Ben de aksine buradan aldım, yarın da aliciyim
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben de aksine buradan aldım, yarın da aliciyim
Ben daha da aşağılara geleceğini düşünüyorum malesef. Operasyon olduğu çok net. Bu operasyon ile nereye kadar düşüreceklerini bilmiyoruz. Geri alım bile düşünmüyorlar bu seviyelerden bu zaten herşeyi açıklıyor bence. Patron göstermelik lafta 30 bin lot aldı. Onun için bu rakam bizim ekmek paramıza bedel yatırımcı buna kanıp buralardan alım yapıp zarar etme ihtimali bence daha fazla. Herkes kendi kararını verip yatırımını ona göre yapmalı. Kimseden etkilenmemeli. Ben şahsi fikrimi söyledim yanılabilirim de asla yatırım tavsiyesi değildir.
Düşüşte elbette eşlik eder,kesinlikle düşer katılıyorum.
40 lardan geri alım açıklayan şirket 30 lardan geri alım yapmıyor, asıl mesele asıl beyin yiyen tarafı bu.
Yani yatırımcı güvenini sarsıcı bir durum hatta vaka
Haziranda genel kurul var,
Sarıyer de bi otlede olacak.
Istanbulda olup ta bizim adımıza katılabilecek, bizim adımıza soru sorabilecek var mı ?
Koskoca istanbulda bir hissedasimiz yok mu
Genel kurula bizim adımıza katılabilecek?
Taşın altına elimiz girsin arkadaşlar
Seçim sonrası strateji ve düşüncelerim;
1-RTE kazanırsa
İstikrar vs söylemleri ile en fazla 5 is günü yükseliş sonra 4063 lere yada 1.5 usa cent e geri geliş ( muhteşem alım fırsatı).
2- Baykemal kazanırsa, endexte en az %20 lik bir artış sonrasında geri geliş yine 4063 lü seviyeler.
Usd ve altin her iki durumda da yükselir.
Varlık fonu hisseleri akepe kazanırsa daha da gider.bu da satış fırsatıdır onlar için.
Nakitte yada usd de duran arkadaşlar üstte bahsettiğim yerlerden alım için çok çok uygun seviyelerdir.
Zira bu ekonomide ve enflasyonda düşüş , sonrasında da yükseliş kaçınılmazdır.
Herkesin adına son 4 ayda yaşadığımız bu rezaleti, durdonun Fransız ortağı lgr ambalaj a mail atarak durumu yabancı dilde detaylı bir şekilde anlattım, yardım rica ettim.
İtibar puanı makbule geçer.
Teşekkürler
Artık burada yazmiycam,ölmüş burası,
Haydi byee
Son çeyrekte zarar etmesinin sebebi nedir acaba?Bir de döviz borcu falan var mı etkilenecek kadar? Bilanço okumayı bilen bir arkadaş yorumlarsa teşekkür ederiz.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.procarton.com/awards/eur...2/public-vote/
Avrupa Karton Ambalaj Mükemmellik yarışmasında Halk Oylaması (Public Vote) için finale kalan tek Türk firması Duran Doğan için oylarınızı bekliyoruz. Haydi sizde oyunuzu Duran Doğan'a vererek ödülü ülkemize getirmek için katkıda bulunun.
en altta sağ dipte kolonya kutusu gibi çiçekli bir kutu
Oyumu durdoya verdim .Öncelikle yıllardır firmanın yatırımcısıyım hiçbir zaman üzmedi.Enflasyonun bu kadar hızlı olduğu dönemde hemde kanal istanbulun daha fazla konuşulmaya başladığı bu dönemde ciddi primler bekliyorum.
Kanal İstanbulu kartondan mi yapacaklar ?
Durdonile alakası nedir bizim bilmediğimiz?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet evet :)) 7 ay oldu ,hem de çok yüklü maldayım SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanal İstanbul ve durdo ben de anlamadım,arazisi falan mı var?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kanal istanbul yalan oldu bence hiç konuşmaya gerek yok...kanal istanbul yapacak para mı var zam üstüne zam yapıyor hükümet..
Buyuk ortaklardan ve genel mudur acemyan satış hisse satışı için spkya başvurdu.hisse gidecek olsa patron 150 bin lotu 35 lerden neden satsın ??? 35 lerden satmak yerine 150 lerden elbette herkes satmak ister.
Patron bile inanmıyor hissesinin yukseleceğine.
bugün gelen haberden sonra isterse 15 tl ye bassınlar hisseyi 1 lot satmam,aksine bugün ilave bile yaptım,daha da yapıcam ,isterse bilanço zarar açıklasın. İleride kimse tutamayacak bu hisseyi.
Neler oluyor kimse yok mu tercüman olsun teknik ve temel olarak aydınlanmak istiyorum kimse yok mu
Burası bitti gibi bir şey,Twitter da #durdo yazSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden seçimler yaklaştığı zaman o zamanki adıyla duran ofset şov yapardı..Bakalım birileri bunu yine kullanırmı?
çok beklettin be durdo kımıldamıyor hisse...
dolar bazında dip yaptı...zirve 1,1 dolar....2....4,45 dolar bazlı diğer sıralı dirençler...ytd
hisseye ilgi sıfır...tahtacı ve patron hisseyi çok baskılıyorlar.
ne duduklediler milleti ama hahahahahah
geliyor gelmekte olan...
ilk hedefimiz 1,1 dolar....ytd
ilk etapta 35-40 tl arası ikinci etapta 70-75 tl arası tl bazlı direnç seviyeleri görünüyor...inşallah 2 yılın acısını 70-75 tl ye giderek çıkarır bizimde beklediğimize değer..soluksuz giden hisse çok yakaladım sıra inşallah durdoya gelmiştir.
25,25 tl üzerine atabilirse geçmiş ana yükseliş trendi kanalı içine girecek rahatlayacak hisse...
Tahtacı tek fiyat uygulamasını fırsata çeviremezsen bırak bu işi...Kanal içine sok hisseyi bari...
https://i.hizliresim.com/5upuw6t.PNG
altın bazında durdo grafiği...
Hissede müthiş potansiyel var ama kaderine terk edildi hisse...Bu hafta iyi bir hafta olur umarım indikatörler dip yaptı...
https://i.hizliresim.com/9aoywbx.PNG
gr altın / durdo aylık göreceli grafik.....1 gr altın ile 485 adet durdo lot hedefi olabilir....Grafik çift tepe yapmış görünüyor....altın bazında durdo lehine bir dönem olabilir....yıl sonu 5100 tl gram altın fiyatını desek 10,5-11 tl gibi bir durdo fiyatı olası.....ytd