İSATR de tabanda satışmı vardı bugün?
İŞKUR da satıcı yoktu iki gündür.
Yazdıklarımızı tekrar kontrol edip yanlışlık olmamasına dikkat etmemiz iyi olur.
Printable View
İSATR de tabanda satışmı vardı bugün?
İŞKUR da satıcı yoktu iki gündür.
Yazdıklarımızı tekrar kontrol edip yanlışlık olmamasına dikkat etmemiz iyi olur.
257 alışta, 233 satışta görünüyor iş bankasında,, bir terslik var. ilk defa böyle birşey görüyorum.herhalde kafanızı karıştırdı.
Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (1 üye ve 18 ziyaretçi)
kalabalık olmuş illa tavan olunca mı akla geliyor koskoca bankanın kurucu hissesi
ytd
gemiyi limana yanastıralım fırtına kopmadan....
43880,20 gelecek
Bu başlığı şu anda 28 kişi okumaktadır. (4 üye ve 24 ziyaretçi)
yoklama zamanı lodos da savrulan oldumu
ytd.
hakk yolundayız
Atr iki gündür tavan, bir öngörüsü olan arkadaş var mı
Bu başlığı şu anda 21 kişi okumaktadır. (2 üye ve 19 ziyaretçi)
yoklama zamanı hareket olmasada ilgi var
ytd
Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
Hiç yolcusu yokmuş gibi alır yol
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol…
YTD.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siz değerli imtiyazlı ve kurucu (ISATR-ISBTR-ISKUR) ortakları e-devlet>mkk>e-cas>yatırımcı blokaj sayfası üzerinden hisselerinizi bloke etmeye davet ediyorum.
arkadaşlar e-devlet hesabınıza girin
arama kısmına merkezi kayıt kurumu yazın linki tıklayın
daha önce giriş yapmamışsanız mail ve telefon ile dogrulama isteyecektir.
bu işlemlerde tamamlandıktan sonra sol tarafta e- cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke etmek istediğiniz ve adetleri seçerek satışa kapatabilirsiniz hisselerinizi
işlemin aktif olması bir gün sürüyor.
tekrar satmak için aynı e-cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke çöz emri ile satışa açabilirsiniz.
Bu başlığı şu anda 21 kişi okumaktadır. (3 üye ve 18 ziyaretçi)
yoklamayı erken alalım bugün hakan aran ın mesajı yeni yeni anlasılıyor sanırım
ytd
Bana 8 milyon lazım net rakam işbankası okuyorsa şayet görsün. Benim hesabımda değeri bu para ne fazla ne eksik BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar beni zamanında işbankası uzman denetçiliğine almadı gün geldi geçti bende onların en baba borsa hissesini aldım. Görelim şimdi elmi yaman beymi. Beni işe alsaydın ozaman lar belki kaybın daha azdı. Kısmet [emoji3]BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessizce beklemeye devam uyku moduna alıyorum kendimi tekrar. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
değerli arkadaşlar sabah Garanti BBVA e-trader ve Foreks trader sitelerine girip bir bakayım dedim.. orada İşkur için defter değeri her iki sitede 30.419.000 tl yazıyor. Bence oldukça değerli bir bilgi
Bu başlığı şu anda 18 kişi okumaktadır. (3 üye ve 15 ziyaretçi)
yoklama zamanı. okaca gelmiyor yoklamarda hıc yok
ytd
İsbtr 66 lira defter değeri gösteriyo Forex te.bence çok objektif bir değer degil oradaki bilgiler.GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (1 üye ve 29 ziyaretçi)
yoklama zamanı işbank ın coınleri haftayı ıyı kapattı
ytd
Bu başlığı şu anda 13 kişi okumaktadır. (3 üye ve 10 ziyaretçi)
yoklama zamanı . köprüyü gececek mi yoksa son cıkıştan gerimi dönecek
ytd.
Güzel günler çok yakın oghocca btr sayfasında sabote ede dursun biz doğru gün gelene kadar doğru yerde durmaya devam edelim 🤭
Oflu61 in sabotesi var gibi duruyor. Sonuçta çoğumuzda işkur olduğu gibi işbtr de var. Yakınlarımızın çoğunda sadece işbtr var. İsbtr sahiplerinin hangi anlamda düdüklendiğini açıklarsa biz de öğrenmiş oluruz.
