Peki bu brüt takas ne zaman son bulur acaba, ortalama bir fikri olan varmı.
Printable View
Peki bu brüt takas ne zaman son bulur acaba, ortalama bir fikri olan varmı.
Ayağım uğurlumu geldi ne
güzel yanı, kademeleri aşırı satıcı olması
İttifakın Fiili dolaşım oranı şu anda yüzde 91,11
Yeni kurallara göre fiili dolaşımın yüzde 90 ın üstünde olması şirketi direkt alt pazara gönderiyor.
Önümüzdeki günlerde şirket veya Noya Çelik borsadan yüzde 2 hisse alımı yaparsa şirket alt pazardan, ve de bürüt takastan kurtulur. Bu kadar basit. Ve de önümüzdeki günlerde bunun olacağını düşünüyorum.
Arkadaş neye aldın niye veriyorsun
Dün herkes alıcıydı, ortada satılan kağıt kalmamıştı. Aynı hisse bugün dip. Bu absürp durum ancak türkiyede yaşanır. Hissenin birilerinin oyuncağı olduğu çok bariz görülüyor. Yönetim kurulu başkanı zaten manüpilatörün önde gideni. Bu hareketler tamamen yıldırma hareketleri. Orta vadede hissenin çok yukarılara gideceğini düşünüyorum.
Gelde böyle kağıtlara güvenip yatırım yap
Haftalık :whistling:
https://i.hizliresim.com/dYPuft.png
Üçgeni kırmış,onayı almış.Selva gıda halka arz haberini bekliyor....
Ya arkadaş bera 25 e koşuyor sen daha neyi bekliyorsun
Bugünkü haber de şirket birleşmesi ile ilgili yorum yapabilecek arkadaş var mı? Amaç nedir ne gibi bir faydası olur? Gerçekten bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
tamam birsürü borcu varda, bir sürü de malvarlığı, gayrimenkulu var. toplam varlıklardan borcu çıkarınca da ÖZSERMAYE yi buluyorsun. ve de özsermayesi şu anda 600 milyon TL. hesabı anladı mı herkes?
yani şirket 600 milyon TL artıda.
gelecek ay da SELVA'nın arz ilanı çıkar. halka arz ilanı ile borsadaki ilk işlem gününe kadar da yaklaşık 10 gün olacak. tahminimce bu 10 gün içinde hergün tavan tavan gidecektir.
hisseyi gelecek ay başlatacakları ralli için baskılamak zorundalar. aksi halde adamlar zarar eder. mecburlar. Küçük yatırımcıların ciyak ciyak bağırmaları boşuna. SELVA halka arzı öncesi mecbur çıkaracaklar. aksi halde SELVA'nın arzına kötü etki ederler.
borsada uzun vadeli düşünen her zaman kazanır. lütfen SELVa'nın halka arz ilanı çıkmadan "bu kağıt neden artmıyor" söylemlerini kessin herkes.
hissenin şu anki pd/dd = 1.5
ve hikayesi olan bir şirket için bu değer gerçekten düşük
Merakımdan soruyorum, Ne hikayesi var?Selva makarnanın getirisi ne olabilir, sektörden biri olarak Selva Makarnayı adeseler dışında başka bir yerde satıldığını hiç görmedim.
Selvayı piyasada göremiyorsun çünkü ihracat ağırlıklı çalışan bir firma. Adeseler de kapandığına göre artık yurtiçi piyasada da görebilirsin.
Hikayesi çok dedim, madem meraktan soruyorsun, anlatayım hikayeyi:
1) halka arzların peynir ekmek gibi talep gördüğü, özellikle de Gıda şirketleri bu kadar revaçtayken, ÜRETİMDE TÜRKİYENİN İLK 5 ŞİRKETİ İÇİNDE OLAN selva gıda için oluşacak piyasa değeri ittifakın şu anki piyasa değerinden fazla olacaktır. Yüzde yüz sahibi olduğu bir şirketin fiyatı ittifakın mevcut fiyatı hakkında fikir verecektir.
