https://i.hizliresim.com/WqoPjN.jpg
Printable View
https://i.hizliresim.com/pb2DLq.jpg
6 aylık takas.
cefali kardeş teşekkür ederim 01.12.2018-15.02.2019 arası takas atarmısın
benım anladıgım kadarı ile 6 aylık takasta kagıt yatırım fonları çıkmış onun etkisini yaşamış takas konusunda bence sıkıntısı yok
günlük alsatcıklık yaparak son 3-4 ay da neler kacırdıgımı anlatım sizlere kaplamın vardı bende ufak karla bıraktım 3 den 5 e gitti sonra olmuks aldım onunda 3,50 den alıp 3,60 dan bıraktım kagıt 2 günde 4,84 u gördü sonra yakın zamanda albaraka aldım 1,26 dan 1,30 dan verdim 2,10 ları gordu ondan sonra buna girdik bakalım bunda bahtımız ne olacak
Bilanço yu bekler gibi bir halı var iyi yada kötü sonuç hüsran olursa toparlamasi zor
E hadi Bismillah başla yukarı artık
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege seramik in bilançosu na bile 3 kademe dustu kendisinin kötü gelirse hisseyi tutabilmek mesele
Her gün hisseyi takip ettiğiniz için bu şekilde düşünüyorsunuz. Normalde hisselerin %90'ı aynı şekilde hareket ediyor. Mesela hisse 2 lerden 9 lara çıktı şu anda da 4-5 aralığında. Baktığınız zaman öyle oyun olacak bir durum yok.
Ayrıca fiyatın ciddi yukarı yapması için şu anda bir neden de gözükmüyor.
Aynı fikirde değilim. Bu hisse 70 endekste 9,4 TL. 120 bin endekste 5-6 TL idi. Sizin bahsettikleriniz 120 bin endekste zirvelerde olup bistin düşüşü ile gerileyenler. Kutpo’nun ilgisi yok onlar ile. Büyük oyun var. Şahsi düşüncem.
Hissede satış baskısı kurulmuş durumda. 2,5 yıldır süren bir durum var. Sermayesine yakın kar açıklayan bir şirketin 2,5 yıldır satış yemesini normal olarak düşünmek kanımca saflık olur. Hissenin sıkıntısı tamamen oyunu kuracak olanların henüz hazır olmamaları. Saat vakit geldiğinde gereğini yaparlar.
CITIBANK YABANCI 233.619 lot ile geri dönüyor. Vardır bir bildikleri. Takibe devam.
Bu hisseyi geçmiş yıllardan iyi tanıyan ve bir daha yaklaşmamak üzere satıp giden bir arkadaşınız olarak hissedeki yabancının bıyıklı olduğunu, işlemlerin çoğunu eli tuşta gözü kulağı BÜYÜKLERİNDE olan SORUMLU bir arkadaşın YATIRIMCI lar adına ve fakat aleyhine MERKEZKAÇ kuvvetle ve Merkezi Sistemle yaptığını sizlerle paylaşmak isterim.
Kısaca normal bir tahta olmadığının tescili. Hep bunu yazıyoruz. Fakat halen bu durumun normal olduğunu düşünen kişiler var. Bu tahtada hiç bir şey normal değil. Benim söylemek istediğim de bu.
Bu hafta bilancoyla ya biraz nefes aliriz
Ya semsiyeyle biraz oynarlar
Bunların yapacağı belli. Bilanço ile yine aşağı çakacaklar. Bilanço gelmeden biraz yukarı yapabilirler. Sonradı kucağa verirler.
