Laannnnn şapşikkkk görende 99 olmuşta biz uoğğğğ 100 olacak diyoz dallama ben param oldukça alırım
Printable View
Laannnnn şapşikkkk görende 99 olmuşta biz uoğğğğ 100 olacak diyoz dallama ben param oldukça alırım
Kışın güneşine, rospunun gülüşüne, netaş ın 33.80 in üzerine atamayan yükselişlerine aldanma...!
bank of epey bır almış satış işi hal oldumu acaba
Yüzde bin defa katılıyorum konu NETAŞ olunca bir değil bin düşüneceksin bu şirket a den z ye namussuz bir yönetime sahip yıllarca kucaktan kucağa gezdiği için ahlaken çökük bir şirket.....Bu imajı da kolay kolay değişmez.Ben hisse bazında düşünmüyorum hisse fiyatlaması ayrı bir olay yönetim tarzı tutarsız on yıldır kel müjdat dahil şirket adına söylenen hiç bir olayın aslı çıkmadı.Hep yalan hep hayal üretti.Ben bu hisseyi 63 tl den aldım 63 tl den satacağım..Bir inat uğruna çok şey kaybettim bu cenabet hisse otuzlu rakamlarda iken logo 2 tl idi kront 1 tl idi işte netaş bu...YTD ....Hisse yönetimin aynasıdır...
Netas için uzun vadeli grafik çalışması.
Haftalık, log. çizgi grafik.
Orta ve uzun vadede 63-75 arası (zamanla yükselen) hedefler görülüyor. Çalışmayı hem çizgi hemde çubuk grafikle yaptım. Daha sade ve basit görülmesi için çizgi grafik halinde ekledim. Gider mi gitmez mi? Allah bilir.
Bir şekilde 38-38,5 civarları geçilecek olursa ilk etapta 47'ler akla gelebilir. Yükselişi destekleyecek, borsamız ve dünya borsalarının durumu ile şirkette olabilecek olumlu değişimler destekleyici unsur olabilir.
https://i.hizliresim.com/B3GN9C.jpg
Eklemiş olduğum grafiklerin daha sonra mesajdan silindiğini fark ettim. Bu nedenle direkt linkini de paylaşıyorum. https://hizliresim.com/B3GN9C
Benzer sektorlerde yine negatif olan tek hisse :) netpich
32.30-20 dokundurup yukarımı gıdecen yoksa satıcı bulursan aşagımı surecen bank of.
Netaş pişmanlık ama bağımlılık :)) yau ogun yukarıya gotti mi yapıştır nasilsa bir gun sonra enaz yuzde 2 aşağı..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
harbi sinir ettin yavrum netaş sende bu ****lik be3nde bu inat olduğu sürece ne sen beni öpcen nedde ben seni
Ruspu tahta birgun yukari 2 gun aşağı..mokoko serefsiz ..yine 32 altina döndü
32,30dan 10k satan is yatırımdaki benim rüzgara karşı işemeye gerek yok
bank of zararına satıyor lotları bedava bulmus gibi
bizde sat al yapak yeter gayri bekle bekle çorba parası için bu kadar beklenmezki
31 civarı alsam allah bereket versin en azından gidip ayakabılarımı yenilerim :))))
Amma dandik hisseymis
Vestel ile arasında 6 fark vardi
Nerdeyse 1'e indi.
Bende an itibari ile Vestele gectim.
Ben satınca hisse çıkıyor
Belki çıkar siz kazanırsınız arkadaslar
bank of zararına sattıgı netaş bugun kıymete bınmıs alıcı olmuş...enteresan...Agam bizle egleniyor
gk haberi düşşsede rahatlasak!
Piyasa bozuyor.. bakalım bagimsiz hareket eder mi
olumlu bir şey olsada bir ay sonra heberımız oluyor netaş sagolsun
Yeni beklentimiz 2021 3 aylık bilançonun iyi gelmesi galiba başka bir beklenti var mı 9 yıldır her bilançoda ayrı bir heyacan yaşattı acaba kar gelir mi diye ama hep hayal kırıklığı bu kez ümitliyiz şirket sattı iyi bilanço gelecek inşallah :))
Kim baskiliyor merak ediyorum..yine bofa mı
bank of aynı tempoda alımına devam ederde 34 sevıyelerını gecer umarım. almaya devam eder ise bizim tahtacıya diş cıkaran biri çıktı diyebilirim bank of kullanan içinden kendimce
8 milyon kote edilenleride alabilir mi bank of. satarlarsa alırım derse abartısız o vakit hisse xxxx basamaklı olur. Tabi ki benim ki sadece hayel.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 sene once 20 mılyon tl lık gubre alan birinın parası oldu 800 mılyon tl ...elimi faza oka bulastırdım der 350 mılyonada 8 mılyon koteyıde onuda alır tek mevzu almak isteyen varken satmam derse ne olur..
Tabii elbette bunların hepsi hayal..olacak dıye bır kaide yok...
Bir tahtacı yok demısımdır her zaman bırden fazla oyuncu var..oyunculardan biri artık sıkıldı gibi diyelim...hep corba corba ..et yıyecem ben demiş olabilir
yarın bellı olur her sey