mrshl in ne kadar pislik bi hisse oldugunu bildigim icin:)
Printable View
Selamlar,
Marshall ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için WhatsApp grubu kuruldu. Gelmek isteyen katılabilir.
https:// chat. WhatsApp. com/KvHTygNcpL6J8nja6h4FQB
Link gözüksün diye boşluk bıraktım, siz düzgün şekilde kopyalayıp yapıştırarak linki düzeltirsiniz.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıllardır bir haber düşmedi mrshl e. Yakında bekliyoruz inşallah
trade edecem diye 53 ten akzoya mal verenler aslinda yardim ettiler... boyle belki 100 bin lot topladi
Aynen 53 ten verip Alttan almaya çalıştılar beceremediler baskılıyorlar ama nafile, mal satmak yok, toplam 3 grup var kayseri grubu adana grubu bir de bizim kendi grubumuz var, lotların çoğu bu gruplarda
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
madde 22-5 e gore eger gonullu cagri bitiminden 3 ay icerisinde yeni bir alim veya teklif yapilirsa, onceden gonullu cagriya girip satanlara aradaki fark odenir diye anladim.dolasiyla 3ay icinde yeni bir alim veya cagri beklemiyorum.
acaba yanlışmi anlamisim ?
(5) Hedef ortaklık paylarına yönelik olarak gönüllü pay alım teklifi yapılacağının kamuya duyurulduğu tarih ile fiili pay alım teklifi süresi sona erme tarihini takip eden üç ayın sonuna kadar, gönüllü pay alım teklifinde bulunan veya birlikte hareket ettiği kişiler tarafından pay alım teklifi fiyatından daha yüksek bir fiyattan hedef ortaklık paylarının satın alınması halinde; pay alım teklifi fiyatı, satın alınan paylar için ödenen en yüksek fiyattan aşağı olmayacak şekilde yeniden belirlenir. Söz konusu duruma aykırı olarak pay alımı yapılmasına devam edildiğinin ve yeni durumun fiyata yansıtılmadığının pay alım teklifi sürecinin tamamlanmasından sonraki bir yıl içerisinde ortaya çıkması halinde, 17 nci maddede belirtilen oran üzerinden hesaplanacak faiz tutarı eklenmiş yeni pay alım teklifi fiyatı ile yeni bir teklif yapılır ve daha önce pay alım teklifine katılarak paylarını satmış olan ortaklara ise aradaki fark ödenir.
Ağaya kafa tutulamayacağını bilmemiz lazımdı
alan yok ve satmak isteyende cok asagidan vermek zorunda sali gunu bu seviyeleri bekliyordum endeks hizlandirdi .
keşke virmanlasaydık dedirtti.. kalsik marşall
63 den 43 e yapıştı.
Ne marj ama.
Bu saatten sonra Satan kaybeder.,
Alan kazanır.
Topuc topu 32bin işlem hacmi.
Sabr etmek lazım.
Endeks e tepki gelir.
spek efendi inşallah yarın 53 den verdiklerimi yerine koymaya başlayacağım.
Borsa dan çıkacağını duyunca çok uzulmuştüm. 53 e vermek çok ağırıma gitmişti. Ama şimdi 44 den veriyor. Hey yavrum..
Öpüleceksin
Eskiden piyasada 881k lot mal vardı, şimdi ortada 702 bin lot var. Bu malın 200-300bin lotu Akgrupta. Yukarı ivmelenmesi daha fazla olacak, İşlem hacmi daha azalacak.
Eğer Akgrup 53 den malı verseydi kesinlikle Akzo %95 ulaşacaktı. Ama vermemiş. Demekki 53 den daha yukarı verecek. Tabi adamlar malı 10 senedir taşıyor. En az 80 -100 e vermek isterler.
KY den de alamamış (zaten KY de 703 k lotun Akyat dan geri kalanı 400-500 k lot vardı. Bu malın 202k lotunu alması lazımdı).
42,3 önemli
kırarsa 38,4
endeks 92binde çoook önemli destek. işte bu seviyede yani bu ara 38,4 olabilir.
Aslında bu kadar da sarkması mantıksızlığın dik alası.
