Güven Varlık Yönetim A.Ş.
120 gün vadeli Finansman Bonosu İhracı
70 Milyon TL
Finansman Bonosu ihracı %25 ile çıkıyor.
Mevduat Karşılığı Yıllık Bileşik %28.757
ytd.
syg,
Printable View
Güven Varlık Yönetim A.Ş.
120 gün vadeli Finansman Bonosu İhracı
70 Milyon TL
Finansman Bonosu ihracı %25 ile çıkıyor.
Mevduat Karşılığı Yıllık Bileşik %28.757
ytd.
syg,
18 Aralık Salı 16:36 HALKBANK, MÜŞTERİSİ OLAN FİRMALARDAN KONUT ALACAKLARA %0,98 FAİZLE KREDİ KULLANDIRACAK
https://www.youtube.com/watch?v=iq6zbpEICD8
Moralim bozukken izleyip izleyip guluyorum..
Syg,
DGZETE yine %20 uçurmuşlar. 2 gündür spekin de böylesi
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
egm yönetim kurulu başkanı taylan türkölmez, 15'inci yılını geride bırakan bes ve iki yıldır uygulanan otomatik katılım sisteminde ulaşılan nokta hakkında bilgi verdi.
"nisan 2019'da otomatik katılımda yeni bir boyuta geçeceğiz. mevzuata göre, sisteme girdikten sonra çıkmış bile olsanız, iki yıl sonra sisteme tekrardan alınacaksınız. nisan 2019'da 2017 yılı itibarıyla sistemden ayrılan 6 milyon kişi tekrar sisteme dahil edilecek" açıklamasında bulundu.
icbc dunyanın en buyuk bankası yahu adı ustunde borsa bu inerde cıkarda borsadaki hisselerin fiyatları sirketlerin genel durumunu yansıtmaz ...fiyatlar speklerin manipilatorlerin insafına kalmıs ...icbc dedigin borsanın en manyak speginin kagıdı uzun vade bakarsan 0.25 den gelmis 11.25 e herif malı goturmus ...daha 2 sene once 1.70 lira oldugunu hatırlarım .
simdi borsa %1.25 yukarda da kime ne faydası var 3 banka 1 holding 2 havayolu 1 telekomla yukseltmisler en cok artanlara baktınmı hepsi spekulatif manipilator kagıtları araki bulasın 450 hisse icinden ..borsa cıktınmı 400 kagıt yerinde sayıyor borsa dustunmu huraaa hepsi yerle bir ..yıllardır boyle bu duzen degismedikce borsada yatırım falan yapılmaz uzun vade isi de yalan yoksa en az 150-200 hisse endeks 90 000 ken 20 yıl onceki 5000-10000 endeks degerindemi olurdu karı buldunmu kacıcan ...gecende dedim ya ekonomik buyume yalan ya borsadaki fiyatlar yalan ..borsadaki sirkertlerin nerden baksan yarısı içi bos sallamasyon bilanco gonderen sirketler ..tek amacları var oda yatırımcıyı tokatlamak o arada kazanırsan ne ala kazanamassan yıllarca maliyete gelsin diye bekler durursun .25 yıldır borsayı takip ederim son 3-4 yıldaki gibi duzen bilmem ..soygun duzeni bist .
Bir uzmanlik sorusu sorsam .. Aktifbanka 27 den 300 bin baglandi 1 ay önce... Ne zaman satip yeniden alsam bugün ki 24 ttenn kara geçerim... İnşallah anlatabildim.. Hani al-sat yapip daha cok kâr yapabilirim..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.haberturk.com/yazarlar/gok...irmasina-giris
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne zaman stopaj indirirmi kalktı, bu bonolar değere bindi. Stopaj farkı ile daha düşük oranlar çıkıyor artık. Stopajlar %5 iken en az 2 puan yukarıdan verirlerdi. Demem o ki stopaj uzatılmayınca yeni bono alacaklar da düşük oranları görür oldu.
Arkadaşlar aktiften bugün dolar aldım 5.3506 dan. Ama alana kadar çok uğraştırdı beni. Sürekli oran değişti deyip durdu. Daha kolay bir yolu var mı? Mt ile görüşmek derseniz telefonu açıp ses kayıtlı telefondan arayana kadar daha çok zaman geçiyor? Siz nasıl yapıyorsunuz? Emir girişi falan var mı? Ben göremedim gerçi.
