Dün Yapı kredi haber kaynaklı mı hata kaynaklı mı çılgın işler yaptı diye konuşuluyordu. KKM 3 ay mevzusuydu sanırım.
Printable View
Dün Yapı kredi haber kaynaklı mı hata kaynaklı mı çılgın işler yaptı diye konuşuluyordu. KKM 3 ay mevzusuydu sanırım.
tesla Türkiyede satıaşa çıkmış parası olan için güzel fırsat derim...
https://www.tesla.com/modely/design#payment
mtv si ne kadar acaba....
Aracın fiyatı ve kw cinsi gücüne göre değişiyor
https://www.dolubatarya.com/haber/el...3-mtv-oranlari
bakalım bugün dakikasında ne tarafa sürecekler
Kurt dün kazandıklarını ezmeğe gitti muhtemelen yok piyasada
Günaydın vob esnafı bol kazançlar dilerim
tüpün bedelsizi ne zaman bende görünmeye başlıyor?
bende hala eski adet yeni fiyat görünüyor. portföyü kaptırdık herhal diye panics oldum.
direnç seviyesine vurdu, spot 5427 high gördü.. ilk hamlede kıramaz, biraz geri çekilir, kırarsa günsonu kırar diye bi varsayım yürttüm, bütün pozisyonları kapadım, şimdi de ekranı kapatıp dışarı çıkıyorum..
adios pala, ikindi vakti görüşürüz
[IMG]https://i.hizliresim.com/3ou7pyx.png[/IMG]
Gelen giden malı boşaltıyor forumda :)
Masanın kerizi benmiyim arkadeşler :)
yeni arzların çoğu, bugün kötü....
O oyuncuyu batırana kadar burdayım, sırtından sopayı eksik etmiycem
Hiç hoş değil şimdilik kağıtlar bazında. Viop çıkabilir bizim kağıtlar çıkmayabilir tabii ki
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 29 Mart’taki ziyaretine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği tepkiye, Washington’dan yanıt geldi
ya kemal bari grafiğin rengini değiştirseydin...
ben sen sandım sonra ismi görünce şaşırdım... :)
hoşgeldin bu arada...
Bir de tanımam etmem diyor. Yalana ne gerek var ben anlamıyorum bu kadar kolay nasıl yalan söylenir aklım almiyor. Amaç ne arkadaş hayret birsey?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akşam kendisine yazdım ben o değilim dedi ama o şekilde graf atan burada sadece karakemal vardı ben graftaki parmak izinden şüpelendim:)birde dün akşam kendisini alıntılayarak yazdığım yazıya cvp şuydu kendisini tanımam graflarını beğenirim ama siyasi görüşünü beğenmem dediğinde kendisi game over dedi:)
cümlesindeki her kelime ben bay kemal lim diyordu:kahkah:
Hah giyin şortlarınızı şöyle serin serin ferah ferah, hem ne güzel havalar da ısındı misss. Yukarıya da tıklatıyomuş gidemiyomuş bundan güzel fırsat mı var. Avcı ne kadar hile bilirse ayı o kadar yol bilirmiş. Hadi bakalum ayucuklarum.
pala ne yapmağa çalışıyor acaba fikri olan var mı
Puahhaa
Tamda bu fıkra gibin hayat, heyy haat
Avcının biri, ormanda gezerken uyuyan bir ayıya rastlar. Tüfeğini ayının başına dayar ve tetiği çeker. Ama sadece klik diye bir ses gelir. Yani fişek patlamaz... Ayı, adamı tutup bir güzel *iker. Adam, götünün acısı ve *ikilmenin hırsıyla ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur halde bulur ve tüfeği doğrultur, tetiğe basar. Fakat klik sesi gelir, tüfek patlamaz. Ayı, avcıyı bir güzel *iker.
Avcı, intikam ateşiyle ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur vaziyette yakalar, silahını doğrultur ve fişek yine patlamaz. Ayı uyanır, adamı yakalar, *iker ve "Ulan yeter artık. Avcı mısın **** mi?" der...