-238 bin AK
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
-238 bin AK
Şu an kademelerde bekleyen alıcı miktarını soruyorum
Çıkacak olursam tahtayı bozmak istemiyorum
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
city ak ustunden gunlerdir mal veriyor
Gelene geçene veriyor hayırlısı bakalım
Vermeleri normal.paralari bir bucuk yil onceye gore 5 katladi.bende olsam veririim.bizim gibi usten atlayan sazanlar oldukca
alcar bu hafta +5,18 aylık da +26,63 kapattı...bizim uyuz kagıt haftalık -0,71 aylık da +3,58 kapadı ayıp oluyor biraz ama...kar payı dagıtım tarihi ne zaman bilen var mı acaba...
Arkadaslar yabanci surekli cikiyor aylardir.haliyle 3.80 den 23 gelmis bir hissede sermayelerini 5 katlayip gidiyorlar.artik zarara dondugu icinde cazibesi kalmayacak.musteri varken cikiyorlar.akyatirimda satilan citiden cikiyor.4.800.000 lotlardan 2 milyon lota dustu.bugun ki haric.
Neyse nasip hersey.cok olumsuz tablo cizmeye gerek yok.
ak yatırımın satışı karşılayan olmasaydı 10 gün taban giderdi. burdan enver agaya bi selam daha yollayalım.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son pandemi hortladiginda tüm endeks düşerken bir kaç seans 16.50 lerde tutundugunda da böyle söylenmişti. Sonraki günlerde soluğu 9 lu rakamlarda almıştık. Neyse ki 16.30 da yüzde 50 satıp, 11.41 den geri almıştım. Tarih tekerrür eder mi acaba.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu isler tam oyle olmuyor.birileriyle anlasip mali veriyorlar.bugunku ak yatirimin sattigi 404 bin lotun belki 50 bini en fazla ky gitmistir.kalani bu sektorde anlastiklari adamlara devrediyorlar.yoksa bu tahtada gercekten bu blancoyla 404 bin lot satsan herhalde 5 taban yerdi.simdi alan gomlekciler satislar durinca yada ara verilince ani bir hacim ve tavan hareketleriyle bir iki gunde gidiyor deyip atlayan ky eline veriyor.sistem boyle.
Hissede baskı var ancak öldük bittiklik bir durum yok. Havalar şöyle bir 35-40 dereceyi vursun kendine gelir malum şu an havalar serin gidiyor. Ancak bu endeks burada oldukça ki bana göre daha 120 -130 binleri görecektir hissenin yolu açık. İş ve firma sağlam pazarda lider. Zamanı gelince kalkacaktır. Bana göre en kötü 18-20 tl den aşağı fiyat olmamalı
Ayrıca geçen sene endeks 102 bin civarında iken hisse fıyatı 18 lerde imiş kasım 2019 tarihinde. Şu an endeks 111 bin hisse ise 16.80 de. Yani ucuz kaldı
Bilançoda SİR oldu.... Kendileri ve yakınları biliyorya o önemli.BİRCOK BUYUK SİRKET VE BANKALAR NEREDEYSE HAZİRANİ ACİKLAYACAK😄SPK Bunları çözmeli.Bukadar beklenmemeli.
.KLMSN Günlük grafik
https://i.hizliresim.com/4tfzHa.png
Ne alaka kardesim.tememtunun onemi yok.verdigi kadarindan fazlasi vergisiyle hisse fiyatindan o sabah duser.17.66 ise o sabah hisse 17 olur.ancak 5 yil 10 yil satamayana yarar.adamlar 18 ay once 3.80 olan hisseyi 5 kati karla trade ediyor.400 hisse daha var sonucta.spege kalmis ne olacagi.temel rasyolari olumsuz 3 aylikta
bu çarpıcılar bitmedi gittti %2 de kar alıyor
Bilancoya kadar ne satarlarsa kar gibi
bu kadar sıg kagıdı götürecek bir babayigit yok mu ayıp ya bunca zamandır milleti ne bezdirdi be arkadaş...şu bilanço niye glmiyor acaba koskoca sabancı ve koc holding gönderdi bunlar neyi bekliyor acaba...
Bugünde devam ak üzerinden citi satışı 250 bin oldu nerede biter belli degil
Bu namussuz yüzünden parsan bizim ve docoyu kacirdim
Borsanın 100bin 110bin yükselişine tepki vermeyen üç beş kağıttan bitanesi. bir iki güne bu satış biter o zaman ne yapacaksin bakalim
Bu kadar malı ky aldiysa helal olsun...
https://i.hizliresim.com/US1u50.png
Cuma ve Pazartesi Ak yatırım toplam satış miktarı normal değil. Çok merak ediyorum bilançoyu. YTD..
Dehşet bi para çıkışı olmuş buhur hocanın günlük para çıkışı tablosuna göre bu para çıkışına göre tabana nasıl yapışmamış. Para çıkışı çok hisse çok düşmüyorsa bunu neye yorumlayabiliriz tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa seviniriz
Demekki birilerinden ufuruk almis
Galiba sorunu buldum 😁 arkadaşlar biz aşık olmuşuz kağıda.
20-27 milyon arası kar bekliyorum. Şu satışları görünce acaba bir yerde hata mı yaptım diye düşüncelere dalıyorum. Büyük ihtimalle ak yarında satacak. Bilanço gelsin de detaylı konuşuruz. YTD..