Teşekkürler... O zaman hic dokunmiycam.. dursun 2 sene... Tabi oranlar tirmanmazsa
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%27 ile 2 yıllık bağladığınızda %1.5-2 arası bileşik faiz kaybunuz olacak haftalık veya günlük bağlamalara göre. Ama buna karşılık ta %27 oranı 2 sene sabitlemiş olacaksınız.
Çünkü parayı %24.5 (%10 bono stopajı ile) 1 haftalık 104 kere çevirmekle (toplamda 2 sene), %27 (%10 bono stopajı ile) 2 sene 1 kere çevirmek kabaca aynı getiriyi verir.
Eğer 2 sene boyunca faizlerin %24.5 seviyesinde ve üzerinde kalacağını bugünden biliyor olsaydık 2 sene vadeyle %27 oran ile bağlayarak önceden zarar edeceğini bildiğimiz bir hamle yapmış olurduk. (bileşik faiz rulez :ss: )
Arkadaşlar bir sorum olucak, 23 faizle yıllık olarak aylık veya üç aylık ara ödemeli yüzde 10 stopajla yapsak bileşiği kaça gelir? Buna göre düz yıllık kaç almamız gerekir yüzde 10 stopajla tşk
Dolara ne güzel faiz veriyorlardı ..Uzun aradan sonra tekrar oran sorduğumuzda oranlar bayağı düşmüş...Neyse hoşgeldin bir 5.5 bulduk...Yarın birkaç banka ile tekrar görüşelim bakalım ne olacak....
200,000 usd vakıf 5% ile 33 gün bağlandı.
Usd mevduatlarda düşüş var.
özel sektör tahvillerine ve özellikle de fonlara dikkat edin.
çok fazla default oluyor.
özellikle fonlar sepet olduğu için içinde hangi dandik şirket var bilemezsiniz. geçen aylarda birkaç ödeme sorunu yaşandı
Rüyamda tam da bu işlemi yapıyordum. Sonra bir baktım küüüt diye yerdeyim. Sırtım fazla açık kalmış.
Hatta rüyanın sonuna doğru rüya olduğunu anladım. Kazandıklarımı rüya dışına nasıl transfer ederim diye düşünürken kendimi rüyanın içinde bitcoin miner satın alırken buldum.
Hakikaten oluyor mu öyle usdtr hissesi? :)
Matris kodu : usdtf
kapanış fiyatı :517.2
USDTRY İLE USDTRf aynı pencerede açtığında hemen hemen aynı hareketi yapıyor.
sonuç:
bankadaki tüm makaslara bakmıştım. hatta aracı kurumuma da baktım. TFX de en az makas var oraya da güven duymadım ,çünkü şikayet fazla
bistte bu fon dolar yerine alınıp satılabilinir.
dezavantajı bist saatleri içinde işlem yaparsın.
yatırım tavsiyesi olarak almayın derim.
BYF(borsa yatırım fonu)'de stopaj var mıydı?
Eğer varsa %10 stopaj ödersiniz.
Eğer order ile işlem girmek istiyor viop'tan da anlıyorsanız spot yerine türev piyasadan da işlem yapabilirsiniz.
Orada da kardan vergi var ama takas faizinden alacağınız parayı üstüne eklerseniz fazla zararınız olmaz.
Bugun bir arkadas turkiye finansta usd icin onceden rakam girildigini soyledi. Ilgilenen varsa bir arastirsin
kendim 2 ay once dedim faizler inecek o zaman kendim bile simdisin dusunmemistim!:kmk:
istanbuldayim! evliyim! universitede arastirma yapip maas para aliyorum ve kucuk bin tl! turki param var ve dolarda bankada 4 faiz aliyorum gecinmem icin!
ziraat ve akbanktan baskasinda hesap acamam zaten bunlarda hesabim var!
haftaya dolar vadelim bitecek ve bankadan arayip faizlerin inmegin soyleyecekler!
ne yapacagim hic bilmiyorum!
simdi yagis belki o gun kar var!