Abi çeşit olsun motorin benzin gazyağı fuloil tatil Sepeti ulaşım hizmetleri otel ücreti ekleyelim çok zam görenleri çıkaralım eksi bile bulurum ben
Printable View
6,9980*+0,0183*+0,26% stalingrad gibi savunuluyor tl :)
Dolar/TL stop patlatma festivali spot 7 üzeri ba$lar sanki..
Bu Dolar Yedi bitirdi bunların ba$ını..
hadi iyisin sercann tepeden bastın shortu kaptın binlik.
Bloomda Türkiyenin swap hattı yok dedi yanlışmı duydum..........
hareketlere bakılırsa bırılerı sort kapatıyor.....vade sonu gecısıde olabılır....
http://flashresim.com/upload/MTVlYTAyZDE3ODM1Yjc.png
Bak burada bunu çiziyor arka sayfada tuzak var dikkat dediğim buydu.
Sağdaki kırmızı barı 8.12 çektiği yonca iile yaptı.
bu ay enflasyon sepetine swap borusu eklenir bence.
en temel ihtiyaçlardan biri nede olsa boru.
Klasik saat 3 ten sonraki satış dalgası bugünde gelecektir diye düşünüyorum.
O sizin gibi fakir mi la 1000 point için şortlasın longlasın. Girdimi 100 bin pointten aşşağı almaz.
Havada bulut yok bu ne dumandır..
Giden geliyor acep ne iştir ?..
Alım satım yaparken akşam seansına dahil et kutucuğunu işaretlememiştim, akşam seansında pozu kapayabiliyor muyum bu durumda?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben anlamadım sercan short mu açtın cidden????? doğru söyle.....:)
Haziran vadeli bile spotun tam 500 puan asagidinda islem goruyor...Bu nasil bir pustluktur boyle...
Oturduğum eve 2015 yılında taşındım. Bu yılda dahil hiç bir ay 117 tl elektrik ödemedim. Ancak sayaç okumadan 117 tl yazmışlar.
Doğalgaz nisan ayında hiç bir zaman 185 tl ödemedim ancak 185 yazmışlar. Bu nasıl olur?
Baya bildiğin itelemişler....
Ben itiraz edeceğim..
Bu nasıl ortalamadır?
Endeks istesin bildirelim... geçen ay tuttum 25 metreküp yakmışım.
Metre küpü 1,56... vergiyi yüzde 100 bile yapsam 80 tl yaparken, 185 tl yazmışlar....
Yonca günlük te 8.10 altı kapanışlar gelirse yeni formasyona SERCO senin adını vericem.
Çizimleri basit görüyorsun ya , bilmiyorsun ki grafta çizgiden çok okumak önemlidir.
Ne diyor?
https://i.hizliresim.com/VtMdJ0.png
Abi ben her ay endeksi yazıyorum. Çünkü elemanlar bazen yanlış yazıyor... tutup baktım, 25 metreküp kullanmışım metreküpü 1,56 tl..
Devlet donumuza el atmış bu nasıl iş yazıklar olsun....
Ben itiraz edeceğim. Herkese geçirmişler... itiraz etmeyen olursa ceplerine kalır...
Çevremde kime sorsam fazla yazmışlar diyor...
Adam hayatında 400 lira elektrik ödememiş... 400 lira yazmışlar...
YKBNK Koç Holding Şirketlerinin tedarikçilerine, bayilerine ve Koç ürünü alanlara kredi açmakta artık daha rahat. Unicredit varken belki yapamıyorlardı.
Boşuna herkeze sosyal yardım adı altında para dağıltmadılarya nerden yerine koyacaklar sizce? Tabiki ordan burdan şurdan fiyat yükselterek😊slm herkeze bu arada uzun zamandır okuyorum forumu aristo bozkurt ayrıca selam😊 ne güzel atışmalar var yahu neyse herkeze bol kazançlar hisse alacam lakin ortama bakınca al sat en güzeli para kazanmak zor artık
Brent petrolün 19 dolarlarda sürünmesine rağmen Tüpraşın hala 85 lerde olması inanılmaz bir olay , aşığım borsamızın sağlamlığına aşık....
115.300 tekrar long...