Bir sonraki hikayemiz hidrojen üzerinden oluşacak gibi duruyor zira beril hanımda açıklamalarında enerji yatırımcısı olmak istiyoruz diye özellikle vurguladıgı durum bu, yani gesler üzerinden hidrojen üretip dogalgaz boruları aracılıgı ile satma.
Printable View
Toroslar ihalesini ansil olurda Astora Kaptirirz? Yazik oldu
düzeltelim hemen
10.398.368 :)) adamlara buralardan mis gibi mal verdiler bakalım. hisse bolunmese idi maliyetleri pastadan görebiliyorduk ama bu bölünme işi bozdu :)
ama citinin maliyet eski tutarda buralardan da aldı dersek en fazla 260 liradır. 75 liralar falan.
bakalım neler olacak.
garanti ne güzel perşembeden beri verdiği malları yerine koyuyor :)
buralardan dönmesi lazım artık sonrasını kötü niyet algılarım :)
:vk::vk::vk:
bugünü de kapattık.. pullback desteginden döndü bugünde güzel..
bollingerin içine ya da üst bandına yapıştırıp öyle devam edebilirler ki öyle olsun :) üzme bizi gesan..
herkes europowera katılıyor :)
Dünkü oluşan ve kuvvetli dönüş sinyali veren mumdan ve dört yeşilden sonra bu düzeltmeyi bekliyordum şahsen ama biraz sert olmadı mı? Şirkete güvenelim al sat yapmayıp bekliyeyim dedim. Sonuç -7... Satsak kaçrdı satmadık düzeltti. Zor dostlar zor.
Eupower arzı bayramdan sonra alamayan gesan a talip olur tekrar zirvesini dener o zamana kadar diyerek avunalim
Yoksa fenerbahçe'li dostum yine mal mı aldı 😂 buradaki topluluğun hürmetine rica ediyorum bir müddet gesana bulaşma 😂
Macit biz oradanda alırız, bir yıldır mal alıp satamdigimiz tek kademe yok. Sadece bugünkü zararım 200 Bin TL. Ama biliyorum ki bir aya bu fiktif zararın 4-5 katını geri vercek bana. Haftalık ya da aylık grafiğine bakınca anlarsın. Sen bu forumda kimseyi aldatamazsın korkutamazsın boşuna uğraşma.
Üstat sana saygım sonsuz, ben pek pırsadan anlamam, cahilim ve yeniyim :ok:
millet tavana alış yazarken nasıl o kişiye saygı duyuluyorsa, tabana yazana da saygı duyulmalı, neyse herkesin kararına sonsuz saygı duyulmalı diyerek noktayı koyayım ... selamlar.. :ok:
Son bir yıldan beri senin gibi yazan onlarca kişi geçti burada.
Ben hala onlara rağmen aldıklarımı tutuyorum.
Bence biraz oku, araştır. Sonra iki satır yaz.
Buradaki insanların büyük çoğunluğu boş değil inanki. Hatta dikkatli izlersen öğreneceğin bir şeyler olabilir.
Umarım borsada işlerin yolunda gider.
Sektör bu sene fişek kim ne derse desin, sektör içinden ise kısa vadede tamamen şans, orta uzunda ise ucuzlar potansiyel olanlar belli, hayırlısı tam gaz devam, en kötüsü artık nakit tutamıyorum yüzde yüz devam
Dostum ben tavana mal yazana da saygı duymam. Şirketin ederini hesaplarsın. Hikayesine bakarsın iş yerini takip edersin patronuna bakarsın bir hedef fiyat koyarsın icsel değerinin altına düştüğünde alır üstüne çıktığında bir miktar satar trade edersin. Senin tabandan mal almaya çalışman rahatsız etmiyor bizi. Bunu bir algı çerçevesinde yaptığını düşündüğümüz için rahatsız oluyoruz. Biz yine de sui-zan yapmayalım, iyi niyetli olduğunu düşünerek selamlarla seni ugurlayalinlm.
Dostum daha geçen hafta Euro power'ın arzi açıklanınca söylemiştim. Bu hafta inanılmaz vilatil olacak. Fazla kıpraşmamak lazım. Şahsen gün içi bakmıyorum ancak 74 küsürlerde ve 68 küsürlerde GAP var. Oralara gelirse ekleme yapmayı düşünüyorum. Tabii iş yoğunluğundan ötürü umarım fark edebilirim.
En büyük direncini yüksek hacimle kırdı. Düşük hacimle onay arıyor. Nereden yüksek alıp gelirse oradan döner.
Çok kıpraşma sen 😂
Bu gaplari görenler hep asagiya bakanlar. Gordukleri bazen dogru olabilir ama hic bir zaman önlerini ve yukariyi göremiyorlar. 3 gun icinde 67 den 90 a gidecek yazan bir kişi var mı. Birde gesan öyle cizgiye göre hareket etmez daha keskindir 74 degil 65 e bile gidebilir. 300 den 170 e düştüğünü unutmamak lazim. Son olarak yarin yonetim kurulu üyeleri youtube da canli yayina katilacak . Orada söylenecek her cumle piyasada dalgalanma yaratabilir. Dikkatli olmak gerekir
bu arada olağanüstü fiyat hareketleri ile kap gelmiş moral bozulunca bakmamıştım. bu bir nebze iyi olmuş..
dünde dediğimiz gibi tahtacının niyeti sür direk götürmemek doldura doldura götürmek bollingerin dışına fazla taşmadan yukarı götürecek burada bize sabır kalıyor.
takaslarda sıkıntı yok bu arada qnb alımları satımları citi gibi duruyor..
https://www.youtube.com/watch?v=2CHAPcRtdDI
yanlış oldu pardon
Merak ettiğim konu erpwr 4 tavan yaoti diyelim Gesan da en az 1 tane yapabilir mi bu donemde
Gesan çıkınca yeotk ve smrtg de harektleniyor
Şu gap meselesi..74.35-74.45 arası bir kademelik kaldı mı yoksa ben mi yanlış görüyorum?
Kalldıysa eğer illa dolduracak diye bir kural yok ama yaygın bir kanı olduğu için tahtacı yada spek bunu bahane edip aşağı sürüyor. Aslında mantıklı hiçbir açıklamsı yok.
Hisse güçlü bir rallideyse ve gidecekse dolurmadan da gider ki buna da kaçış gapı(boşluğu) denir. Örnekleri vardır