Bekleyelim görelim.
Printable View
Gözaltından çıkması için gereken şartların hangileri tamamlandı. Eksik kalanlar neler üstadlar paylaşabilir mi ?
Spk biraz yavaş kalıyor. Açıkça söylemek lazım. Şirketin spk dan beklentileri var.
Spk nında şirketten. Bozulan güven kolay tahsis edilmiyor. Bekleyelim görelim.
Şirketin borçları çok ve yapılandırmakta çok geç kalıyor. Faiz borçları aşırı derecede bu yüzden şu an ki fiyattan aşağıdan maliyetlenseydim hiç durmazdım
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam atalarimiz ne demis zararin neresinden donersen kardir...
Ben de sizin gibi olumsuz dusunseydim hic durmazdim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah ah 52 ye veriyormuş bak senn. .. Biliyor KY da nakit kalmadı kendi çalıp kendi oynuyor saygı değer tahtacımız.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin kervanzede bu yazilandan siz bunu mu anladiniz... Bravo... Alkisliyorum sizi...
Yazdigimi bir daha bir daha hatta bir daha okuyun...
Hocsm eyvallah... Benim yazimi alintiladiginiz icin bana yazdiniz zannettim... Kusura bakmayin...
Ertan baban gelinlik den sonra düğün de istersin diye korktu sanırım
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır işsel konulardan dolayı forumdan ve Tr den uzaktım güzel günler umarım bizleri bekliyor..tekrardan aranızda olmak güzel 🙏
Her yükselişten sonra biraz düzeltme yapıyor ve yine yükselmeye devam ediyor...
Bilanço yarın mı geliyordu. Hadi hayırlısı
Bilanço geçen hafta cuma geldi
ertan baba bayram ardı dügün yapalım diyorum olmaz diyorlar neymiş iki bayram arası dügün olmazmış bügün cuma ertan baba sal bir haberde bayram ardına kalmasın dügün yoksa damatlıkları yakarım ertan baba sen kralsın ertan baba sal bir haber borsayıda senin ateşin yaksın ertan baba cumanın bereketi ve fazileti üzerinde olsun ertan babam
meşalesin sen ertan baba yak borsayı ertan baba borsa camiyası senin yaktıgın meşalenin altında toplasın ertan baba
ertan baba göster kendini artık millet ucuz hisse arıyor ekmekten ucuz hissemi kaldı kervinden başka ertan baba çay 2 tl oldu ekmek 2 tl oldu koskaca kervn 58 kuruş batan geminin malımı kervin ertan baba kervin yeri buralarmı ertan baba bas gaza ertan baba yetişen alsın yetimeyen baksınn
bir araba parası kaldı ertan baba 36 bin onuda kervn yaptıkmı dügün kurulurmu ertan baba
5 yılın içine girdim ertan baba dügün dernek kuracagım ertan baba kim tutar seni ertan baba altın harflerle yazılacak senin adın ertan baba varlıgın yeter ertan baba
ertan baba senin adın çok uzaklara gök kubbeye yıldızlar yazacak sana ulaşmak için ertan baba henüz uzay gemisi icad edilmedi en fazla aya gidiyor ertan baba sen çok yükseklerde yıldızların arasındasınn
Haberi yapıştıracak Arkadaş yok mu ?
önetim Kurulumuzun bugün yaptığı toplantısında;
Şirketimizin ve bağlı ortaklıklarının Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan ve kamuya açıklanan 31.12.2017 tarihli konsolide yıllık finansal durum tablosu (bilanço) üzerinden 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ncı maddesi kapsamında ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2014/11 sayılı Bülten'inde yayımlanmış bulunan 10.04.2014 tarih ve 11/352 Sayılı Kararı kapsamında yapılan değerlendirmede, KAP'ta yayınlanan 31.12.2017 tarihli finansal tablolarına göre sermaye kaybının %47 oranında olduğu ve Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ncı maddesi kapsamından çıktığı tespit edilmiştir.
