müşteri hizmetlerini aradım.yılda 1000 tl de ciro yapsan 110 tl alacağız dedi.kendileri bilir.banka mı yok. Ykb hisseniz inşallah artar o ayrı bi konu.Ytd
Printable View
müşteri hizmetlerini aradım.yılda 1000 tl de ciro yapsan 110 tl alacağız dedi.kendileri bilir.banka mı yok. Ykb hisseniz inşallah artar o ayrı bi konu.Ytd
Yanlış ve haksız bi kesinti yaptıkları,bu kesintiyi kayıtlarda göstermediklerinden belli.Yani benim hesap hareketlerinde bu kesintiler yok.Hisse satışından para EKSİK geçiyor.Artık Ziraat Halk bi yer bakıcaz.Neyse daha fazla uzatmayayım.Hissedarlar kızar bana .YTD
90 kuruşluk Karsan 3.20 olmuş. 3.20 lik ykbnk 2.40 da zor duruyor. Gelde Bist30 a gir.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Gırtlak full
Ali başkanım, fenerim dört yıldız takmadan da satmam başkanımm
Ne yatırım tavsiyesi la de get işine kendi paranla kendin kumda oyna bana bakma inanma
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 2.35 kapatarak bu teknik grafikleri çöpe mi çevirdi ? Çok kötü kapanış oldu çok. Herşeyin içine ettiler.
Yatırım tavsiyesi değildir
Pazartesiyi görelim çünkü açıkçılar dengeleri bozmaya başladı, indikatörlerde kafayı yedi sapıttı, yanıltıcı sinyaller gelebilir...
Borsanın en değerli kağıdı..!!!
Dünkü takasta ykbfin ile info alış yönünde liderdi Yabancıya virman sanırım bu işlemler
Yatırım tavsiyesi değildir
bugun guzel alim vardi
artik zamani geldi gibi
bu mizrak bu cuvala sigmiyor artik
yatırım tavsiyesi degildir
https://i.hizliresim.com/IeHWva.jpg
gercekten iyi duruyor
artik yol almaya bazır 2.47-48 leri asabilirse guzel bir gelisim saglayabilir
İyi gazlıyorsunuz millete, kağıtta alım var sanıp şansını deneyenler hep sükütu hayale uğruyor. Olayı bu, çapı bu.
Yatırım tavsiyesi değildir.
gecmis yazilarinizi inceledim epey uzun sureden beri buraya yatirim yapan ender kisilerden birisiniz , yazilarinizdan anladigim kadari ile
yani nasil bir hedef icin burdasiniz bilmiyorum ama
benim bahsettigim %10-15. 2.64 gibi bir hareketten bahsediyorum.
bana gore uzak degil ! ayrica kimse kalmamis gazlanacak adam kalmamis [emoji846]
Akbank ta yabancı alımı var dediler, Citi fena mal kustu. Hiç birine güvenmiyorum, alımlar da satımlar da göstermelik. İlk köpürtme de bu bankalardan satıp kurtulmak lazım. Ev, araba, arsa, altın dan başkası yalan. Borsa da milleti ayakta öpüyorlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
sn. hakura san
kendimi gazlayip 50 bine ek 50 bin lot daha aldim.
haftayi bekleyelim 2. ceyrek finansallar oncesi son hafta
bilancolar bence iyi gelecek
goldman durup dururken bosuna Turkiyedeki bankacilik sektorunde hala firsat var demez ! hedef fiyatlari yukseltmez
vardir bir yazdirani
tabi bankalar dunya genelinde baktiginda ucuz mu degil ! tum dunyada bankacilik endekslerinde ciddi problem var
ama bir ölü kedi zıplayışı olacaktir, cunku piyasaya gore bakildiginda (gorece olarak) cok cok ucuz duruyorlar
bir de yabanci satiyor ama birileri bunlari aliyor ciddi para bagladilar ve para kazanamadilar elbet buna bir formul uretecekler
Hakkınızda hayırlısı, bu süreç çok sıkıntılı ve uzun olacak gibi.
