Yüzde 9 oldu. 11.37 den 10.44 e düştü
Printable View
boşverin yaslanın geriye bekleyin.. daha çok düşer bu, eski zirve gelene kadar burdayız nasılsa ..
Aylık Ücretli Finnet Plus Veritabanını kullanıyorum. COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hey gidineski gunler bee duserken 5-5 cikarken 1-1 ozlemistikk
Iraktaki üslerde Bizim toptan mağazaları vardı. Tamamen kullanılamaz hale geldi. Ürünler yanmış. Bilançoyu olumsuz etkilemesi bekleniyor. Bu nedenle AMK çocukları satış yapıyorlar. Düşen uçaktada 2 koli Bizim yağ varmış. Kullanılamaz hale gelmiş. Çok düşmemizin nedenini uzmanlar buna bağlıyor. Muhtemelen 3 yıl daha bilanço zararı bekleniyor. Onun bunun çocukları.
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Nedir bizim halimiz.. Vakıf yatırım model portföyden bizim i çıkartmış %38 bisti yenmiş dediğine göre.. Takasa baktım 5 ayda hiç bizim almamış bu kurum... Eee nasıl borsayı yenmiş anlamadım [emoji16]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhlas Ülker Galip Sabancı Ferit Koç vb. iyi aile çocukları borsanın kaymağını şirketleri üzerinden yiyip durdukça bir mok olmaz. Hisseyi alalı yıllar oldu. Aldığımız fiyata bir daha gelemedi. 3 yılda çıktığını 3 günde verdi.
Ayni cep ulkere ve bizime oynuyor. Bu hafta ulker haftasi. Artik haftaya ulkere verir bunu gotururler.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
ee ortaklar yılı nasıl tamamlarız sizce ? 12 aylık bilanço gelecek şubat sonu..
kişisel tahminim, yılı 30 milyon karla kapatırız , 15 milyon dağıtılabilir kar, hisse başına 25 kuruş temettü brüt :) allah bereket versin yıl sonunda son hafta da hesaba geçerler artık :)
bu arada hesapladım 15 kuruş 20 kuruş temettü ala ala hisse maliyetimizi 50 yılda çıkarıyoruz.. 5'i gitti kaldı 45 yıl .. kişisel tavsiyem çocuklarınıza öğretin ve devredin bu hisseyi, onlar da çocuklarına öğretsin ve devretsin..
ben büyük oglanın hesabına virmanlayacam 18 yaşına geldiğinde.
Tobo ya filan bulaşmadan, bas git... Hadi bakalım...
Çünkü düşerken obo oluyor...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...c11abca9dd.png
Şekilde görüldüğü gibi...
aman hocam büyümeye yönelik yaptıgı her adımı yıldız holding kar toplaması gerektiğinde hüpletiyor.
örneğin şok marketlerin satın alımında BIZIM toptan 30 milyon tl ile %10 luk hisse aldı .. sonra ne yaptılar, şok franchase şube isim hakkı diye bişey uydurup BIZIME 57 şube yi bu fiyata sattılar hisseleri aldılar..
%10 luk o kısımın halka arz değeri 300 milyon tl civarıydı .. ne yaptılar ameleliğini ve finansal yükünü bizime taşıtıp, karını kendileri hüpletti..
Yine çıktı garanti bastı 1150 üstünden bunlar bıkmış zarardan basıp geçiyor.
Sayın Emos ses ver. Senin yorumlarını bekliyorum. Neler beklenebilir.
Bugün ciddi el değiştirdi kağıt.. Bilançoyu güzel bekliyorum kendileri de güzel bekliyor, bilanço hareketi başlamış olabilir şu an 9 aylık fiyatlanmış halde çarpanlarına bakınca..
eski zirveden önce iniş yok .. yıllarca taşıdık , ekmeğini yiyelim bari..
kağıt 18 dolardan halka arz edildi.. şuan sudan ucuz , daha yeni 2 doları gördü . beleş beleş kapanın elinde kaliiii :halay::halay::halay::halay:
Bugünde aynı şeyler yaşandı iş yatırım 12 40 dan fena bastı yoksa farklı kapanış olurdu ben hedefime yakınım Allah mahçup etmesin inşallah görürse satarım sonra yükselmeye devam eder inşallah maliyetleri çok yüksek bir çoğunun.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Şubat 2011. Dolar Kuru 1,58. Bizim hissesi 25 TL. Yani 15,82 dolar. Bölünmeden sonra kaç dolara tekabül eder?
O halde arz fiyatının bugünkü karşılığı 62 TL.
10 sene önce bu fiyattan kuyruk oluşmuş halka arzda. Hem de uluslararası ünlü fonlar. Aklın alacağı bir şey değil. 10 sene önce şirketin değeri 1 milyar.
Sadede gelelim: Tamam mı, devam mı? (Kennmy ve Adanalı dışındaki arkadaşlara soruyorum.)
Benim maliyet de Adanali gibi cok yuksek ama usd bazli maliyete gelmesini tek cirpida beklememeye karar verdim. 14-15 gorsun muhtemelen cikarim sonrasinda firsat verirse tekrar asagidan girmeye calisirim. Bu sene sonunda amerika secimleri var dolayisi ile bu yil daha bikac tane suni veya gercek krize gebe. Bu olasi krizleri firsata cevirmek lazim, yoksa biz sitten sene kara gecemiy ez bu kagitta sapli kalarak.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Allah mahçup etmedi çok şükür inşallah kalan yatırımcılarda bol bol kazanır . Görüşmek üzere benim hedefe geldi çıktım.. Allah a emanet olun
36 kademe yukardan açılış. 25 dakikada 700.000 adetten fazla hacim. Bu işten anlayanlar yorum yapsın lütfen.
yurtdışı görüşmeler iyi geçmiş anlaşılan.. yabancı girişi sanki.. grafikler de destekliyor..
https://www.yatirimkredi.com/bizim-yabanci-takas-orani
sabahtan gelen alım ordinoları yüzünden emir defterinde satanların alayını çizmişler belli ki .. bu yuzden fiyat yukardan açıldı..
bunun anlamı, bu seviyelerden alım için çok iştahlılar.. gideceği yol bunun çok ötesinde..
Teşekkürler değerli arkadaşlar iyi dilekleriniz için ilk yazımı dün gibi hatırlıyorum fiyat 6 da bu yıl bizim yılı olacak inşallah yazmıştım bir ay gecikti olacak o kadar bende 8 lerden alabilmiştim... Hikayesi yeni başlıyor bilanço gelsin bakın tekrar aracı kurumlar raporlar verir al diye.. Bilanço ya bir yorum yaparım nasip olursa o güne kadar sağlıcakla kalın.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok hocam birilerinin eline verebileceklerinden cok daha fazla hacim bu .. alıcı baskın, satıcı değil..
kaldı ki ilgi olmayınca günde 5000 lotla günü tamamladıgını biliyoruz. burda baska mevzular var.. bist 30 165-167 K ya kadar yoluna devam edecek.. bu da %15 lik bir artışa işaret ediyor.
dolayısıyla bu noktada BIZIM çok ucuz kaldı.. muhtemelen bunu farketti makinalar.. 1 ayda %50 arttı hisse değeri.. hala dolar bazında inanılmaz ucuz.
eğer bilançoya dair de bilgileri varsa ki kesin var bu çakalların hareketin kalıcı olmasını bekliyorum ..
yükümü de eski zirvede bırakacağım umarım..
Boşluk bırakmayı hiç sevmiyor namussuz... Gitti geldi açılıştaki gapı kapattı...