endeks in gevşemesiyle beraber oda salmış doğal bence
bir sene önce fiatı 90.00 olan senet biraz geri gelmesi normal değil mi ?
https://i.hizliresim.com/azv7v2j.png
Printable View
endeks in gevşemesiyle beraber oda salmış doğal bence
bir sene önce fiatı 90.00 olan senet biraz geri gelmesi normal değil mi ?
https://i.hizliresim.com/azv7v2j.png
benim için agir bir seneydi.
galiba hayatımın en bok yılıydı.
terfi aldım zam aldım yatırımlarım fena değildi.
ama umrumda değildi.
Allah çaresiz dert vermesin. bir de kimseye muhtaç etmesin gerisi boş.
ikibin22 umarım güzel bir yıl olur.
ulkemiz icin herkes icin...
forumdakı tum dostlarımıza oncelıkle saglık ve mutluluk dolu yen bir yıl dılerım
vadeli neden bu akşam erken kapandı. bende kıpraşmıyo diyom bekliyom hareket.
Pazartesi yeni vade kaç açar.
Kerem bey müjde derken ironi yaptım. 1 yıldır uygulanan aşılarda, 1,2,3 derken 5. dozun yapılmasına kadar gelindi. Bu tempoyla 18 yaşından itibaren yılda 3 aşı olan ve 75 yıl yaşayan bir insan yaklaşık 170 defa covid aşısı olacak ki akılların alacağı bir iş değil bu. Çok net olarak insanlığı bir oyunun içine çektiler. Medyanın da gazlamasıyla büyük salgın var lafının müşterisi çok oldu.
Tekrar herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı seneler dilerim.
Ara sıra gelip bakıyorum buraya ,gevezelikten başka hiç bir şey yok
Hepiniz mi batıksınız lan
Herkese sağlıklı, huzurlu, isabetli kararların verildiği kazançlı bir yıl diliyorum.
Tüm forumdaşların yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
İyi seneler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verimlilik odaklı kademeli tarifeye geçiş ile birlikte 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren mesken aboneleri için aylık 150 kWhe kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat 1,37 TL/ kWh, aylık tüketimlerin 150 kWhın üstündeki kısmı için ise 2,06 TL/ kWh olarak uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.
https://m.patronlardunyasi.com/haber...dev-zam/259052
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle pompa diyarı ülkemizden selamlar..Hepinizin yeni yılını kutluyorum..Sağlık ve afiyetle..
Doğalgazı 5/4 ünü devlet ödüyormuş. O zam gelirse iki maaş almak gerekir. Birini. Elektrik diğerini gaza ödemek için. Hadi bakalım sıcak yerler. Akdeniz Bölgesi, güney doğu Anadolu eğer klima eskiyse tek klima 2000 TL den fazla gelir. Hayırlı seneler.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...5-zam-6861562/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yıla girerken daha sevincimizi tam yaşamadan zam olur mu. Yavaş yavaş sindire sindire yapılsa olmazmı.
Benim bulunduğum yerde sadece 2 ay kış var. Kendi yaptığım anormal derecede yalıtımlı evde hiçbir şey yakmadan bile kışı geçiririm. Isınmak için ne doğalgaz, ne de elektrik.
8-9 ay kış yaşayan ülke insanı, bu soyguna hala dur demiyorsan,
Durmak yok, HIZLI fakirleşmeye devam.
A K.Partisi yapar.
Yok efendim, dolar 13.20 olur muymuş. La havle, la havle, ... [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Enflasyon % 8 bekleniyor Aralık ayı için ; böyle bir ortamda şey 13.20 ucuz gibi.Y,T,D
Güney Doğu Anadolu da eski kliması olanlara sapladı geçti. Bundan sonra elektrik çalmayan kalmaz. Tek klimayı çalıştırsa 2500 TL elektrik faturası gelecek.
Sanayinin kullandığı doğalgaz metreküp 7,5 TL bizim ki 2 TL den az. Yeni zamlar ile Şubat'ta asgari ücret zammı ile enflasyon ancak TÜİK ile düşer.
TRENDYOL banka kurmuş..
Oliver Danışmanlık şirketinin müdürünü
Hisse vererek transfer etmiş.
Çinliler bastırıyor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizi kırmamak için dolar alan adam hikayene daha önce bir cevap yazmadım. Ama yeter artık. Biir suçlu arayacak isen, kendini bu hırsızlardan korumak için 3-5 dolar alan adam yerine, hazineyi soyan, merkez bankasının 140 milyar dolarını iç eden ve 3-5 milyar dolarlık iş için 150 milyar dolar hazine garantisi verenlerde ara Bozkurt.
Artık görün bu ülkenin niye bu halde olduğunu, saçma sapan bahanelerde aramayın fakirleşmenin nedenini. Görün artık sarayların, kamunun, şatafatın ne kadar dolar yediğini. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] Görün artık tepedekilerin servetini, gemiciklerini.
Ya da görmeyin, kapatın gözlerinizi. Hızlı fakirleşmeye devam edin.
Atatürk havaalanı yeşilköy e,
Sivil, askeri uçuşlara kapalı alana 9000 üzeri
2021 de uçak iniş yapmış...
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nassiniz gencler. İyi mi bule. Motorin, benzin, lpg, elentrik, dogalgaz. Siradaa alkol ve cigaraaaa. Gidiklarim siziii. Enflasyon eksu gelecek Ocakta eksu eksu
Sonra da doları çökerttik, enflasyonu da indirdik olacak. Zeka özürlüler de halay çekmeye devam edecek gıda, elektrik, doğalgaz, benzin-motorin zam kazıklarını bir yerlerinde taşımaya devam ederek [emoji35][emoji35][emoji35]
Tek bir ekmeğe 5-6 lira verince ağlamak yok ulan. Halay çekmeye devam edin.
Yeni yıla ne modda giriyoruz. Teşekkür ederiz katkısı olanlara
Erkenden yattim. Guzel uyumusum keske uyanmasaydim. Saplamaya devam.
Doğalgaz ve elektrik kullNmasak nebatinin parlayan gözler hepimizi ısıtmaya yeter mi