%10 garanti bu hafta ama yön neresi olur orası supriz😄😄
Bunda süprizler hep aşağı yönlü. Kırbaçı vurdukça vuruyor. Nefes aldırmadılar. İşlerin iyi olduğu dönemde gelen bilançolarda dahi aşağıya bastılar. Ekonominin dipte olduğu bu dönemde gelecek olan bilançodan bir şey beklemek mümkün değil. Bizi yanıltmayacaklarından eminim. Vuracaklar Kırbaçı😂😂😂
Amac mal toplamak ise daha fazla dusse mal veren olur mu? Nihayetinde bu hissenin sahibi..oyuncusu da para kazanma niyeti varsa oyunun kuralini herkesten iyi biliyiordur..bu kadar uzun mal tasitacaksa bekleyen sadece biz olmayiz
Keske ulkede borsa boyle kumarhane gibi islemeseydi de..keske patronlar borsadan degil isiyle para kazanacak vizyonda olsaydi da bizde bunlari keske yazmamis olsaydik
benim anladığım kötü bir yönetimle karşı karşıyayız patron bey şirketin değer kazanması umrunda degil çünkü hissedarı görmüyor benim diyor zaten ondan kar dağıtım oranı enfazla yüzde 10dur en kotu defter değerinin yarısına düşmüş hissesini almam diyorsa baska yatırımlar peşinde koşuyorda bu kafada kurumsal yapı yok demekktir zaten hepsi benim diyor kağıt üzerinde hisse benim olmasa ne olur ondan karı dağıtmıyor beyfendi şirketi borsaya acık aldıgı için onemı yok yanı halka arz vs durumlarla durumu idare ediyor göstermelik kar dağıtımı yapıyor bu gidişlede öyle gidecek hisseyi bildigin idare ediyor bende atladım maalesef güzel sirket marka bilanco güzel ama bir ayagı unuttuk patronu kafasındakını çalıyor patron geçmiş olsun
bunun yıllık verdiğini türkcell 3 ayda bir temettü olarak veriyor :) ondan taş gibi kağıt bizde artık adam gibi temettü kağıtlarına girmeyi öğrenmemiz lazım
bu koğuşa giriş var çıkış yok geçmiş ola hoşgeldin arkadaş ALLAH kurtarsın kaç yıl yedin?ortalarda koğuş ağasıda görünmüyor arkadaşlar yerini gösterir nasılsa accık laflayalım bari bi çay içe dur hele ben bu koğuşa 5 ay yedim geldim emme geçen çaycıyla kapıştık yeni bi dava var yani bi 3 ayda ordan gelecek gibi ya,ALLAH sonumuzu hayır eyleye.....
Hadi bakalım gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygılar/başarılar
Nihayet bu hissede yükseliş trendinin başladığını umarak 303 lotluk bir omuz vurdum. 4.36. keşke 1000 yapsaydım diyeceğimi sanıyorum. 15 gün içinde 4.55 görülecek inşallah.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü değil leş kedi sıçraması yapabilir yeni arkadaşlara uyarı olsun. Ytd
Anlaşıldı, bunlar bilançoda çakacaklar yine. Bilançoya kadar yeşil yaktıracaklar. Allah yardımcımız olsun. Ytd
Çok yükselmiş üşümesin yeni zirvelerinde :)). Vergi dairesi çoğu kötü geliyor ama acı eşiğimiz genişledi şükür ne gelirse artık :))))
Yarın balataları yağlarlar nafi ağa..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nafi kiler bu badem bıyıklılar varya...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Badem bıyıklı mı yoksa kaytan bıyıklı mı yakında göreceğiz az kaldı. 😂😂😂
*kütahya porselen'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı dönem net karı 27.035.664 tl
2018 3.ncü çeyrekte vergi dairesine verilen(konsolide olmayan) net karı bilen var mı?12 aylık yüksek mi düşük mü acaba?
Şu ortamda vergi dairesine gelen kar çok güzel... zarar beklentisiyle fiyat düşüyordu 23 geçen yıl 27 bu yıl vuk karı.... aynı oranda spk ya yansıırsa 40 milyon net kar yazar ... Kriz di porselene kim para verirdi derken satışlar yüzde 15 artmış faaliyet karı yüzde 15 artmış .. Diğer olağanüstü gider kalemi 7 milyon da olmasa 35 milyon olacaktı kar.. Mükemmel inşallah spk da benzer gelir tüm olumsuzluklar bence bitti ama patron ne der???
Tavan çizse neden demezsin kötü gelecek diye 6 aydır basılan kağıt neden durur...
Bu ortamda SPK karı sermayesine yakın karı gelecek olan bir hissenin fiyatının 4,42 lerde olmasının izahını yapacak biri varsa beri gelsin. Bilmediğimiz başka bir şey var nokta.
Üstad, hissenin fiyatını bilanço belirler, satışlar , büyüme, ciro, kar. Bu şirkette bunlarda sorun yok. Halen neden bu hissenin olağan dışı bir tahta operasyonunda olduğunu kabul etmek istemiyor kinse anlamış değilim. Hissenin kocası istemiyor, istediğinde göreceksiniz ne olacak. Ytd