Zira patron 53 e alacağım dedi. Şimdi 44..Bas git kardeşim.
Hatta 27 şubatta 63 idi ve 43 e sarktı. %31 geri basmış.
hissede belirsilik var ve ana dusme sebebi bu bence. akzo kottan cikmaktan vazmi gececek... bilmiyoruz
olmip 2014 %88 le basladi 2014un aralik sonuna dogru %91 oldu ve alamayacagini anlayinca alimi birakti 5 sene. simdi alimlarla ve endeks gaziyla 4 uzeri surduler. ve hala 93 te geziyor
hisse çok oynak. Dar hacimde kısa paslar yerini dar hacimde uzun paslara bıraktı.
Bu gayet doğal aslında, çünkü aradaki GAP lar , azalan hisse sayısı, artan belirsizlik, alıcıların isteksizliği vs. kimsenin tahmin edemiyeceği hareketlerre sebep oluyor. Deney tahtasına döndü.
AO 45,6 ama kapanış 40,18 :) bir ara 47,5 görmüş gün içi.
Şimdi diğer destek önemli... Kırarsa ...............
Ama şu gerçek var. Krizlerde heleki bu kadar düşmüşse asla panik olmamak lazım. 2 Hafta sonra herşey tersine dönebilir.
Bir diğer gerçek ise kağıdın beklentileri, tekniği vs..Hala çok hoş duruyor.
53 altı yok diye satmamak için direnenler..... ters esen rüzgara karşı kimse duramaz....bunu göremediniz.... 50 üstü satan yada stop koyan kendini kurtarmıştır.....yarın-birgün 27.00-29.00 olmayacağının garantisi yok....
işte bu saatten sonra satmak aptallık olur.
Düşüşler çok hacımsiz.10bin lotlar - %12 olmuş.
Endeks bundan sonra sıfır da olsa ölmüş eşşek kurttan korkmaz.
Bunlar sapıttı. Adamalrın niyeti üzüm yemek değil, bizi öldürmek.
Satmayın bekleyen diyenler kına yaksın orasına.
Bende para kalmadı ala ala bitirdik.
Adamlar iyilik etti bize ama biz açgözlülük yaptık
saçma sapan hacimsiz düşüşler yaşıyoruz şuan en güçlü hisseler bile tepe taklak olmuş piyasa düzeldiğinde herşey düzelecektir inşallah keşke nakitim olsada kademeli alabilsem :)
Sn Cok bey. Hiç vermedinizmi 53 den.
Aslında ben bile bazılarından etkilendim. Ve malımın bir kısımını verdim. Ve erken aldım sanırım.
Spek belkide bana kızmıştır. İtin dölü.
Zira yüklü aldım.
Şimdi ben ağaç dikiyorum bahçeye , o ağaçlar büyünce meyvelerini ben yemiyeceğim ama başkaları yiyecek.
Teşbih yapmıyorum hakketen dikiyorum.
Bu mrshl de 10 senedir bende ölünceye kadar bende kalacak Yada 148 den vereceğim
Daha önceki yıllarda yüksekten maliyetlenenler bir tarafa yakın zamanda 55 üzeinden giren bir sürü insan var onlar ne yapsınlar varsa nakitleri kademeli alım yaparlar yoksa bekleyeceğiz mecburen çok zor günler geçiriyoruz ve aynı zamanda tarihi fırsatlarında olduğu bir zamandan geçiyoruz ;)
Hocam adamlar kurt.
4 Ayak üzerine düştüler.
Hatırlasanız hergün hergün 30,40 bin lot alışta kapatıyordu. Daha geçen hafta. Adamlarda para var. Sabırda var. %50 den fazla değer yitirdi. Sanki turizim hissesi. Sanki hava yolları.
Nerden çıktı bu adıyla müsemma virüs. Onlara yaradı.
Baksanıza boş boş iniyoruz.
Corona bize kodu kimseye değil.
Bu yüzden satmıyorum. Mal benim malım. Kalsın yerinde.
Her inişin bir çıkışı vardır.
Endeks 92 olacak. Kırmazsa iyidir.