Koç grubundan ttrak var bende.
sağlam duruya. Onun bilanço tırt değil ellam.
Printable View
Koç grubundan ttrak var bende.
sağlam duruya. Onun bilanço tırt değil ellam.
faiz indirimi ile ilgili açıklama var mı yok,
ykbnk satışı ile ilgili haber varmı yok.
yalanlayan varmı oda yok çıksa yetkililer biz faiz inicek demedik piyasa öyle anlamış veya koç grubu satış la ilgili birşey demedik dese ne olacak sistemde bunu kullanıyor
Kcholün endekise etkisi fazla, herif beni stoplatmak için onu kullandı sanırım, yüzde 5 nedir yahu, yüzde 2 gevşese beni çuvaldan çıkartır ama zalım gram gevşemiyor
teknik olarak bu haberin kullanıcağı yerde güzel bir rampa 9300 dolar bazlı 2.69 2 tarafıda sıkıştırıyorlar makinalarla çünkü bu bölge geçerse haberle geçer sağlam direnç.
Avrupa Birliği ülkeleri ekonomik olarak alrm veriyor.... borsaları düşüş başladı.... Türkiye nın iyi olması zor olacaktır
kchol %15
ykbnk %20 prim yapmış geçen cumadan beri
iyi bilanço açıklasa böyle prim yapmazlardı.:)
tepki işi bitti galiba..bundan sonra yol ayırımı..9300 ün üstündeki her fiyatlama yukarı trende dönüşür..
sıkıyosa
ABD'de TÜFE rakamları 16.30'da açıklanacak. Piyasa Ekim ayında manşet enflasyonun aylık %0,2, yıllık TÜFE nin ise %2,4 den %2,6 ya yükseleceğini bekliyor. TÜFE verisinin tahminlerin üzerinde gelmesi halinde büyüme odaklı sektörlerde baskı artabilir ve Fed'in Aralık ayında beklenen 25 baz puanlık faiz indirimi olasılığına dair fiyatlamaları zayıflatabilir. Ancak, verinin tahminlere yakın veya hafif altında açıklanması durumunda mevcut fiyatlamalarda önemli bir değişiklik olacağı düşünülebilir!
Bugün 9350 üzeri kapanış güzel olur long yön için. 9260 altı geriye sararız
Abd,
Tufee yıllık %2.6 arttı. Beklenti:2.6
Tufe ekimde 0.3
Beklenti içinde.
yavaş ula makinayı kırcan
titreme başladı..kırmızı bölgedeyiz..geçerse rahatlar.bizde mallanırız..geçemezse feci çakarlar
bugünü saymam..yön tayini için yarın ve diğer gün..en az 2 gün 9300 üstünde dursun..
avrupa otomotivde falan eski günleri çok arar bundan büle.
https://www.youtube.com/watch?v=wSklSKRkIpk
Bu video 2015 ten Türkçesini de dinlemiştim.
Walskwagen ceosu Tesla para yakıya senede 80 bin araba satıya bizle niye kıyaslıyorsunuz ki ehü ehü ehü tarzında konuşuyor.
:oleyo:
insanları zorla dolara ve altına teşvik ediyor sistem..arkadaş olmaz olmaz..2 tl lik hisse 3 yılda 20 tl olmaz..10 tl olur ama 20 olmaz..
almam..almazlar..vallahi almazlar billahi almazlar
abka cezalı mı, bu fırsatı kaçırmazdı
sağlıksız yükseliş..ben yukarı trende inanmam..olsa dahi bir tuzak vardır bunda derim..
2 tl lik hisseyi 20 tl den alıp da 30-40 tl yi bekleyemem..olur belki ama alıp ben beklemem..
niye..sağlıksız yükseliş..zombi yükselişi olur..
hangi hisse..%90 ı böyle..
düşserse hisse alabilirdim..ama yükselirse %50 altın %50 faizle devam..
olması gereken MART AYINA KADAR DÜZELTME..her çakalın çizdiği yoldan gitseydik boku yemiştik..
vayy arkadaş shorçuları çuvala koymakla kalmadı
bide çuvalın içinde
fışkırt olm pala elini korkak alıştırma:drunk:
Stopladık abi yabcak bişii yok, trend dönmüş olabilür
Boğa piyasası başladıysa, her gün fışkırttır herif
kendi kendine mastürbasyon yapar sadece..zaten bundan başka çaresi de yok..
Vadeli kapanisi 1078x altinda yaparsa miss gibi olur
Bofa daha once cok yapti satti dondu abartarak aldi sonrasinda abartarak satti kapanisa kadar
kolay değil trend dönüşü diyoruz..belki haftalarca yukarı dönüşten bahsediyoruz..9300 ler hadi zorladık 9400..üstünde birkaç gün kalsa dahi hisselerin katılacağını sanmıyorum..niye..yabancı yok..yerli yok..sadece mastürbasyoncu oyun kurucu var..ve onun şakşakcıları..1 lot alırsam ağzıma zıçsınlar.
5500 ..simitteki enflasyon oranı korelasyonu..üstü balon..hisselerde en az %30 balon var..ortalama %40..
%5-10 değil bu..%40 balon..bu balon dururken sen eş şeğe dahi aldıramazsın mastürbasyon yalanıyla..PİYASAYI BULARA ZORLUYANIN ZATEN ALLAHI KİTABI YOK..ben ne dersem o diyor..zıktir
Ayın 19 da İstanbul büyükşehir belediye başkanı davası kararı var.....
189.50.....kchol de şort yönlü poz açtım.....
Bofa sağ şeride geçince unlu ykbnk ve kchol aldıklarının bir kısmını sattı kar al yaptı.
Şeker ğünü kurtaracak ha gayret lo
piyasa dediğin mastürbasyonla olmaz..gerçek ilişki lazım..karşılıklı gönüllülük esas..ben yaptım oldu olmaz..böyle piyasa sahtedir yalandır hırsızdır avcıdır..
Feyk haber değilse bu hacimle kama yukarı kırılma ihtimali yüksek ama oyun makina ağırlık olduğundan birşey diyemiyorum.
bu yüzden kapanış önemli
tepki ise en yüksek görüldü..
ekrana bakıyorum..hisselerin çoğu bu trend dönüşüne duyarsız kaldı..niye..alıcı yok..tek taraflı ilişki olmaz..bu yüzden işte yeni trend başlayamaz..tek çare var..%30-40 düşüş..ekmek ve simitteki enflasyon oranına gelmeden ne ev ne araba ne borsa alıcı bulur
Ralliler ilk önce ücbeş banka ve biriki holdingle başlar. Aynı bugünkü gibi
Yani
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum