soda geri alım fiyatı kaç çıkmış
Printable View
soda geri alım fiyatı kaç çıkmış
6.39 ..
Eşleşmeler anadolu cam 4.22 Tavan..Şişe 5.21...Soda 6.15 ...şu anki eşleşme......
Şirketin en iyi kağıdı soda içine ettiler ...eşleşmede düşüyor....
https://i.resimyukle.xyz/yKSIzA.jpg
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/STbPJQ.jpg
https://i.resimyukle.xyz/LRIBRK.jpg
Kağıdın içine ettiler TEB ...İş Bankası...UNLU...ilk satıştakiler.....%4 ekside 5.99 .....********ler.....
geçen fenerbahçe nickli arkadaş gelmişti buraya.
halinize şükredin diyordu.
yorumunu merak ediyorum :)
temettüler için bir şey söylemişler mi?
kardesim ne guzel kazik yedik ,, walla SISEnin bu kazigini artik omur boyu unutmam, ama allahtan bu piyasaya guven olmaz deyip SISE (birlesme haberi cikinca) aldigim para miktariylada SISE aldim, , kesin dedim bunlar kazigi cakacak, harbiden oyle oldu SODA dustugu kadar SISE kazandirdi . yani su anda basa bastayim, ama realitede SODA da zarar, SISESde ayni oranda kardayim
Anadolu cam alsaydik guzel olurdu ama lane olsun
uzun vadeciyim bekliyecem . ama ayip ettiler ,
Varlık fonu halk sigorta ve vakıf sigortada bile pd dd 1 den şirketleri devir aldı üstüne o tahtaları borsada tavan çektirdiler kimse mağdur olmadı.
İş gurubunun eline düşmektense Varlık Fonunun eline düşmeyi tercih ederim bu durumu Berat Bey'in danışmanlarına bir şekilde iletmek lazım.
Bu arada inşallah iş grubu en kısa sürede hazineye devir olur
Hani Denizli Cam taban taban gidecekti?
geri alım fiyatının bu olacağını sanmam. son tebliğe göre spk dan döner. hali hazırda 6,39 geri alım fiyatına rağmen 6 nın altına bastılar. bu satış geri alım hakkı olmayanların satışları.
TEB 927 BIN ...İş bankası 340 bin ...UNLU...250 bin satış tarafında....tabiri caizse hepside aynı çanağın adamı...
iş bankasının birleşecek şirketteki ortaklığı %51 olmuş değil. bu zamana kadar yapılan geri alımlar planlıydı. bilerek baskı yapılarak hisseler toplandı. %50 üstüne atınca da kafalarına göre fiyat uydurup spkya başvurdu. değerlendirme şirketini takmayacaktın madem onları neden tuttun ? şimdi yine aynı oyunlar , bu baskılar ile hisseyi tutacaklar. toplayacaklar... 6.39 geri alımı varsa 6 dan satanlar dediğiniz gibi bu hakkı olmayanlar ama çimento birleşimi gibi son gün öncesi bile alanlar dahil edilebilir. bu yüzden kesinlikle bu baskı bilinçli yapılıyor. sonra şöyle kurumsalız. böyle şeffafız. adiler son 2 senedir %22 temettü veriyorsun. hani senin temettü politikan %50 asgari idi........
Değişim oranları pwc nin raporuna göre düzenlenmeli,
Şişe soda anacm trkyacam için doğrusu zaten bu,
Aylardır beklediğimizde buydu adil değerleme yapılması oda yapıldı,
Önemli olan çıkan gerçek değerlerde değişim oranlarının yapılması.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Pacific Soda LLC. yatırımından gelen borçların değerlemeye konup, gelir akışı başlayacak 2024 sonrasının olmaması, projeksiyonun 2024 e kadar olması tesadüfmüdür................................
Arkadaşlar tüm camlar için konuşuyorum. İmkanı olan satmasın, paraya ihtiyacınız yoksa tutun elinizde. Spk yeni tebliğe göre işlem yapacaksın derse bütün fiyatlar değişir. Baskıyla satmayan kynin mallarını bu kargaşa ile döküyor olabilirler. Toplayanları takip edin kimler alıyor, alınan mallar nereye virmanlanıyor. (Ben bakamıyorum) buuraya kadar sabrettik spk dönüşüne kadar da beklemek en mantıklısı. 25.02.2020'den eski hisseler dökülmesin kalsın elinizde. Unutmayın sabırlı olmak lazım. Dirayetli olmak lazım. Hepimize bol sabır diliyorum. Ytd.
