Trene binmek icin gec mi kaldim ? bayadir yoktum,
Printable View
Trene binmek icin gec mi kaldim ? bayadir yoktum,
Direnci geçmekte zorlanıyor.Bu gün geçerse iyi olacak ama zor görülüyor
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar gitti diye gidiyor hınzır milyar dolar deyince :)
ilk lotlarımı 240 tl den almıştım beklemekten yoruldum. yapacak bişey yok.beklemeye devam.
Bugün tavan olmazsa 65.25 ten kapatacağını düşünüyorum.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün kapanışta çizen yine aynı tarifeyi uygular mı?:)
Buraya bakanlıktan onay geldiği anda Çinlilerin çekirge sürüsü gibi geleceği ilk adres burası olacaktır
Otoban, tiren yolu ve limanları ile Avrupa ya açılan en yakın ve ideal kapı açık ara burasıdır
https://www.ekonomim.com/amp/sehirle...-haberi-757495
bilemiyorum artık...egegübre şirketi çok iyi ama bağfas çok kötü...bağfas batma tehlikesi yaşarsa ?? patron göz göre göre buna göz yumar mı ?? bence hayır...bir şekilde müdahale etmek isteyecektir...egegübrede kendi payından bir miktar satıp ,oluşan nakit ile belki de bağfasta tahsisli sermaye artışına gidebilir..öyle bir beyin cimnastiği yaptım...olur mu olmaz mı bilemem...
Bir dev daha gelmiş. Yatırım yapacağı şehir henüz belli değil
https://haberglobal.com.tr/amp/ekono...rulacak-370051
Chery, SWM Motor, MG, Skywell ve DFSK Türkiye ye yatırım için sırada bekleyen şirketler
66,95 üstü kapanış yaparsa pozumu artıracağım :)
aliağa osb çok büyürse ister istemez bölgedeki limanlar fuul çalışır...eğer gerçekten de egegübrenin kapasitesi 7-8 kat artarsa ? zaten egegübre para basar....yıllık karları çok artar...yıllar önce egegübredeyken limandan yıllık 10-15 milyon dolar kar yaptığını hatırlıyorum...şu anda bu miktar ne durumda bilmiyorum...liman işleri dolar bazında idi...
limancılık güzel ve temiz para...gübre ile uğraşmaya gerek yok...
yeniden alamıyorsak bari satmayarak destek olalım arkadaşlar...herkes kendi çapında destek versin ki şu 65-67 direncinden temelli olarak kurtulalım...son bir aydır çok sıktı buraları...
Neyse bir dahaki sefere artık 😂
gene bizim kıcı avucladı bu tahtacı..
Çok kritik bir yerde kapattı. Geçen sene ekim başındaki yaptığı zirve kapanışı ile aynı yerden kapattı
10 ay sonra gördüğü zirvede kapanış manidar oldu
Teknikçiler yarın buranın geçmesini bekleyeceklerdir
Gün boyu zaten 64_67 aralığında hareket etti ..dolayısı ile maliyetli bir yol oluştu..son dakikalarda tavan olamayacağını düşünen yatırımcıların panik ile satması ile geriledi..bence yarın endekste bir bozulma olmaz ise ??? Tekrardan 67 i deneyerek geçmeye çalışacak ...büyük bir ihtimalle bu gemi 65_67 limanından ayrılacak...90_100 limanına doğru yol alacak...haftaya pazaretesi kredi yasagimiz da bitiyor..bence çok hareketli seanslar bizi bekliyor...sabır sabır sabır...
Sıkıntı yok, düşsede bizim çıksada. Uzun vade için tam bir kumbara hissesi
189 milyon dolar piyasa değerinde
2 yıl sonra 2 milyar dolar olabilir
Dolar bazlı 10 kat potansiyel
BYD yanına birde Chery gelirse tceege limanı tam bir darphaneye dönecektir
İki noktadaki arsa araştırmalarını doğruladılar
Daha önce ortaya çıkan bilgilerde Chery nin Samsun ve Manisa yı değerlendirdiği ve imzaya çok yakın oldukları belirtilmişti. Şirket yetkilileri bu iki noktayı doğrularken diğer şehirler üzerinde de araştırmalarının devam ettiğini açıkladı.
https://m.yeniakit.com.tr/haber/otom...u-1877975.html
dün bu yorumu yapmıştım...bu sabah endeks pozitif olunca egegübre 66,65 i görecek kadar çıktı(67 i görecek demiştim..ancak çok yakınına kadar çıkabildi )....böylece koyu renk ile belirlediğim kısım gerçekleşti...şu saatte 65,65 fiyatındayız...bu gün egegübre 65,00-67,00 aralığında kalırsa ?? (ki beklentim bu yönde ) o vakit de 65,00-67,00 direncini geçeceğiz ve yorumumun ikinci kısmı gerçekleşmeye başlayacak...
kısacası yeni bir limana gitmenin arafesindeyiz...biraz daha sabır...biraz daha destek ile bu zorlu ve sıkıcı limandan ayrılacağız inşALLAH...
En iyi dirençlerde mal toplanır diyorlar...bence toplamak isteyen istediği kadar 67,00 direncine kadar topladı....bir aydır sürekli buraları test edip indi...artık karar toplayıcılarda...beklenti büyük...zaman ilerledikçe bu beklentiler peyder pey gerçekleşmeye başlayacaktır..
biz şirkette gelecek görürken ne tesadüftür ki şirket de instagramda yatırımları ile yenilendiğine ve gelecek vaad etmeye yönelik paylaşımlarda bulundu...sanırım aklın yolu birdir ve bence akıllı yatırımcıya herşeyi söylemenize gerek yoktur...o zaten gelişmelerden geleceği görebiliyor...
borsada da ne kadar uzağı görebiliyorsanız o kadar avantajlı durumdasınız demektir...uzağı ve geleceği görenler yolcu trenlerinde sürekli ön vagonlarda yolculuk yapmışlardır...
gerçekten öyle mi ?? yoksa öyle gösteriliyor mu ?? ben sadece mantık olarak bu hissenin buralarda kalmaması gerektiğini düşünüyorum..biraz önce telegram sayfasına da baktım..ky satan satana...eğer toplama olmasaydı ky ların bu satışları ile bu hissenin düşmesi gerekiyordu...ama ilginç bir şekilde zirvesinde duruyor...
ben destek babında satmıyorum...trade de etmiyorum...nakitim olsaydı belki burada destek babında alım dahi yapabilirdim...ama nakitim yok...bu tahtayı sahiplenenler artık ne yapar bilemiyorum...
borsa hayatım boyunca ne takasları nede kademeleri takip ettim...oraları anlamak çok zor...görülmesi istendiği gibi ayarlanabiliyor takas ve derinlik...algılar ile kolay oynanabiliyor..ben hep bu şekilde kazandım ...iyi giden bir şeyi de bozmak istemiyorum...doğrusu kafamı takaslar ve derinlik çözümlemeleri de meşgul etmek istemiyorum...yaş 50 oldu...artık kafa dinlenmek istiyor...son bir yıldır doğru dürüst araştırma da yapmıyorum...yatırımcı ilişkilerini de pek aramıyorum...garip bir tembellik çökmüş..:kahkah:
hisseyi sogutup da birden götürebilirler ...