Evet oranınkide güzeldir
Printable View
Yıllardır istanbuldayım, bu saydığım donercilerin muadili burada yok..
Rakici faslını açmıyorum. Cmk, gar lokantası, afitap.. muadilleri yok. Iyi yerler var, manzara da var. O kadar..
Beşiktaşta hanedan güzeldi. Feti paşa korusu diye bi yerde güzel bi yer vardı. İtonun tesisleri oradamıydı bilmiyorum orayıda beğenmiştim kumkapıda 2-3 yere gittim beğendiydim balat mıydı bi yer vardı oradada güzel bi meyhane vardı adını hatırlamıyorum manzara konusu ise gerçekten güzeldi istanbulda. Bi de lö perche mi öyle bi yer vardı bebekten sarıyere giderkendi galiba denizin ortasında hayatta yenenilecek en büyük kazığı orada yemiştim
Bugünde açıklanmaz ise kabine değişikliği olmaz artık bence.Ama doların gün içi hareketi bu gece bişeyler olabilir diyor.
Kadıköyde balıkçı hali gibi bi yer var onun öevresinde güzel meyhaneler vardı bir kaç kere gitmiştim
Allaa allaa yaa dolar başlığımı döner başlığı mı yoksa kedi başlığı mı belli değil kardişim bu ne laubalilik.
Bu arada Bayburt'un döneri kralmış diyolar.
Erzurum'un da cağ kebabı.
Tokat'a uğrarsanız da tabii ki Tokat kebabı.
Başkan o kadar emin olma. Gece 2'de bir haber gelir tüm hsonu şeyi konuşuruz, döneri....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reha beyin şöyle bir cümle yazması an meselesi;
“Dolar topiğine gireceğim diye yanlışlıkla kebap salonuna girmişim”
Bu arada İzmir’de Altındağda Dönerci Vedat var. On numara beş yıldız. Mutlaka gidin derim.
Vedat'in eski tıkış pıkıs yerinde yediğim döner tadını yan sokaktaki yeni şaşalı yerinde bulamadım. Et aynı et, usta aynı usta ama psikoloji yediğin şeyden alacağın hazzı bile etkiliyor.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbula her gittiğimde muhakkak gittiğim olmazsa olmazım beyoğlundaki şampiyon kokoreçcisidir
Kebap Deyince yatık döner (cağ kebabı) orjinal yeri sarıkamış , göle ve oltu dur...Hemhayvan doğal beslenir hemde sarıçam odun ateşinde pişirilir...
Dıyarbakırın tavacı recebi , kaburgacı selim ustanın yerleride güzeldir.Tavacı recebin Ankara da çankaya da ki yeri de fena değil güzeldir...
balıkts kumkapı , meyhane kadıköy balıkçılar çarşısının aalt tarafı , beşiktaş ,
Ayrıca bebek balıkçısı kazık yemek medyatik tiplerle yemek yeek isteyenler için güzeldir...Kuleli askerilisesinin civarında boğaza sıfır balıkçılarda harikadır ama fiyat biraz uçuktur...
Dolarcı kardeşlerim tüm dolar rallilerinde trendeydim önümüzdeki olası rallide trenden indim.. Totalde %45 dolardayım fullemek için şöyle 7,70-7,50 arasına salın da ben de bineyim yahu.. bakın bensiz çok güçlü olmazsınız benimle daha güçlü olursunuz. Bir daha tatlı faiz serabına kanmayacağım söz :hi::yes:
AKP'linin biri diyor.
Oraya cikip cikip bize Bay Kemali anlatma.
Her boku sen yedin biliyoruz..:)
Secilme sanslari olmadigini idrak etmis gibiler.
Istanbul Sozlesmesinde bu kadar kadini karsilarina aldilar.
Bogazici Uni.sinde ha keza.
Insallah Ic Isleri bakani secime kadar kalir.
Bu yeni MB baskanindan yeni inciler bekliyorum.
Cevredeki sohbette.
politikadan pek anlamam ama istanbul seçim sonuçları benim için hayal kırıklığıydı...Umarım o lafı söyleyenlerin sayısı hızla artar
]Vatandaşlar sarayda ejdermeyveli şey yapmak için ejder meyvesi topluyorlar..
https://i.hizliresim.com/ZZRQWF.jpg
Ben gözlerimle görmesem inanmazdım...Bundan birkaç yıl önce pazar kurulan bir semtte vatandaşların market çöplerinden çıkardıkları yiyecekleri pazar sepetine koyup evine götürdüklerini görünce halkın bir kısmının durumunun öok kötü olduğuna ama bu kesimin yemek yiyecek parası olmamasına rağmen sarayı ( o dönemde yeni yapılmıştı) kendi yaşayacak gibi savunduğunuda görünce bu halk hak ettiği şekilde yönetiliyor dedim .. Ondan dolayıda ejder meyvesi topluyarlar dedim....
ya bizim forumdaşlar maşallah her yerde.videonun 19.dakikasına dikkat.Sn rxpu bu videoyu seyretti mi acaba.
Sn Hkm FETÖ cü bu adam, firari..
https://teyit.org/analiz-a-haber-ekr...azdigi-iddiasi
Montaj mış :)
Peki montajı kim yaptı/yaydı ?:yes:
Muhalefet havuzunu kirli dezenformasyonla bozan/radikalize etmeye çalışan kim ?
Verdiğiniz youtube linkindeki kanalın sahibi..
Cidden öyleymiş.İlginç cidden yurtdışından yayın yapıyor yani.Tevekkeli değil paraları bankada tutmayın diye kendi kanalından yayın yapmak aslında suç sanırım.Bizim forumdaş rxpu dan da alıntı yapmış.Yoksa :))))))))))))))
Hayret bir şey ne kadar acı,bu fetöcülerin kanalları yayın yaparken en rahat bunlar iktidara sallıyorlardı,e biz de muhalif olduğumuzdan bunların yazdıkları ,çizdikleri hoşumuza gidiyordu.Doğruya doğru bu adamın videolarında da bay baya bilgi veren paylaşımları oluyordu.Muhalif biri olarak bu amerikan ajanlarının tvlerini seyretmek aslında ne acı.İktidarın yaptıklarına bakıyorsun canın sıkılıyor,bu ajanlarla aynı ortamda olmak bile aslında zul,bu nasıl iş.
İyide gavurların videolarında da bir ton analist var bu işin sonu felaket,bankalardaki hesaplar güvenli değil fiziki altın gümüş falan alın diyen.En son örnek redditçiler.Ya haklılarsa.Bu işin sonu global bir banka çöküşüne giderse ne yapacağız.Cidden o konuda kafam karışık.