Reis McKinsey'e rest cekmiş.
Pazartesi cümbüş var.
Bu millete ne yapsalar az.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Reis McKinsey'e rest cekmiş.
Pazartesi cümbüş var.
Bu millete ne yapsalar az.
Değil büyüklük, padişahlık bile onda kalabilir.
Yeter ki bu millete eziyet etmeyi bıraksın.
Yeter ki artık konuşmasın.
Pt. Vade sonum 1veya 2 ay bağlabilirim fikirleriniz aydınlatır.
Doları 7 den verenler şimdi 8.6 dan verir yeni bir bahar havası yaratırlar :kahkah:
Erdoğan: Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna çevirmesinler, yoksa küllahları değişiriz.
Görevden alınacak,Damat Efendi..
Meali bu, anladığım..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Çiftçilik ile ugraşmaktayım şuan Dedem 80 yaşında bu işi 60'lı yıllarda hayvanlar ile yapıyordu ozaman 1'donüm araziden 150 200 kg bugday anca çıkıyordu şimdi dediginiz gibi Türkiye şartları yeni tohumlarda en kötü 500 750 kg aralıgında verim var ama ful ilaç içerikli o zamanki gibi olmuyor haliyle. Mesela komşu ülke Bulgaristan'da çiftçilik yapan tanıdıklarım var dönüm'den 1000kg 1250 kg arası verim alınıyor.
Görevden alınmayacak.
Biz Aziz Nesin'i anacağız.
yabancı bu sisteme güvenmez.
tek derdi seçim kazanmak olanla bu yol bitmez.
bakanlar sorunları çözmek istese de yapılan iş reisin işine gelmezse saniyesinde bozulur.
kendisi değişmediği sürece sistemin de en büyük sorunu haline gelecek.
Kendisi nasıl değişecek. öyle veya böyle bu ülkede 17 milyon kişi yoksulluk dul yetim vs gibi yardım alıyor.neden saraylarda muhtarlar toplantısı düzenleniyor. bu 17 milyon kişinin oyu cepte demek. korkutuyorlar akp giderse bu yardım kesilecek diye. muhtarı bir yandan kaymakamı bir yandan valisi polisi. hepsi bu iktidar için çalışıyor. kimse değiştiremez. yukarda bir arkadaş aziz nesini anmış haklı olarak.malesef böyle bir toplumuz.
Sanırım anladım.
Ülkede düşünme yetisi yüksek, olanın bitenin farkındaki insanları çıldırtıp seçmenlerin tamamını akılsızlaştırma çabasındalar.
Çünkü o kadar fena battilar ki, gerizekalı seçmen bile "noluyor yahu?" demeye basladi.
Yedikleri haltı temizleyemeyeceklerinin farkina varıp ülkede akıl sagligi yerinde tek bir insan kalmayana kadar akla ziyan hareketlere devam edecekler.
%6.3 enflasyon aciklandiginin ertesi günü tuik baskanini gorevden almak bu hamlelerden biri. Bu ne demek? Bundan sonra enflasyon rakamlarini kafamiza gore manipule edecegiz demek.
Böyle bir hamle demokratik bir ulkede yapilsa adamin 7 sülalesine siyaseti yasaklarlar. Bizde televizyonda altyazi olarak gecip gidiyor.
Bu ülkenin bir ferdi olmaktan sonsuz utaniyorum. Bir ay önce ayni cümleyi kurmuştum, ancak hamdolsun beni daha cok utandirmayi basardilar. Ve muhtemelen bir ay sonra daha cok utanarak ayni cumleyi kuracagim.
bu sistemde vali ve yerel yönetimi halk seçmeli.
vali ve yerel yönetimin siyasi partilerle bağı olmamalı.
yoksa gidilen yol bellidir.
ortadoğu da baas rejimi
diğer yerde sosyalist nasyonaldir.
2015 Haziran dan beri Türkiye de tek parti dönemi yok ki. Akp, Mhp ve Perinçek ortaklığı ülkeyi yönetiyor. Devlet kadroları ve bürokrasiye bakan bunu anlar.
