piyasalarında kafası karıştı..yurtdışı kırmızı döviz bir aşağı bir yukarı...
bist yükselmeye devam ediyor...varlık fonundan dolayımı ?
Printable View
piyasalarında kafası karıştı..yurtdışı kırmızı döviz bir aşağı bir yukarı...
bist yükselmeye devam ediyor...varlık fonundan dolayımı ?
Reha Bey,belki çaresizlik ancak eşim sağlıkçı etrafındaki çember giderek daralıyor ve çok önemli olmasa da bazı kalıtsal rahatsızlıkları da var,her hangi bir kuruldaki ne amaçla açıklama veya güzelleme yaptığı az çok anlaşılan tipler dışında,bu salgının başından beri oldukça bağımsız ve doğru veriler vermeye çalışan bazı bilim adamları da,Çin aşısının geleneksel aşı yöntemiyle yapıldığını,görülecek olası olumsuzluğun ise vücutta antikor oluşturmaması olduğunu söylüyor,biz antikor oluşturmasını umarak bu aşıyı yaptıracağız....
Ayhan Başkan,söyleyeceğim şey belki ilginç gelecek ama bu aşı keşke her 100 kişiden 80 nin de başarılı olup antikor oluştursa..
Daha öncede söyledim 90 lı yılların sonunda Diyarbakır da aşılama faaliyetlerini yerinde izledim,soğuk zincir korunamadığı için bir sağlık ocağında çok fazla miktarda nispeten kolay saklama şartları olan aşının bozulduğunu bilirim,zaten yetkililerde önce sağlıkçılardan başlayacak muhtemel..
Onu dusunmemistim...
Hayatta yaptirmam....bir sene beklerim en azindan....nasil olsa alistik bu duruma..
Çine bir defa gittim...epey eskiden...bir mp3 almistim o zamanlar modaydi...
Mp3 10 dakika calisti....bozuldu..çöpe attımdı
Bu hastaligi cikaran salaklar da cinliler....guven olmaz bunlara...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÖNCE SAĞLIK BAKANI OLMALI. Zamanında içilen çaya benzememeli. Tuzlu su aşılanmamalı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger
pala bence bir şeylerin hazırlığında..
https://i.hizliresim.com/aKfK5E.png
bu da dövizin verdiği tepki...şimdilik zayıf gibi görünüyor
https://i.hizliresim.com/Hj82Ar.png
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:"(Ekrem İmamoğlu'na suikast girişimi iddiası) Böyle bir suikast girişimi söz konusu değildir."
Kap : Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) 51.750.000 TL nominal değerli paylarının Borsa dışında halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 187.500.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8' inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen 51.750.000 TL nominal değerli paylar 04/12/2020 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 9 TL/pay baz fiyat, "KRVGD.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir.
TFF Başkanı Nihat Özdemir’in covid-19 testi pozitif çıktı
İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı, bugün İstanbul'da 199 kişinin salgın hastalıklar nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Toplam hayatını kaybeden kişi sayısı ise 434 olarak açıklandı.
-25.11 28351 T.Vaka,6814 Hasta,168 Vefat, 4641 Ağır Hasta
-26.11 29132 T.Vaka,6876 Hasta,174 Vefat, 4711 Ağır Hasta
-27.11 29845 T.Vaka,6592 Hasta,177 Vefat, 4816 Ağır Hasta
-28.11 30103 T.Vaka,6714 Hasta,182 Vefat, 4903 Ağır hasta
-29.11 29281 T.Vaka, 6439 Hasta,185 vefat, 5011 Ağır hasta
-30.11 31219 T.Vaka, 6514 Hasta, 188 vefat,
5190 Ağır hasta, %71,3 Y.Bakim doluluk
-01.12 30110 T.Vaka, 6101 Hasta, 190 vefat,
5303 Ağır hasta, %71,7 Y.Bakım doluluk
-02.12 31923 T.Vaka, 6690 Hasta, 193 vefat,
5502 Ağır hasta, %71,7 Y.Bakım doluluk
"Katarlı Bein Grubu, Süper Lig'in yayın hakkını 550 mlyn$'a almıştı. Futbol Federasyonu'ndan indirim istedi, "yoksa parayı ödemem" dedi ve 250 mlyn$'lık bir indirim elde etti.
Katar, bu parayla Borsa İstanbul'un %10 hissesini aldı. 50 mlyn$ da cebinde kaldı!"
F. Altaylı/Habertürk
Kelle paça daha sağlıklı duruyor.
Ekrem İmamoğlu Halk TV’de
Bilimkurulu toplantısı sona erdi yazılı açıklama yapılacak / Haber Global
Ekrem İmamoğlu : Yakın çevremde bazı hareketlerimle ilgili uyarılar sıklaşınca ne olduğunu sorduğumda bana emniyetten bir not iletildiğini bu durumunda yazı ekine ekleyerek valiliğe durumu ilettiklerini söylediler .
