Ne yaptılar ettiler yine endeksleri bu dolar kuru ve faize rağmen artıya geçirdiler..
walla helal olsun..
Yine 20 30 tane çöp kağıt tavanda satıcısız..
Printable View
Ne yaptılar ettiler yine endeksleri bu dolar kuru ve faize rağmen artıya geçirdiler..
walla helal olsun..
Yine 20 30 tane çöp kağıt tavanda satıcısız..
3. kağıtçılar 5 kağıtla yeşil kapadıalr
Borsamızda bir değişiklik yok Petkim Kardemir Ford gibi balon hisseleri şişirmeye devam ediyo palacan...
https://invst.ly/ubczl
GARAN ı burdan almayacaksın da, nerden alacan?
Enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana kadar politika faizini güçlü dezenflasyonist etkiyi muhafaza edecek şekilde enflasyonun üzerinde bir düzeyde oluşturmaya devam edeceğiz.
Burdaki enflasyon Kağıt üzerinde görünen enflasyon ise, faizi hemen onun üstüne getirebilir mi?
alında gorun garan soylemekle olmaz hamama bi girin bakalım su sıcakmı sogukmu bi bakın
Düşmeyen borsa yapmışlar bozulmayın :) Dün 50+ bugün kaç hisse
bugün 20+ hisse mesala ALCAR 375 de tavan ya ben 15 tl den alıp
satmıştım. Shortcu mu topluyor anlamadım. Pastada Teb 200000 long
tuhaf şeyler. Bankalarda enteresan satışlar...
Ne zopa yedik arkadaş büüüle bişii daha önce ne gördüm ne duydum, bankayı satıp şişik sanayii alıyorlar
Titanik batarsa sanayii ayakta mı kalır diyorlar acaba
GARAN_ kritik destek 6.60 dururken hemence 30... 40 falan beklemek biraz hayalcilik olur..
siz 6.60 kollayın. hadi bir kademede avans verelim 59... orasıda çatırdarsa tutunacak yeni dip ararız. hemde pandemide tutunduğu dibin altında... görünen en son manzara bu...
garan vadelisinde poz kaldiki kalanlarda dis kovugunu doldurmaz hepsi batti bakmiyirsun herhalde vadeli pastalara..garan yukseltecekse niye yarin dusuge cekip gelecek ay icin alim firsati versin para dagitsin vadelide..
uzak durmak mantiklisi ne zaman garan 730 ustu atar alinir gerisi dusmeye musait
Yarın pay vadelilerde ve varantlarda vade sonu olduğu için yeşil de olabilir piyasa (tabi kırmızıda). Ama bu kadar mal sattıktan sonra dönüp piyasayı almaz kimse... Şimdi o kadar malı satanlar 1 i 5 yapıp kriz çıkartmak için her fırsatı deneyecekelerdir... Doları 10+++ bir fiyata çekip öyle gireceklerdir piyasalarla anca...
Hüseyin Aydın hazinenin başına geçiyormuş... Burunları sürttü demek...
Ağam madem aynı olacaktı biz bu b.ku niye yedik diye bir hikaye var ya. Madem mb başkanı eski başkanın yaptıklarını devam ettirecek, niçin değişti? Dolar gereksiz yere yüzde 12 prim yaptı. Piyasa resmen battı.
Abi gereksiz diye bir şey yok. Plan dahilinde ilerliyoruz. Minareyi çalanın kılıfı hazırdır...
Senaryo hazır... Bunlar kuru ne yapar eder uçururlar... 2018 in birebir aynısını yaşıyoruz... Kur krizi Ağustos ta oldu... Bu sene de Haziran-Temmuz arasında olur bence...
Arjentino Pezzos işlerini bilirler...
Sn caho ve amigoorhan. Bence gizli olan hiç bir şey yok. İşbilmezler yabancı baronların elinde oyuncak olmuş. Çok basite mal olacak çözümler için ülkeye bedel ödetiyorlar.
Yok be abi. Kurgu bunların işi. Bak yüzde yüz eminim ki türkiye deki en büyük sermaye Ak çete... Bu adamlar bu parayı ne yapıyor? Full spekülasyon...
