2.62 den aldigim bu uyuz hisseyi 3.04 den sattim
5.73 den sattigim dollari 5.63 den aldim..bu bi haftalik zaman zarfinda hem dollardan hemde bu kelepir hisseden kâr ettim...
kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim. ben trade sansimi deniycem
Printable View
Hisseyi satar satmaz anında nasıl Dolar alabiliyorsun..?
Haliyle Takasbank dan 2 gün kaldıktan sonra boşa çıkıyor.
Varsa bir yöntemi biz de bilelim ortak...
COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak hisseyi satıp dolar aldım demiyorki elimdeki doları satıp alttan dolar aldım diyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi yukarı
Gübre 1 hafta da çok iyi prim yaptı,ben şahsen devam edeceğini sanıyorum,bakalım ne olucak,ytd.
Deme zıpzıp deme sen dedikten sonra çakılıyor sonra
Niye be kardeşim ben gördüğümü söylüyorum,3 gün üst üste çok iyi prim yaptı,ona istinaden altı boş olamaz diye düşünüyorum,asla tavsiye değil benim görüşümdür...
Ahada ekside demiştim sana zıpzıp
bilader sen 4 yıldır altını dolu görüyon ama nedense hiç dolu olmuyor...
Vay yavrum gübre çok para kazandırdıya kar realizasyonu yapıyo
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3,04 ve 3,05 alış yazdım vermiyor. Galiba gidecek yolu var daha...
Hareket başlasınnn :)
haftalıkta çizgilere göre 3.10 kritik..
https://pbs.twimg.com/media/EAJg3L3X...jpg&name=large
Bu hissede ne olur bilemem ancak 2.28 gibi bir yerden alanlar var bunu hiç unutmamak lazım.
Haraket başladı geçmiş olsun sana inşallah yüklü girmişsindir
:) Yıllardırr bu hissedeyim .. 4 lerin üzerinde maliyetle bekliyordum.. burasıda dahill uzun zamandır borsayı açmıyordum...2,35 lerden yeniden almaya başladım .. portfföyümün %10 u 4,35 maliyete iken dün kü alımlarımla ve bugunn 2,98-3,04 aralığındaki alımlarımla çok şükür şu an 2,86 ortalama maliyet görünüyor 3,00 altında birat daha alım yapabilirim bekliyorum izliyorum... dün işlem hacmine bakıncaa baya yüklüde alım yapmaya başlayınca hareket başlar diyordum ama olmadı bu gün olur .. olmazsa yarın veya daha sonraki günlerde olurrr inşallahh ama çok şükür artık bekleme bitti diye düşünüyorum .. al satla maliyet düşüre düşüree devamm edecem bu hissedee.. yt.. değil ama borsaya bakınca sağlam görünüp en düşük olan hisse şu ann buu.. (Tarım kredide olacak olan hareket olumlu yansırsa tutmak zor bu hisseyi)
Tahtayı p.ç etti onun bunun evladı spek. Nasıl süzme bir o......u çoçuğu ise artık. Tahtaya alıcı çekiyor yeterince mal dağıtınca tekrar ele veriyor. bu spek kimse tam bir süzme
Ortaklar spekte yönetimle beraber hareket ediyor bu hisse özelde olsaydı bu fiyatlara inmezdi izse bile müdahale eder geri alım yapardı
Bunların alayı süzme o.... önde gidenleri Allah belalarını versin
2.50 den yüklü mal alanlar kısa sürede zengin oldu , büyük bir operasyon bu helal olsun...
Bugün en büyük 2. satıcıyım.. Elimde kendime göre yüklü miktarda vardı ben sattıktan 15 dk sonra uçtu. :( Çok üzgünüm hayırlısı..
Ben de zararına satanlardanım, son iki günkü düşüşünü DUK yaptıktan sonra yükseliş teyidi almak için 2,7x lere tekrar deyip oradan yükselebilir diye okuyordum, sanırım yanılmışım..
one cekelim..
bu sert hareketin 6 işlem gunu sonrası..tahta 3.17.lere geldi..
bır uye 2.28.den geliyor demiş haklı ama..
bir borsa gerçeğini yazalım..
eğer bir hisse sert bir şekilde bir haftada yuzde 20-30 yapıyorsa..
dur bekle der eskiler..
bu buyuk bir hareketin habercisi olabilir..
tek bir lot vermeden beklemedeyiz..
5.ten 7.den alanlar var onlar bekliyor maliyetlerine gelmesini.
3.ten alan 2.5 dan alan neden beklemiyor..
soru budur..
trade sansimi denedim.beceremedik :(
3.04 den satip 2.84 den almayi düşünmüştüm. olmadi
fena silkeledi tahtanin spekisi
hic beklemiyordum bugün ku hareketi
saglik olsun.
Daha ne hareketler göreceğiz bakalım...
Sanırım iyi bir silkeleme hareketiydi bugünkü,bilanço beklenti hareketi mi oluyor diye düşünüyorum,bakalım göreceğiz.
Gübre de gübre,ben bu kağıdı çok seviyorum,ytd,
Hayırlısıyla zararımı kurtarıyım hemen kaçıcam dahada beni pohtan hissede göremezsiniz isterse uzaya gitsin umurumda değil
Şimdi düşük olsa da kapamışsa artarak kapatır diye düşünüyorum,hep aynı numarayı yapıp malı götürüyor ytd.
Evet 3.24 u gördü ne olur devamı gelir inşallah
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi düşük olsa da kapamışsa artarak kapatır diye düşünüyorum,hep aynı numarayı yapıp malı götürüyor ytd. Yine düşündüm oluyor...
Biz kaç senedir bu istikrarlı düşen yatırımcısını mağdur eden pohtayız ve sen diyorsunki 1 senedir kardemir çakıldı bizimle dalgamı geçiyorsun biz 6 senedir kan kusuyoruz burada bir kaç gün yükseldi diye gelmiş dalga geçer gibi burada mağdur olduğunu söylüyorsun bu pohtan hisseyle hayatı kayanlar var burada benim gibi çok istiyorsan madem sen neden almıyorsun sat kardemiri al pohu
Ak Parti Son seçim döneminde domates patlıcan davasına çok oy kaybetti tarım yüzünden enflasyon yüksek çıkmaması için tarıma önem verceklerdir. Hazır inşaat ise ile uğraşanların bi kısmı bu işe yonelelebilir ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübre sessiz sakin kendinden emin seyirde,her an bir atak olabilir,yatırım tavsiyesi asla değildir.
tarım reformu diye bir şey var di, onunla ilgili birşeyler mi var