Benden çok onu işbtr invest sayfasındaki eskilere sorun.Biz düdüklendik hadi bari yeniler olmasın.En önemli konu işkur işatr yi
İşbtr den ayrı tutun millet kurucuların gazına geliyor benden söylemesi be sırf muhabbete takılıyorum işkur işatr dekilere lafım yok zaten onlar büyük hayaller büyük adamlar.Gördüğüm değişen bir şey olmamış milleti iyi yoluyarlar orada koydular adamları kaz yerine..
İşkur ve İşatr'nin yeri ayrı ama İşbtr' yle deyim yerindeyse oyuncak gibi oynuyorlar. Geçen hafta tavan giderken bu hafta taban gitmesi böyle imtiyazlı bir hisseye yakışmıyor. İmtiyazlı hisseleriyle böyle alenen oyuncak gibi oynanan İş Bankasının değerli yöneticileri ne düşünmektedir merak etmekteyim doğrusu...
işctr neyi fiyatlıyor şise yı mi yoksa??? görülmemiş performans
ytd.
iskur da operasyon bitti. artık geri vites.
Değerli arkadaşlar.. burada bazı arkadaşlar çeşitli değerleme hesapları çıkardı sağolsunlar.. Bende nacizane,ama eksik ama fazla bir hesaplama çıkardım..
şimdi hepimizin beklentisi bu imtiyazlıların imhası..dolayısı ile önümüzde de iki örnek varken bu yolu takip edelim..
Garanti Bankası imhası 2008 yılında yapıldı malum..370adet hisse hisse başı 3.876.000 TL ya da dolar karşılığı 2.768.000 USD..hisselere ödenen toplam TL tutarı 1.434.120.000 TL.. 2008 yılında Garanti Bankası Öz sermayesi yaklaşık 10 Milyar TL.. dolayısı Öz sermayenin %15 civarını fiyatlama olarak baz almış..
Akbank ise 2005 yılında 2.538 adet kurucuya yaklaşık 420-450 Bin TL yada 300 bin USD ödeme yapmış..Akbank'ın o yıl ki Öz sermayesi de 6.5 Milyar TL.. kuruculara ödenen toplam tutar ise yaklaşık 1.150 milyar TL..bu da Öz sermayenin %17.6 civarı..
buradan Bizim İş Kurucularımıza gelirsek ; toplam 2.458 adet hissemiz gözüküyor.. şuan ki Öz sermayemiz yaklaşık 75 Milyar.. 12 aylık da muhtemelen 85 olur.. bunun % 17 sini alsak 14-15 Milyar tutar.. buradan da yaklaşık 6 Milyon civarı bir hisse başı bedeli bulunabilir..
tabi bu hesaplar Bizlerin yaptığı fikir jimnastiğinden ibaret..Bu konu ile alakalı Sizlerin fikirlerini de öğrenmek isterim.. muhakkak içinde eksiklik ve yanlışlık olacaktır..amacımız sadece fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşmaktır. .Elbette her arkadaşımız kendi iradesi ile karar verecektir..
23 M dan aşağısına vermem
YTD
Sayın Bankers solo olarak baktım..30 yıllık kısıt konusunda çok haklısınız.. onu atlamışım.. bu olay artık hukuki bir duruma giriyor ama değerleme yapılırken illa ki dikkate alınacaktır..bu durumda İş Bankası Kurucunun olası imhasında -ki illa ki bu imha olacaktır- sahip olacağı değer çok daha üst rakamlar olup diğer arkadaşların beklentileri doğrultusunda gelebilir..eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim sayın Bankers..
Bu arada temettü değerlemesi ile yola çıkarsak şöyle bir hesaplama yapmak doğru olabilir mi acaba? ; bu sene ki ortalama karı baz almaya çalışırsak.. ort. 10 Milyar civarı bir kardan %10 u 1 Milyar.. hisse başı yaklaşık 400 bin TL tutuyor..bir yatırım değeri kazancının 10-20 yıl çarpılması ile bulunuyor ortalama.. kurucuyu 15 yıl alsak bu seneki karı ile 6Milyon gibi bir rakam bulunabilir diye düşünüyorum..tabi yine 30 yıllık kısıt hesaba katılmadan..
tabi bu hesaplamaların hepsi dediğim gibi hata ve yanılma payı elbette içeriyordur ve sadece fikir jimnastiğinden ibarettir..