Bugün cuma,genellikle cuma bunun günüdür,2 seans geçti 690'da donup kaldı,zamanında 717 yaptığında tüh kaçırık dediydik 800 üstüne atınca,şimdi bırak 800 olmayı 700 bile zor oluyor :notr:
Printable View
Bugün cuma,genellikle cuma bunun günüdür,2 seans geçti 690'da donup kaldı,zamanında 717 yaptığında tüh kaçırık dediydik 800 üstüne atınca,şimdi bırak 800 olmayı 700 bile zor oluyor :notr:
Hiç 653 olmamıştı,bu ne ayak,bu kadarda olmazki,kağıt çok sığ olduğu için tahtacı,artık her kimse milletlen kolayca maşak geçiyor,güya 710 yapmıştı umutlanmıştık,neyse küfür etmeyeceğim,galiba yeni müdür bize ihsanı aratacak gibi :seyt:
Bugünde geçti,tek tavanlık canı var,iyice bıktırdı 690-704-10...simpamda öyleydi tek haberlen tavanladı...
Tavana yakşaştı 770-74 tavanıydı,bilanço yaklaştığından bu aralar hareketli olabilir,800 üstü yaparsa devamı gelir,temennim o yönde...
774 tavan en sonunda,köftehor çok beklettin haziran başından beri.
En sonunda 800 üstünde 850 kapattı,maliyet 795 her düşüşte ilave ettik :hi:
İyiki 800 üstünden çoğunu göndermişim,800 üstünde bile kalamadı.
Ulen kakılmış gibi ne bu 760-taban çektirsende tekrar alsak 7 altından...
753 kapattı,yetmez 699 isterük...
LYDYE,yani eski kuru gıda 12.500 üstü,buda sadeccik 754 :whistling:
812 yaptı bugün,kapanış 800,yetti artık,800 altına inme artık,900-1000 yap,sanırım bilanço bekleniyor,geçende rekor zararı hiç unutmam,hiç o kadar kar bile açıklamamış,ne mok işler dönüyor bilmiyoruz,bildiğimiz tek şey,açıklanan bilanço karlarını gider olarak göstermeleri zarar yazmaları,SPK denen kurum zaten ortada yok...
815-peşi 750 kapanış 773...769 yazdım vermedi muziplik olarak,her 800 üstüne attığında ufaktan satıyorum,sanırım eldeki lotları görüyorlar 800 üstüne attığında satmasını istiyorlar :notr:
233 milyon zarar,3 milyardan fazla alacak gözüküyor,normalde 500 milyon kar,burası önemli 904 milyon pazarlama gideri 403 milyon yönetim gideri :kmk:,adamlar yemişler içmişler yükü yatırımcıya dayamışlar,zaten hep böyle yapıyorlar epey zamandır dimi,SPK ne yapıyor derseniz,o tarafını yazmaya gerek yok,aynen TÜK gibi misali :whistling:
801 AAA taban çekmemiş,galiba alacaklar yüzünden :evil:
Bedelliye gidiyor
KENT GIDA MADDELERİ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim 15 Ağustos 2025
Özet Bilgi
Bedelli Sermaye Arttırımı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
15.08.2025
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
330.000.000
Mevcut Sermaye (TL)
220.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
330.000.000
https://finans.mynet.com/borsa/haber...9972f87e91696/
Kent Gıda’dan 110 milyon TL’lik bedelli artırım hamlesi
Kent Gıda, sermayesini yüzde 50 bedelli artırarak 330 milyon TL’ye çıkarma kararı aldı. Yeni pay alma hakkı nominal değer üzerinden 15 gün boyunca kullanılabilecek.
Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş., sermayesini yüzde 50 oranında artırma kararı aldı. Şirket, 15 Ağustos 2025 tarihli yönetim kurulu toplantısında aldığı karar doğrultusunda mevcut 220 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini 110 milyon TL artırarak 330 milyon TL’ye yükseltecek.
https://paratic.com/kent-gidadan-110...tirim-hamlesi/
Önceki bedelli gibi olmazsa bile yinede fena sayılmaz,önceki gibi gitmese bile 4/1 gitsin yeter buda 2000 demek...ytd.
850 tavan çekmesi ilginç haber gelmeden,en son 1560 görmüştü,ben 2000 diyorum şimdi...ytd.
