Tamamdır başkanım.
Sizlere liderlik yarışmasında başarılar dilerim.:)
Printable View
Sayın talkandwalk yıl sonunda şampiyonluk listesinde ilan edilecek, veriler bende var...
Not : 92 puanı var doğrudur :ok:
Play of mof yokmu yaww..13gün sonra mangal yarımmı kalacak şimdi😎üstadlar bir maruzatım var aşağı yukarı 13,14 yıl oldu hissenette lakin bu itibar puanı ne işe yarar,kimdir necidir anlamıyor siz türkler neden veriyor bunu🤗bir hususta bana itibar puanı kim veriyorsa tanıdık olsun olmasın hemen yapıştırıyorum verene,lakin bu itibar puanını hep aynı kişiye vermeyin başkasına verin diyor sistem,bana veripte benden bekleyen varsa vay gundiye bak bize dönüş yapmıyor diye sövmeyin bu neşe pınarınıza😎
pisyedili01 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz....
EGEDUK adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
Puanda veremiyoruz ...:):)
Hepiniz gönüllerin şampiyonusunuz.
Bu başlık kapanırsa yazık olacak diyorum başka birşey de demiyorum.
carkos adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz. :)
Sn antipanik başkanım demişti yanlış hatırlamıyorsam.En az 40 kişilik bir tur atmak gerekiyormuş tekrar itibar puanı vermek için.
Kapnışmeterede nerdeyse 20-25 kişi varız.
Reelde yüzyüze görüştüğüm 14-15 kişi oldu.Bir kısmı bıraktı bırakmasa daha hızlı dönerdim itibar puanı verenlere