Milyarlarca dolarlarla oynuyorlar...
Çok sıkışırlarsa savaş da çıkartılar, ey Amerika da derler, basar faizi 500 de arttırırlar 500 de düşürürler....
Mevzu bunları takip etmekte...
Şuan kobra takibi der ki gırtlak dolarlar...
Memleket ne kadar batarsa o kadar ucuza kapatacaklar parseli...
Dön dolaş diyor itibar için..
Londra falan hikaye..
2018 ağustos swap lar Yüzde 25 e indi..
2019 mart swaplar yüzde 1 e indi..
Şimdi son durumda efendim 1 yıla kadar madar falan eveleme geveleme..
SWAP ların kapalı olduğu bir ortama GERÇEK YABANCI gelmezzzzzz..
Gelen para LONDRA üzerinden katar-badem spor parası..
Bu para çıkacağı zaman ülkede gerilim artırılıyo..
Gireceği zaman faiz maiz şu bu..Bir ortam bi anda sakinlik falan..
Kasım da giren swap çıkıyor..
Olanı bu..
Sen kapıya kilit asmışsın giriş var çıkış yok..
Hala koca koca anlı şanlı ekonomi yorumcuları yok LONDRA lı yatırımcılar çok kızgın mızgın..
Giren sıfır olduğu gibi olanı da kaçıyor..
vaka sayısı 37.303 rekor olabilir mi bu? daha yükseği olmuş muydu?
boşuna restleşiyor yabancı...faiz artışı artık imkansız...artacaksa AĞBAL niye gönderildi değil mi? yabancı başka bir formül bulsa iyi olur kendisine faizden ekmek çıkmaz artık onlara...dolarla mı bulur yolunu artık borsayla mı neyle bulursa...faizde bundan ötesi yok bence...globalde büyük sarsıntılar v.s. olmazsa...
37 bin rekor sayı.. ayrıca restleşenin ne malum yabancı olduğu :one:
Dolar bilerek yukarıya doğru salındı ...ikinci adımı ülke reseyona geçecek....üçüncü adımı muhtemelen 2022 sonuna doğru ivmeli büyüme ve coşku ....bekliyelim görelim....dolar 9.500-10.000 arası duracağı alan olarak görülüyor....bu arada borsada sancılı ağır aksak kurdan dolayı hafif yukarı .....Tabi dünya borsaları çalkalanmaz ise...
Halk kaldıramaz resesyon + 9.5+ kombosunu.
Kur zamları + düşen gelirle, minimummu bile çıkaramaz. Birikimler de erir.
Saçma, afaki delüzyonlar yerine, yere basar adım atsınlar...
arada top çevirme yerine, sorumluluk alma terbiyesi de kazanılır umarım..
ABD endüstri toplumunda yaptı..
Burası hizmet sektörü..
yapsınlar elektriğe 30%+ daha zammı görelim, 9,5 kurda
çıkış yolu aşırı sefaletten başka şey getirmez.
Aşırı diyorum bak, reel kur endeksi <30% diyorum.
https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?...dashboard/1550
9.5 (30% deval)çıkış olsaydı,
2018 de 50% devalde endüstriyel şaha kalkardık.
Kalka kalka KGF bir tarafımıza kalktı.
bir tur daha dönelim.. görelim.. ne kalkacak.
yesile hasret kaldik sabah kirmizi aksam kirmizi iyice sinir bozmaya basladi bu is..sabaha bisiler cikmazsa dolar gevseyecek gibi duruyor
Yüzüklerin efendisi filminde kralını kara güçlere satan adam geldi aklıma birden 😀 bizim ülkede böyle adamlar var. Kralını gaza getiriyor arkadan sülalesine ve çevresine dolar aldırıyor. Neyse bozmayın moralinizi dolar gevşemeye başladı. Gece 3 gibi merkez bankası wc görevlisi değişmez ise yeşil açar yeşil kapatırız. Ay sonu 31 mart herkes ödeme yapacak. Dolarlarını bozduracaklar çok olur....