Müziğe eşlik ediyorum, portföyün risksiz kısmında da bayadır beklemeyi bıraktım, dansa katılıyorum.
Printable View
EIB ve PPZ arasında nasıl bir fark acaba ? EIB in riski daha mı yüksek ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani şu anki düşüncem dolara endeksli fonlarla birlikte (ama dayanak varlıkları esaslı olmalı)
Hafif bir gerileme anında bist fonları.
Belki biraz da kripto, ama o işten anlamadığım için sadece dışardan izlemekle yetiniyorum.
Ben tüm ppf'leri yavaş yavaş aktarıyorum.Beklemekten iyidir.Ama acele etmeden ufak ufak.
Yoksa riski düşük fonlarda vakit geçirmektense birikimleri bizzat yemek daha mantıklı, hiç değilse kendiniz yemiş olacaksınız.
Şimdi can alıcı nokta şu:19 Kasımda bir faiz indirimi daha gelir mi?
Bilen kazanır.
Ek olarak bunu da yazayım;
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPV
VIOP akşam seansında % 1 üstünde artış geldi, yarın borsa yukarı "GAP" lı açılır...
MKK.......
KOD gunluk
GTL +0,0409
HYV +0,0470
KRF +1,3097
OJT +1,0331
FFP +0,3362
RPD +0,1802
İja +%0.58. borsa dususlerinde goturmezse cok iyi gibi bakalim.vergi olmasa keske.5 risk degerine gore getiri iyi
Nzh %0,0529+
opb %0,642+
pdd %0,011+
Yuzde 50 demek petrolun 120 olmasi demek. 2008 e gormus ama bidaha oraya cikmaz temiz enerjiye gecis var.dolarla falanda cok zor bence petrol fonunun yuzde50 yapmasi 1 yilda.
arada gelin guzel sohbet donuyor..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=51480&page=10
yac fonda stopaj yok demi ? fon sepeti ..
ipb tokatlamış gene:P
BofA dedi diye kesin olacak diye bir şey yok tabii ama saygın bir kurum ;
https://www.bloomberght.com/bank-of-...gorusu-2291148.
Ben fon bazında %50 dedim yani bu %50'nin yarısı dolardaki artıştan gelir; benim tahminim 100 dolar civarı bulabilir petrol.
GZL=%+2.33 Arkadaşlar iyi gidiyoruz gibi ne dersiniz? Saygılar
Merhaba. Yaklaşık portföyümün %60 ı HSYF den oluşuyor. Buralardan yarısını realize etmek mantıklı mı sizce ?
Bence değil 1600 ler konuşuluyor ve kendi düşünceme göre seçim ekonomisine geçiliyor.Tabiki son karar sizin Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IJA viop u yogun kullaniyor gozukuyor dagilima gore. Piyasada boyle yogun viop , turev kullanan baska fon yok saniyorum. Bu kulvarda tek alternatif gibi. Takipteyiz. :)
IPB var idi eskiden. Dun hisseleri %1 uzeri arti olmasina ragmen bugun yine eksi getirmis. Bugun yine tasidigi hisseleri %1.50 civari artista umarim yine eksi getirmez. Tabi yeni tasidigi hisseleride bilmiyoruz henuz.
Merkez kur %0,32 artış.
Mjb
+%1.30 getiri , tam gaz devam
Hamza Sutbiyik dediginiz muhterem asil biridir...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ppf ile ya başka bir ppf veya kısa vadeli tahvil fönü kıyaslanır. ppf yerine şu değişken fonu alsam derseniz başka bir külvara geçiyorsunuz demektir. yatırım ya da spekülasyon yaparken ilk önce ben hangi vadeyi göze alıyorumu kafada netleştirmek lazım.
azimli rüştü asyalı fön sepeti fönü ve tcdd çufçufla ilgili geçen sene yazdıydık... dikkatli olunmalı anlamında... haa şimdi dipten bakınca tabii ki hepsi primli de o iş öyle olmuyor işte... bir yılda ne getirmiş azimli rüştününki ? gerçi fönü rüştü direkt kendisi yönetmiyor neyse....
OPB yi 0,64 olarak tahmin ediyorum bakalim yarın ne gelecek