Ekrem İmamoğlu : Bu konuda ciddi bir ihbar gelince bunu valiliğe ilettik ama beni içişleri bakanlığından veya başka bir kurumdan aramadılar onlar niye aramadı bunu bilemeyeceğim ama ben böyle ciddi bir olay duysam karşı partiden bile olsa arar sorardım açıkçası bu sürecin ciddiyetini asagiya çekmeye çalışmaları görünce şaşırıyor ve üzülüyorum
Ekrem İmamoğlu : Gündem değiştirmek için bu suikast söyleminin çıkarıldığını söylüyorlar bunu bari bize yüklemeyin , yapmayın .
Ekrem İmamoğlu : Hasta sayısını ben bilemem ama vefat sayıları maalesef hala düşük açıklanıyor , bugünde toplantıda söyledim hasta sayısını veya vefat sayını az göstermenin bir önemi yada bir faydası varsa açıklansın ben özürdileyim ama ben zerre kadar faydasının olmadığını biliyorum , tam aksine vatandaşımız “ ben ne yapıyorum “desin , tedbirini alsın maskesini taksin .
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Covid-19 servisi hemşiresi Esra Akyol, her gün koronavirüs kapma endişesiyle çalıştıklarını söyledi. Hasta odalarına girerken kat kat giyinerek koronavirüsten kendilerini korumaya ve hastaları da tedavi etmeye gayret ettiklerini anlatan Akyol, "Mart ayından bu yana Covid-19 servisinde çalışıyorum. Herkes için zor bir süreç. Hem koronavirüsle savaşmaya hem de korunmaya çalışıyoruz. Birilerini iyileştirmeye çalışıyoruz. Biraz zor ilerliyor. Serviste hasta odalarımıza girmeden önce önlük, bone, 2 maske, eldiven, siper maske kullanıyoruz. Bu kıyafetlerin içinde çalışmak gerçekten çok zor oluyor. Psikolojik olarak yıprandık aslında. Hastaneden çıktıktan sonra evimize, ailemizin yanına gidiyoruz. Evli olan arkadaşlarımız en çok çocuklarına bulaştırmaktan endişe ediyor. Bazı arkadaşlarımız çocuklarını kendilerinden uzaklaştırmak zorunda kaldılar. Özellikle genç ya da yaşlı diye ayıramıyorum" dedi.
Serviste her yaş grubundan hasta gördüğünü ve genç/yaşlı ayrımı yapmanın yanlış olduğunu ifade eden hemşire Akyol, "Eve gittiğimizde de komple bir temizlik sağladıktan sonra kendime özel hazırladığım odada kalıyorum. Olabildiğince annem ve babamdan uzak kalıyorum. Her gün de 'acaba koronavirüs kaptım mı?' sorusunu kendime sürekli soruyorum. Dışarı tedbirleri uymayanları gördüğümde hem kızıyorum hem çok üzülüyorum. Farklı duygu durumları yaşıyorum. Herkesin ihtiyaçları var dışarı çıkıyor ama bu biraz keyfe döndüğü zaman bizim işimiz daha da zorlaşıyor. Çünkü hastanelerin doluluk oranları da artmaya başladı. Sayılarımız artmaya başladı. En acı noktası koronavirüse yakalanan çok arkadaşımız var. Bir arkadaşımın bugün testi pozitif çıktığını öğrendim ve çok üzüldüm. İnsanlardan ricamız, olabildiğince maskelerini takmaları ve evde kalmaları" diye konuştu.
Cin aşısiyla alakalı Brezilya da tartışmalar devam etmiyor mu? Hicbir uluslararası onayi var mi? Sinovac denen şirketin 2019 subatta Nasd** ta islem goren tahtasinda islemler durduruldu mu? Medya da firma isminden cok çin aşısı diye mi belirtiliyor bana mi oyle geliyor? Bununla alakalı detaylı analiz yapabilecek arkadaş var midir? Firmaya guvenmeyenlerden biri de benim haksız miyiz?
Koca: "İlk aşamada sağlık çalışanları, 65 yaş üstü ile yaşlı, engelli, korumaevlerinde kalanlar ile kalabalık yerlerde yaşayanlar aşılanacaktır."
Koca: (İkinci aşama) Toplum işleyişi için gerekli sektörlerde, kritik işlerde çalışanlar, 50 yaş ve üzeri en az 1 kronik hastalığı olanlar aşılanacak"
Koca:Üçüncü aşama 50 yaş altı en az 1 kronik hastalığı olanları, genç yetişkinleri, ilk iki grupta yer almayan sektör ve meslek çalışanlarını kapsıyor
Bakan Koca: "(Kovid-19) Dördüncü ve son aşamada ise ilk üç grubun dışında kalan tüm bireyler aşılanacaktır."
Koca: "Bir inaktif virüs aşısının temini için sözleşme imzalamış durumdayız. Bir mRNA aşısı için de görüşmelerimiz devam ediyor."
Batman ve Diyarbakır çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Afad : Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Türkiye'de Kasım ayında TUFE aylık %2,30(Beklenti %1,0), yıllık %14,03(Beklenti %12,60) oldu.
günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olması dileklerimle