İnsanlar hayatından memnun demek ki. Sanırım sabit ücretliler ve dar gelirliler dışında hayat güzel...
Printable View
ısctr long olanı bu gece uyku tutmaz
Büyük ihtimal ya kk çok az fark ile kazandı yada seçim ikinci tura kaldı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seçim bittiğine göre konuşabiliriz...
benim naçizane görüşüm iktidar çok yıprandı çok hata yaptılar...
bütün yanlış tuşlara bastılar ama.................
ama işte muhalefetin adayı heyecan yaratmadı...
istanbul seçimlerindeki sinerji yakalanamadı gibi...
bir çok insan tanıyorum iyi partiye oy verip kılıçdaroğluna oy vermeyen...
Kk nin Rte karşısında fazla bi şansı yoktu. ama tahminimden fazla oy aldığını inkar edemem, ben kk nin %40 üstüne çıkacağını düşünmüyordum açıkcası biraz şaşkınlık içindeyim
Kafa kafaya giden her yarışı masa başı hileleri devreye girermiş ...
Dostlar siz nası yorum yapıyorsunuz ben anlamıyorum.
Dede iyi gidiyor gibi.
chp verilerine göre,
46 erdogan
47 kıliçtaroglu
üfff beee üf .. akşener'in masadan kalkıp dönmesi de oy kaybettirmiştir , incelerin muharreminin inatçılığı da...
Aziz Nesin'i saygı ve sevgi ile anıyorum.
insanlar çok yüksek oranda sandığa gidip oy kullanıyor ama yetkililer adam gibi sonuçları net bir şekilde açıklamaktan aciz
AA bu gidişle 1-2 saate bitiricek sayımı hepimiz hatırlar ankara'daki durum %82 iktidarın adamı neticecede mansur yavaş aldı seçimi ..
https://i.hizliresim.com/dkuhok1.png
şehirlerde KK öndedir....oraları en son verirler....seçim 2. tura kalır gibi
Cuma günü yazdım...ISCTR deki bar tam düşüş diye.mesajlarda var.Tum seçimlerde tutan sistem satda dedim...
En kötü 2. tur o zaman borsa için en kötüsü olur bence hükümet devam kalmaz 2. tura banka ve holding aşağı tabanlardan alım fırsatı nakitte olanlar için ytd
Dikkat ederseniz sandıklar açıklandıkça oy oranı düşüyor. Kondanın anketine çok benzer gelecek sonuçlar.
Anadolu ajansında Ankara Denizli Antalya Mersin kılıçdaroğluna döndü.
Ufak bir bilgi bu şehirlerin tamamında reis birinciydi 2018 de.
Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 49,3, Tayyip Erdoğan yüzde 43,7, Sinan Oğan yüzde 4,8, Muharrem İnce yüzde 2,2
yanlış yaptık , pek beğenmesem de ekrem emmi'yi ortak cumhurbaşkanı adayı yapacaktık. aman be feci canım üzüldü.
ANADOLU AJANAIS YÜZdE 65-70 e geldiğinden KK VE RTE eşitelenebilir...47-47 gibi...daha sonra KK öne geçer gibi...yüzde yüzde KK kıl payı geçebilir gibi...
Mansur yavaş : Bir önceki seçimde Ankara'da rakibim %82 ile başlamıştı. Anadolu Ajansı maalesef işlevini yerine getirmemektedir.
Yavaş : %23,87 net gelen sonuçlara göre Kılıçdaroğlu öndedir. Bize güvenin bize inanın, doğru bilgi buradadır yanlış bilgi verirsek mahçup oluruz, anadolu ajansının durumuna düşmek istemeyiz.
Bence işin rengi kk kazanmaya doğru ilerliyor.
Son durum
Rte 50
Kk 45
So 5
Sandık açıldıkça Rte nin oranında düşme görünüyor
2.tura kalma riski yüzde 48 oldu
Anka verilerine göre KK öne geçti AA düşme başlayacak
KK % 50.2.3- le kazanırsa itiraz olur :)
Reis almış en kötüsü 2. Tur borsa da bankalar ve holding Ler öncülüğünde aşağı yuvarlanır her ihtimale karşı alım fırsatı ytd..
%50 küsuratlı bir sayı ile kk kazanma ihtimali çok güçlü bir ihtimal olarak oluştu. Tabi bu şekilde bir rakam sıkıntı yaratır.
Duyduklarımıza göre KK önde olduğu sandıklara itirazlar olduğu ve bu veriler girilemediği söyleniyor.
Ben İstanbul üsküdarda kullandım dostlardan gelen bilgilerde aynı.
memleket için hayırlı olsun kırmadan dökmeden seçim bitsin diyelim kim kazanırsa
ya arkadaş , halktv de bi emin çapa var ... abart egzoz takılmış gibi bağıra bağıra bu ne ya, bi sakin kafamı mikzer etti adam
İkinci tura kalırsa bir kaç göçmen gönderen seçimi kazanır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.