Tahtacı milleti epey oyaladı,şirkette rekor zara açıkladı ne demek 982 milyon zarar,900+400 milyon harcama yapılmış şirket adına ve personele,adamlar yatırımcının parasını bir güzel yemişler içmişler,şimdide bedlliye gitmişler imaj düzeltmek için,bu firma dünya devi,bir ufak ayağıda Türkiye,hiç el atmadılar son zamanlarda,zaten 200-150 arasına inmesi ironiydi,200 üstüne atınca gazladılar,o gazlan 1500 üstüne çıkıldı,ama peşi 600 gösterdiler,gerçi orada kalmadı 800 yaptılar,normalde bu hissenin 1000 altına inmemesi lazımdı,benimde trade hissemdi 700-850 arası,dün 850 yaptığında bir miktar okutmuştum geri gelir diye,bedelliye gideceğini görmedim tahtacıya lot kaptırmış olduk,neyse olan oldu elimde 1/3 lot var onuylan artık nereye giderse gideceğiz,tahminim 2000 diyor,bakalım orayı görecekmi,önce 1000 aşılması lazım,pazartesinin tavanı 935,sanırım salı 1000 üstü yapar,bedelsiz bekliyorduk olmadı,buda kötünün iyisi,halka açıklık oranı çok düşük 0.53 büyük firmanın minnacık halka açıklık oranı gerçekten komik,oranı yükseltmek için tahsisliye gitmesi şart,çoğunluk pay patronun elinde,bu hisse harekete başlayınca topiğe çokuşan çok olur,göreceğiz,biz son bedelliden sonra damladık,akıllı taktiklende bayağı kazandık,sanırım yeni girecekler tepeden damlıyacak,investinge bakıyorum çoğu 1000-1500 arası almış lanet okuyor 700 gördüğünde,ulen 150-200 iken neredeydiniz...
İdikatörler al konuma sokmuşlar :shh:
MACD indikatörü en son 18 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti. Hissenin kapanış fiyatı, bollinger üst kanalını geçerek yükselişin devam ettiğini gösterse de, bu durum hissenin aşırı alım bölgesinde yer aldığı şeklinde görülmeli ve dikkat edilmelidir.
2 tavan çekti 900 aşıldı,önündeki hedef 1000 orayı aşarsa önü açılır...ytd.
1000 sonrasına bakmak lazım,1000 sonrası bakalım ne olacak ?,önceden 1200 üstüne atmıştı,zarar yazdığından 700 altına indirmişlerdi bizde tekrardan damlamıştık,800 ütündeykende ayni numarayı yapmışlardı 770 altını göstermişlerdi,775 tekrar damlamıştık peşi malum 850,tekrar 800 altını gösterebilir diye 3/1 okutmuştuk tufaya yakalandık bedelli açıkladığı için,zaten bekleniyordu bedelsiz bekliyordum tersi oldu,sermayesini güçlendirip alacağı çok olduğu için,bedelli sonunda alacaklarını tahsil ettikten sonra düşünebilir,ama bunlar halka açıklık payını yükseltmez sadece lotlarını artırır,açıklık oranını yükseltmek için tahsisliye gitmesi lazım...
Tavan çekmedi %8 yaptı 1010 :notr:...sanırım alanda var satanda,adamlar 8 altından aldıysa neden satmasın...ytd.
Bastılar aşağıya 930,şöyle 790 yapsalarda tekrar yüklensek ne iyi olur,1000 yaramıyor buna galiba,lot fiatı çok yüksek olduğunda yüksek fiattan alanlarında zararı çok olur,şöyle200-300 alanlarda sorun yok,bir müddet döker sonra yoluna devam eder...ytd.
Karanlıkta tavan olurmu :he:
Olmadı 954 oldu,yarın ola hayır ola,tahtacı sıkıştı gibi...ytd.
Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından, BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti’nde yapılan değişikliklerin 27.08.2025 tarihinden itibaren uygulamaya alınmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda güncellenecek BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 2.14 maddesi uyarınca, Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda işlem gören paylar 27.08.2025 tarihinden itibaren ekte gösterilen kapsamında bulunduğu tüm BIST Pay Endekslerinden çıkarılacaktır.
Ne anlama geldiğini yarın göreceğiz,ya geri,yada ileri 2000 falan,geri gelse iyi toplarız,ileri giderse 1000 üstü ufaktan satmaya başlarız......ytd.
2 gündür 907,ya çık yada düş...