2) ittifak adesede hakim ortak konumunda. Vede bilmem kaç yıldır zarar açıklayan marketlerin kapatılması bilançolara yansıyacaktır.
3) 1200 adet lüks konut inşaatları olan zermeram ın yüzde 40 ı tamamlandı. Şu ana kadar olan zararın en büyük kaynağı bu inşaat. Yarın mevcut inşaatın topyekün bir inşaat firmasına satışı gündeme gelirse şaşırma. Burdan 500 milyon bir gelir gelir. Zermeram Arsası bile bu değere gelmiştir heralde.
4) imaş makinenin halka arzı da gündeme gelebilir.
5) yine bir gıda şirketi olan ve türkiyenin en büyük ve modern tavuk kümesine sahip olan SELET in satışı yada halka arzı hündeme gelebilir.
Bu haftada Oyak Yatırım agresif alışlara devam ederse,3 lü rakamaları görmemiz mümkündür.
Anlık 2.58. Hiç bir hikayesi olmayan kağıtlar uçtu gitti. Beklentisi olan kağıtlara ise bezdirme yapıyorlar.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sktas a bakin..benzer hikayeler..o da tarim sirketini halka arz ediyor..hem de daha once ve yeni basladi aslinda son harekete..bizimki arkadan gelecek..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anlık 2.78 kalanlara bol kazançlar. Gedik yatırım ipi ele aldı ama yine de temkinli olmakta fayda var
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ittifak holdingin şu andaki piyada değeri / defter değeri oranı : 1,5
ittifak holdingin piyasa değeri : 1 milyar TL
ittifak holdingin halka arz edeceği SELVA GIDA'nın muhtemel oluşacak piyasa değeri : 900 milyon TL
ULUUN un piyasa değerinin de 1,42 milyar TL olduğunu not düşeyim.
Saygılar...
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş neye aldın niye veriyorsun anlamış değilim
Selva gıdanın halka arzı belli oldumu haberi olan varmı aceba
Arkadaş anlayamadığım hergün niye bir devre kesiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun
Bedelli sermaye artırımını yaptı.
Hissenin Yıldız pazara çıkacak mı?
Bilen açıklama yapabilir mi?
Brüt takastan çıkmak ve Yıldız pazara girmek için ittifak holdingin kendi hissesinden borsada 4,5 milyon adet satın alması gerekiyor. Bir günlük iş.
Ne zamanki ittifak holding hissesini yüksek değerlere getirirler ve de küçük yatırımcının eline vermelere karar alırlar, bu karardan bir kaç hafta önce yıldız pazara çıkarırlar. Şunu söyliyeyim, hissenin şu anki değeri bu iş için çok erken. Hisse şu an muadillerine göre çok çok ucuz kaldı.
BERA BİLE 25 ÜZERİNDE BU KAN EMİÇİ ŞE.... F SİZLER BU İŞE EN KISA ZAMANDA EL ATMALILAR
burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ( sadece beni bağlar )
HALA 3 TL CİVARINDA GİDİP GELİYOR İNSANLARIN ÜÇ KURUŞU BOGAZLARINA DOLANSIN
burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ( sadece beni bağlar )
Rekor taleple sonuçlanan halka arz furyası devam ediyor. İttifak Holding, bağlı ortaklığı Selva Gıda'nın halka arzı için Gedik Yatırım ile Aracılık Sözleşmesi imzaladı.
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama şöyle:
“Bağlı ortaklığımız Selva Gıda Sanayi A.Ş.'nin halka arzına ilişkin olarak; Selva Gıda Sanayi A.Ş. ile Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. arasında "Halka Arza Aracılık Sözleşmesi" 09.12.2020 tarihinde imzalanmıştır.â€
Halka açık Adesa’nın büyük ortağı İttifak Holding, Selva Gıda ile birlikte halka açık şirket sayısını ikiye çıkaracak.
ARTIK ARZ YAP ARTIK NEYİ BEKLİYORSUNUZ
ARTIK ARZ YAP ARTIK NEYİ BEKLİYORSUNUZ
SPK dan onay bekleniyor.
Spk da olmadık bi zamanda onay verir yandı külüm keten helva olur