https://resmim.net/f/kv3rc3.jpg
Printable View
Bu hafta eski zirvesini test etmesini bekliyorum ytd
Naapıyoruz ?:shh::shh::shh:
Hacim yetersiz..
Bugün pek işlem yapmıyorlar evet şu ana kadar...Ama fiyatı da yukarı çektiler biraz daha ve aşağı da pek salmaya niyetleri yok...
Akşama doğru bi anda gelirler mi tahtaya yeniden dersiniz ? Hacim de yaparak...
Sessuzce bekliyoruz keyiflerini...
Ben şimdilik 4,54'den çıktım arkadaşlar. Katırın yükünü hafifleteyim de size katkısı olsun diye düşündüm. :)
Benden alan da kazansın. YTD
Hacim dusuk.hisse dinlenmek istiyor.maglum cok prim yapti.cok merdiven cikti :)))) 3 aydir takaslar ayni.ne lot alabildiler nede sattilar.dinlensin bakalim biraz...
Bence olumlu hacmin düşmesi...Zaten bi anda tahtaya gelirlerse gün içinde/sonunda hacim de yaparlar...
Napıyoruz ? :shh: :) :halay::yahoo:
Sisttt.....ses yapmayın...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım endeksi ve bunu nereye kadar tutabilecekler ? Yine görece iyi duruyor şimdilik...
3 aydir yuzde 23 ile 19 arasinda dalgalanan yabanci orani yani spegin mali dun itibariyle yuzde 24,3 atti.fakat aceleleri yok.cok agir .hemen eksiye bastilar az once yone.4.47 dusmus..
Hisseler ucuyor resmen.borsada speklerde muthis bir hirs var.2 yildir cokusten sonra ziplayor tum hisseler.neye girsen yuzde 20 yuzde 30 kazaniyorsun haftada...8nsallah hedefin cok buyiktur spek.6 lira olsan bile artik yetersiz.artik hisseden cikamayiz.alternatif kalmadi. .
Güzel dinleniyor...Bi anda yine gelmelerini bekliyoruz...
Geliyorlar mı acaba ufaktan ufaktan...:he:
Oooo güzel açılış...Özel bir haber de göremedim ama...
Koptuuuuuu...:he: :bravo::halay::yahoo:
Yabancı oranını takip için...2 ayrı yer 2 ayrı oran görünüyor...Ama ikisinde de yükselmeler var...
https://www.yatirimkredi.com/vakko-yabanci-takas-orani
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=VAKKO
Selam ,aranıza yeni katıldık bakalım herkez nasibini beklermiş.
Sanki cok prim yaptida dusuyor.4.59 kadar gelmis.3 ayda yuzde 15 ancak artti zorla.millet gunde bam bam yuzde 10 yuzde 20 gidiyor.
Ufak ufak toparlıyorlar tahtayı yine...
Kotu basiyorlar.4.56. Baya bekletecek gibi.
Biraz kâr satışı geldi cumadan beri...Ama yine de çok salmıyorlar...
Takibimdeki hisseler deli gibi gidiyir.desa takibimdeydi 2.70 den beri.4.70 oldu.15 gunde nerdeyse yuzde 100 mesela....bossa yunsa v.s...
Hacim dusuk salmis.yani diyorlarki yaklasmayin tahtaya.kisada kimseye ekmek yok....
Hissenin takasi guzel fakat alan kisi spek degil patron yada uzun vadeli yatirimci ise dezavantajlarida oluyor.
Adam aliyor kenara atiyir bekliyir bir kac yil.hisse fiyatida surunuyor.ama trade amacli toplansa.simdiye 5 6 7 yapip bam bam trade yaparlardi....
Spek efendi 4 ile 4.80 arasinda 525.000 lot mal anca toplayabilmis.spek efendi 5 ustune cekersen 5 ile 5.40 arasindan 2 milyon lot civari mal gelir.fakat endeks artiyir.hisseler uctu.benim gibi 5.20 razi olupta simdi ustune zam yapan cok vatandas vardir.
4.42 gebermis.yukselis trendi bitti.yukardan mal almak istemiyorlar.zaten fk orani yuksek.yukardan cazip degil.ustte fazla marjlari yok.biraz yatayda kalabilirsek 4.40 lardan iyi olur.mart 15 nisan 15 arasina kadar bekleyecegim spekcigim..
Spekcigim bugun alis kademelerinin sonunu 31 yapmis tahtada :) bize mesaj veriyo.daha cok beklersiniz diyo :))) gun ici kendi lotlariyla cevirip duruyorlar..
Helaaaaalll !!! Yürrü be Vitali HAKKO !!!
Oh beeee sonunda beeeee...Sessizce beklediğimize değiyor...
Devreler yandı/kesildi...:he:
yine döndü geriye
Malı yıktılarsa yandık...
Alışlar birikince toptan veriyor. Ytd.
Takaslar onemli.pasta lazim.ayrica aciga satis miktari onemli.trade amacli hareket olabilir.alanlar tacirler info felan.vurkacci takimi..
10 milyon lota yakin islem yap.devre kes.sonra 4.60 duss...nedir bu yaaa.hisseler bam bam yuzde 100 yuzde 200 gitti son 1. Aydir spek amca...