.