Şişecam doğal soda üretimi için Ciner Grubu ile ABD'de ortaklık kuruyor
Şişecam Kimyasallar bünyesindeki Soda Sanayii AŞ ile Ciner Grubu, ABD'de doğal soda üretimine yönelik eşit üretim ortaklığı sözleşmesi imzaladı
Şişecam Kimyasallar bünyesinde faaliyet gösteren Soda Sanayii AŞ, Ciner Grubu ile ABD'de doğal soda üretimine yönelik eşit üretim ortaklığı sözleşmesi imzaladı.
Soda, Şişecam Topluluğu bünyesindeki Kimyasallar Grubu'nun öncelikli faaliyet alanlarından olup, Mersin Soda Fabrikası'ndan 1.4 milyon ton, Bosna Hersek'te bulunan Şişecam Soda Lukovac tesisinden 585 bin ton ve dünyanın en büyük sentetik soda üretticisi Solvay ile % 25 üretim ortaklığı bulunan Solvay Sodi Fabrikasından sağlanan 375 bin ton olmak üzere, toplam yıllık 2.4 milyon ton sentetik soda külü üretim kapasitesiyle Şişecam Topluluğu, Avrupa'nın ilk 3, dünyanın ise ilk 7 sentetik üreticisi arasında.
haziran 2019 haberi.
soda o zamanlar 7 lira tabi.
adiler...
mobil imzası olmayan arkadaşlar mobil imza alın. genel kurulda maddeler çok hızlı oylanıyor. hayır vermek için yetişemiyebilirsiniz. genel kurul kaydınızı yaptırırken hayırı basın geçin.
Satmirem. Tasima maliyetinden giren girdi. 1 sene+ beklerim. YTD
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için soda fiyatının ne olduğunun çok bir önemi kalmadı. Artık şişe fiyatı çarpı 1.15.
Ama sanırım birçok arkadaş 25 şubat sonrası ve kısa vade trade için pozisyon almış
Arkadaslar ayrilma hakki birlesme gunu mu kullanilacak tarihi ne zaman
6.03/5.16=1.16 siseyle degiştirmenin bir anlamı yok şu an.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul yapilacak ayrıMi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun vade yatırım candır yazan çıkmadı mı hala? iş grubu bunu yapıyorsa bitmiş bizim borsa..
Pwc nin raporu soda için 9 tl ederi var diyor,trakya için 5 tl ederi var diyor,
4 kritere göre ederiçbu diyor,bunu uygulayıp değişim oranlarını düzenlemeliler,
Spk resmi belge harici neye göre şirketlerin ederi,bu değişim oranı bu diyecek,
Spk hisse değerlerini düşürünmü diyecek,mümkğn değil,
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayrılma için ne yapmak lazım
raporda şişe için aynı yöntemle değeri 8.04 bulunmuş. muhtemelen birleşme değişim oranları da bu fiyat ile orantılı olarak alınmış gözüküyor. Yani Soda birleşme oranı 9.33÷8.04 =1.16
Burda yukarıda paylaştığım gibi eğer yeni tebliğde var olan adil fiyat mevzusu kesinleşirse soda ve diğer hisseleri, fiyat ortalamaları yerine değerleme fiyatlarından almak zorunda kalacaklar diye düşünüyorum.
Yeni tebliğ eski tebliğe göre değerleme yapılmadı ,
Yani eski tebliğ,böyle değerleyin yeni tebliğ şöyle değerleyşn demiyor,
Şirketlerin değerlenme yöntemleri belli,o yöntemelere yani standart olan yönteme göre belirlendi değerler,
Oyak birleşmesindeki değerleme yöntemi ne ise şişe birleşemsindede o yöntem uygulandı ve değerleri bulundu,
Yapılacak şey basit şirketlerin değerleine göre değişim oranlarını aynen oyak çimentolarda olduğu gibi uygulamak,
Konu spk ya gitti spk mevcut değerlere göre değişim oranlarını uygulatmak zorunda elimde resmi değerleme raporu var,
Misal soda için 9 lar ,trakya için 5 ler,bu rakmlara görede değişim oranı belirlencek,
Ben değişim oranlarına göre elimdeki trakya ve sodaları değişim oranlarına göre değiştircem,trakyanın ederi ve sodanın ederi resmi belgeli artık
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bankanın önerisi ile dün aldım sodayı bende bu fiyattan yararlanabilecekmiyim
benim tebliğ den kastım ayrılma hakkı içindi. ayrılma hakkı eskisinde fiyat ortalamaları baz alınıyor, yenisinde adil fiyat da işin içine giriyor. yoksa şirketin değeri zaten bunlardan bağımsız. kendi açıklamaları, yeni tebliğde ayrılma hakkı için değişiklik istenirse bu fiyatı değiştiririm diyor.
akşam webcast var orda biraz daha detay verirler diye umuyorum.
Anladım sn kyhnki ,ayrılma hakkı diyelimki bu rakmalsrda çıktı yine,
Şerhke falan uşraşmadan piyasadan yakın rakamlara bermek daha doğrusu.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi