Virusun seyri tahmin ettigin gibi olursa turist gelir abi. 50 milyon degil 40-45 milyon olur.
Printable View
böyle zamanlarda piyasalardaki absürd hareketler bence gayet normal
Dün nire bügün nire demiyorum
Bilip ona vadeli ve vecspot arasindaki abartılı farkı açıklayacak varmı?
En çok turist nereye geliyor acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aynen Dostum. Zaten dediğim sadece araplara özel. O da düşük sezonda. Yoğun sezonda son dakika 10 kişi gelip 5* otel istediklerinde al sana 3* ister kal ister kendin otel bul diyorduk :)
88 bin geçilmeden hisse almak riskli gibi. Ama dışarısı iyi duruyor. Bizi de 87 bine çekince yine ufaktan fırsat gibi göründü.
bugun 6.9 yarin 3.1 yukselis olur...
Yurtdışı petrol şirketi hangi platformdan alabilirim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bu grafiğe inandım girdim...
şubat vadede shorttan güzel para yazdığım için marjımda var...
20.000 puana yakın paladan tokatladım...
he 83.000 den aşağı giderse o bizi tokatlar...
yapacak bişey yok...
https://i.hizliresim.com/MBgF7w.jpg
Şu an için şort tehlikeli gibi sanki...
Bariz 88.200-88.500' e hazırlık yapıyor şu an...
valla şöyle aklıma bir konuşma geldi...
istanbul seçimlerinden önce c.b mitingde inşallaaahhhhh istanbulu Türkiyenin en çok turist çeken ili yapıcaz diyordu... :he:
ordan bir sinirlenmiştim onu hatırladım...
Türkiyede başka il yok herşeyde istanbul bir numara olsun...
Antalyanın 1 numara olmasını bile kaldıramıyor diyordum...
böyle bulaşıcı hastalıklardada 20 milyon bir arada olunca nasıl hızla yayılabiliyor...
Korkularından enfekte ve ölenlerin hangi ilden olduğunu açıklayamıyorlar...
Ben Almanları ne kadar kızsamda adamların her işi düzenli...
Nüfusları bizden çok fakat en büyük şehirleri 3 milyon...
Niye hiç düşündünüz müğ_?
Evet 82-84 bin teknikte çok ciddi destek. 124 binden bir hışımla gelip kırılması mümkün değildi. Dowda 18 bin bölgesi çok ciddi destek. Sadece tekniğe bakan iyi kazanır. Virüs ortamı teknik düşünceyi etkiliyor. Yoksa trade etmeyi unutur 82 bin bölgesinde full mala girer ekranı kapatırdım. Ama yapamıyorsun.
110 binden düştükten sonra ilk defa 5 günlük ortalama üstünde duruyoruz. 86.800 civarı...
Demek o yüzden 87 ye geri çekildi güç toplayıp 88 bine çarpmaya gidiyor.
bugunku %6.9 yukselisimizin bist100 ederi...90 bin...bist30 ederi 108 bin kusur...
yarinki %3.1 yukselisimizin karsiligi...bist100 icin 93 bin...bist30 icin 112 bin...
Dowlar devre kesmiş. +5%
Herkes long bir tek ben mi shortum. 88 bin uzerine bir boga tuzagi ve kapanis 86 bin olsa sukela olmaz mi.
Bugün alışveriş yapmak için dışarı çıktım. Sokaklar pazar sabahı gibi boş. Markette 3 kişi vardı. Maşallah bütün etiketler yenilenmiş. Sebze meyve %10 fiyat artışı yapmışlar. Kuru gıdanında fiyatları artmış fırsatı kaçırıyorlar. Borsa tepkisini vermiş. Sevindim. Ama daha yolumuz çok uzun acele etmeden bakacağız duruma.
En kotu sabah kazandiklarimizi veririz. Dow yeniden 18 bine gitse ve W yapsa oradan daha guzel topuklar bence yukariya
Pala fırsat bu fırsat diyerek endeksi götürebildiği yere kadar götürmek istiyor. Ancak bunu mümkün olan en az miktarda mal alarak yapmak istiyor. O yüzden hacim diye bir şey yok. Muhtemelen yarın sabah da %3-4 gaplı açar.
105.800 direnc. Garan 7.40