Bununla birlikte; Türkiye Finansal Raporlama Standartları gereğince finansal tablolarımıza yansıtılamayan 386 milyon TL'lık otellerimizin üst haklarının olumlu etkisi dikkate alındığında sermayemizin tamamının korunduğu görülmektedir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
ertan baba kalpden kalbe bir yoldur kalplerimiz bir gönlümüz bir ertan baba borsa alemin kralısın sen baba 7 dügel üzerine gelse sana vız gelir ertan babam sen yumrugu vaurdukca ses gelir demir yumruklu ertan babam
Arkadaslar son haber
TTK 376 yani sermaye kaybimiz yoktur demekte...
Ve sermaye=ozsermaye demek
Bu ne demek?
Gozaltindan cikmak icin bir sart daha yerine getirildi.
Gozaltindan cikmak icin icralarin halledilmesi kaldi...
Ins. Hayirlisi olsun
🏃*♂️🏃*♂️🏃*♂️🏃*♂️👍🏊*♀️🏊*♀️🏊*♀️🏊*♀️🚵*♂️🤾*♂️🤾*♂️🤾*♂️🤾 *♂️
ertan baba bana gülenler bir gelecek dizini dövecek senin yerin yıldızların arası ertan baba dünya bir gündür o gün bügündür baba nokta .
Bir müddettir kervanın analizini yapmıyordum.2 kelam etmek isterim.
https://i.hizliresim.com/JQyAVB.jpg
Günlük grafiğe baktıgımızda hissede 55 ten gelen bir gap boşlugu var ..belkı onu kapatmak isteyebilir..Macd hala alım bölgesınde ama goruldugu uzere mavi kırmızıyı aşagı keserse sıkıntı olabilir..
https://i.hizliresim.com/azb3nO.jpg
Saatlik grafikte hisse bollinger alt bandında 3 defadır tepki verip yukslmiş...58 altı kapanış takip edilmeli..Egerki aşagı kırar isek macd en atta işaretlediğim bölgeye kadar inmek ister...63 üstü kapanışlar guzel olur devamı gelir...
Bugün tavan olur gibi geliyor
meşalesin sen ertan baba yak borsayı ertan baba borsa camiyası senin yaktıgın meşalenin altında toplasın ertan baba
Özsermaye/Sermaye = DD , (362,8+386)/588 =1.27 mi? Üst kullanım direkt özsermaye ye ekleniyor mu?
Hocam normalde bilsnco haricidir. Ama direk eklenir diye biliyorum
Gozaltindan cikma sartlarindan biriydi
Peki üst kullanım hakkı ve eğer şirket değerlemesi biterse bunlar 6 aylık blanço ya yansır mı sayın frecell.
Hocam bakin us kullanim yansimiyor degerlemeleride muhtemelen dip not ya da kap ile bildirirler
Sonuca bakın arkadaşlar. Gözaltı sebeplerinden biri daha bitti anlamına geliyor.
Arell bank meselesi çözülürse, başvuru yapılır çıkış için. Bize de halay çekmek kalır.
beklentiler neler?
1- değerleme haberi
2-areal bank başta olmak üzere birçok borcun ödenmesi
3-Yurt dışı teminatlı yurt içi konsorsiyomlu 100 milyon euroyu gecen yeni kredi anlaşması
4- Sağlam gelecek 3 aylık ve 6 aylık bilançolar
5-Gözaltından çıkış başvurusu
6- Gözaltından çıkış
17 ile 25 ortasında bir rakama bu iş biter demiştim. Aritmetik ortalama 21 yapıyor. Kervancı pişkinliği ile 1 m Eur daha düşürüp 20'ye bitecek zannımca. Her 2 taraf için de kazan kazan olur bu durum. Tabi anlaşma olursa biz kapta ne zaman duyarız keyifleri biliyor.
Ytd...
lefter mi metin oktay mı?
ikiside efsane futbolcu?