2003 yılında emekli oldum. Anadolunun küçük bir ilinde eşim öğretmendi. Eş durumundan İzmir' e tayin istedi ( yönetmelikte emekli olan eş durumundan bir defaya mahsus tayin hakkı vardı ). Dilekçe bakanlığa gitti. Tam 5 ay geçti cevap yok. Ankaraya Bakanlığa gittim. Müsteşar ile görüşmem ( bir haftada randevu aldım ) '' Sayın müsteşarım ben emekli oldum. İzmirde kendi dairemiz var. Belgeler dosyada, 5 ay geçti yasal hakkımız ama atama yapılmadı '' dediğimde , '' Her yasal hak diyene tayin yapsak ülke ne duruma gelir, senin eşin öğrencilerini neden terkediyor '' dedi. Gittiği yerde de öğrenci olduğunu, ayrıca 2 yıl sonra yaş haddini doldurduğu anda emekli olacağına dair taahhüt bile verebileceğimi söyleyince, asıl mesele çıktı ortaya . '' kardeşim değil 5 ay 5 yılda geçse tayin olamaz. Sen git atama şb. den sebebini sor, haydi güle güle '' dedi.
Sebep, partiye üye değilmişiz. O andan sonra hiç sempatim kalmadı ve yaş haddini tamamlayana kadar izmirde daire boş kaldı, biz orada kirada kalmaya devam ettik. PARTİZANLIK çok kötü bir şey.
Arkadaşlar
Bende sizin gibi düşünüyorum....
Yazımda da bunu belirtiyorum...
Verimlilik benimde önem verdiğim bir kavram...
saygılar/başarılar
Eyyyyy forum ahalisi...
Başlıkta bir anket başlatmayı düşünüyorum...
"FAİZ TOTO"
Sizce 25/10/2018 PPK toplantısında Merkez Bankası faizi arttırır mı? diye
Ancak PAPAZ olayını bir görelim isterseniz?
Ama Papaz salınsa da salınmasa da faiz artar diyenleri,bu yönde görüşü olanları not edebilirim...
saygılar/başarılar
bence artacak çünkü merkez kuru değil enflasyonu baz alıyor halihazırda reel getiri sıfır,muhakkak faizi artışı yapacaktır benim tahmin 200-300 en fazla,çünkü enflasyon yükselmeye devam edecek,yapmazsa ve hele öncesinde rahip serbest kalmazsa dolarda 7.20 üstüne çıkarız net.
Madem sn Yorgun nihilist görüş bildirdi
Hadi o zaman anketimiz başlasın...
"FAİZ TOTO" da son durum
Faiz artar diyenler
1)Sn Tengri Han (300 bips)
2)Sn Yorgun nihilist (200 bips)
3)?
4)?
Artmaz diyenler
Yok
Çekimser
yok
Sizde görüşünü bizimle paylaşırmısınız?
Günün Atasözü:"Dötü ile inatlaşan, donuna sıçar"
saygılar/başarılar
faizi artırmayacaklar.
abd ile ilişkileri düzeltip doların ateşini düşürecekler.
19 günde mi olacak bu sizce?
19 güne sığacak mı bu sizce?
Mesela doların ateşi size göre nereye kadar düşecek?
Dolar nereye kadar düşerse enflasyonun ateşi nereye düşer size göre?
Bugünkü Mckinsey olayı,projeksiyonlarınız içersinde ne kadar yer tutuyor?
saygılar/başarılar
Bence hepsi oyun. Faiz ve enflasyon artışı hükümet tarafından isteniyor.
Yüksek faizle kendi yandaşlarını cizicekler, Bu adam herkesi cizer. Yüksek enflasyn ile reel gelirler düşüp, çin gibi büyüme dönemine giricez.
Bu baslik faiz paylasma basligi degil miydi? Siyaset yapmayin arkadaslar. Varsa aldiginiz iyi teklifler paylasin yoksa ekmek ciklet muhabbeti yapip post kasmayin.
Forumda cok degerli insanlar sizin yuzunuzden artik yazmiyor. Az kaldi linki favorilerimden cikaracagim...
Böyle "bak giderim haaa" diyen tipleri hiç sevmiyorum
Akılları sıra tehdit ediyorlar...
Defol git...
Hisse net/bu başlık sen/ben yokken de vardı,sen/ben yokken de var olmaya devam edecek..
Defol git...
25/10 daki PPK toplantısının mevduat faizleri ile alakası yok diyorsun bir zahmet sen başlıktan gidever..
Hadi canım...
sana saygıda yok
başarılar da