Tavancı deniz petkm ve pgsusu kustu. Yeni alıcılar taşıyabilecek mi acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tavancı deniz petkm ve pgsusu kustu. Yeni alıcılar taşıyabilecek mi acaba
Ben elimi belli etmem gayri
Emeği geçenlere teşekkürler
İyi vuruşmalar dilerim
90000 üzerinde kalamıyoruz şimdilik. Satıcı da iştahlandı.
Azcık daha petkim şortladım. Maliyet 3.47 oldu. :oleyo:. Yarın da tavan açarsa ordan da şortlayacam. Yatırım tavsiyesi değildir. Ben ettim siz etmeyin.
yabancı takas oranı 2005 yılı seviyesinde...eğer mallarını yerli kurumlarda tutmuyorlarsa çoğu tüyüp gitmiş yani...ben bu verinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama durum böyle görünüyor...
https://img510.yukle.tc/images/8475takas.png
ereğli vadeli de garip şeyler oluyor. spot 7.69 vadelisinde 7.06 ya verdi beya
Bu başlığı şu anda 219 kişi okumakta . (70 üye ve 149 ziyaretçi)
70 üyeden %10 üzeri uzman dostumuz bulunduğunu düşünürsek benim çıkıp yazı yazmama gerek var mı?
Petkm 3.50 den kapattim buyuk kismini.
Pgsus long 32.50 den
106.250 1/2 long
Dolar faizi TL faizini geçmiş CDS 600 hala borsa konuşan var mı
vay amk palası. % 5 aşağıdan vadeli normali ereğli de
temettü o kadar veriyor muydu ?
Olaya bak borsa eksiye geçecek. Sonu hayra alamet değil bu hareketin.
Petkm kalanlari da verdim. Stresine gerek yok. Zaten endeksten 1500 puan almistim
dolar daldi , sonra daha hizli geri cikti. acayip hareketler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...af6ec7c8bd.jpg
Dolarda tehlikeli hareketler
yemekci arkadaş ne yaptı acaba? dün matrikse düştü sanırım yemek üretimi yapan firmalar çok zor durumda diye bir haber vardı.kamu kurumları v.s. evden çalışmaya geçince yemek firmaları sıkıntıya düşmüş.aklıma bizim forum üyesi yemekci geldi o vakit...ticaret çok zor iş ya...hiç beklemediğin hesapta olmayan bir olay oluyor ve bir anda her şey alt üst oluyor...
-------
bu dolar ne ya? sabah 6,6450 idi şimdi 6,71...
Petkm de adamlar guzel operasyon cektiler. Yeni uyelerde katildi. Hayirli olsun
Ben kızıla mandala yapmaya sonrasında Behzat Ç izlemeye devam edeyim size kolay gelsin
Selam esnaf ben geldim, uyuya kalmışız... hemen levyeyi vurdum palanın kafaya
ohhh yeah
Yemek işi zor bir tanıdıktan biliyorum ihaleye girip yıllık yemek işini alıyor 500 ve üstü kişi gibi genel müdürlüklerin .
Geçen sene patates soğan vs artınca zarar etti bu sene firma ara verince ne olacak bilmiyorum
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Son 3 yılda yabancılar yaklaşık 4 milyar $ lık hisse satmışlar, 2020'de ki satışlar sadece Ocak ve Şubat aylarını kapsamakta, henüz Mart ayı dahil değil.
2018 121,391,756,670 123,380,745,116 244,772,501,786 -1,988,988,446 2019 104,227,209,892 104,810,223,410 209,037,433,303 -583,013,518 2020 31,780,428,796 33,188,598,267 64,969,027,064 -1,408,169,471
Bu arada CDS 600 olmuş.
Endeks zirve yaparken yabancı satışı devam ediyordu, bazen gerçek çok basit.
35 Yıldır piyasaları takip ederim,böyle aptalca bir politika,bu kadar liyakatsız bir ekip görmedim.Olan basit,Londra piyasası henüz açılmamış iken merkez bankası rezervlerinden döviz harcadı,T.S ile 10.30'da Londra piyasası açılınca kur fiyatları hemen fırladı,bakalım düşen bıçağın tutulamayacağını ne zaman anlayacaklar.Böyle,böyle Haluk Büremcekçi'nin tablosuna göre;Merkez Bankasının geçen yılbaşından,bu yıl Şubat sonuna kadar 14 ay boyunca,döviz kurlarını bastırarak suni bir seviyede tutmak için harcadığı rezerv 51.9 milyar dolar.Sadece son 2 ayda ise döviz rezervlerdeki erimenin daha da hızlandığı görülüyor,Ocak ayında 6.3,Şubat ayında 13.1,sadece son 2 ayda 19.4 milyar dolar döviz rezervi harcanmış.Merkez Bankasının günlük yayınladığı analitik bilançoları rezervlerdeki satışın Mart ayında da aynı hızla devam ettiğini gösteriyor.
https://twitter.com/kerimrota/status...954176/photo/1
Çok çok çok yemekci vardı piyasada öyleki artık minnacık kâr ile çok uzun vadeli mal fiyatı yani patates soğan tahmini yapmaları gerekiyordu. Akıl mantık işi değil. 2 tl ye ıspanak satıyoruz bunlar 50 kuruşa halden mal almaya çalışırlardı artık siz düşünün malın kalitesini...
SPK acilen bu %10 saçmalığını kaldırması lazım. Resmen manipülasyona çanak tutuyorlar. Bunu yapmayacaklarsa o zaman hisseleri brüt takasa alma falan gibi saçma sapan önlemlerle de göz boyamaktan vazgeçsinler.
Yoh artık.. ne yapmışlar petkim e öyle... yatırım finansmana bak... kolunu yormadan beleş para kazandılar.. denizle..
organize isler bunlar.