mahserin 4 atlisini (garan, işc, akbnk, ykbnk) epey baskiliyorlar.ama bariz ve gostere gostere yapiyorlar
son sinir bozucu psikolojiyi bozucu hamleler bunlar
ky kalmamis zaten, forumda bakiyorum bu dort hisse sayfasinda in cin top oynuyor
patlama yakindir
sabirliyiz bekleriz ! bu arada 2. ceyrek finansallar iyi gelecek diye dusunuyorum
portfoy: aefes, svgyo ve ykb olarak sekillendi
Ben de buna atladım 2.35 ten eski göz agrım 1.86 dan mal vardı aslında elimde ama sattım viop nedeniyle neyse bi 3 lira görsün artık her şey uygun ama hayırlısı. 2.30 altı hacimli kapanış görürsem stop olurum gundi babaya şimdiden yazalım da sonra sen çok zarar ettin ykb den atıyorsun filan diyor bizlere :)
akbank ve garanti'ye göre sağlam duruyoruz ! en azından bizde yabanci döşeme operasyonunu insaflı yapıyor !! akbank ve garanti'de artik konu tecavüz noktasina kadar geldi.
garan ve akbankı arkada birakip biz onumuze bakalim artik ! bunlari beklersek yandık
Biri Allah rızası için akd atsın yav
Bu hissede kimse yok galiba bu iyi en azindan
Biz varız yahu niye yok dedin devre kestirmeden önce 2.15 biraz daha destek attık. istediğin AKD olsun buyur
Ek 25591
Yapı Kredi Bankası2020 ikinci çeyrekte 1 milyar 331milyon TL net kar açıkladı.
2019 da 1 milyar 120 milyon TL kar açıklamıştı.
2020 2. çeyrekte karını yaklaşık %19 arttırmış.
2019 6 aylık toplamı: 2 milyar 361 milyon TL
2020 6 aylık toplamı : 2 milyar 461 milyon TL
Hayırlı olsun.
Türkiye’nin en büyük özel banklarından biri. Ama kimseler yorum yapmıyor. Bankalar pandomi sürecindeki fiyatlara geldi maalesef. Bunu hakettiklerini düşünmüyorum. Halk Bank ve Vakıfbank on yaptığı gibi özel banklar da hisse geri alımı yapmalılar.
Bankalarımız dolar bazında daha önce gördükleri değerlerinin neredeyse 1/5 (beşte bir) fiyatlar ile işlem görüyorlar.
Damat bu duruma bir önlem almalı acilen.
Damadı bilmem ben 2.15 ortalama ile yüklü mallandım desteğimi attım bir kısmı trade bir kısmı orta vade duracak. Her kademede milyon milyon mal var almak isteyene engel yok satmak isteyene de aynı şekilde keza. Sinek sıklet kalıyoruz böyle tahtalarda o nedenle yerli goygoycu tim pek bulaşamıyor yabancı dönerse çok farklı yerlere de gider ama şimdilik o senaryoya oynamıyorum öyle bir beklentim yok öyle bir gidişat da yok izleyelim bakalım.
Yerli ile bu büyük tahtalar gidemez hareketi görürse yerli de gelir coşkuya tabi. Yabancı da ne var ne yok çıkma derdinde olduğu için sürünüyor güzelim şirketler.
biraz 2.03 ortalama mal aldık akino fona.
dursun şimdilik.
1.99 ortalama stop oldum tekrar.
iyi döktüler yanlız çok almamıştım ama
iyi çevirdi gibi.
Yeni bir sayfa mı açıldı
Burada kimse yok
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millette konuşacak derman kalmadı
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patlattılar boruyu, gecmiş olsun. Zaten hep su akıtıyordu.
peach ettiler
2.06 ortalama ile daha önce satmış olduğum malların çoğunu tekrar yerine koyduk.
düşerse pozizyon artırırım çıkarsa hiç bir mok yapmam artık bu ülkede.