Patron isterse...
Printable View
Kar açıkladı,hala tık yok.
Devamlı işlem hacmi yükseliyor,bakalım birşeyler olacakmı.
Yuh be nıbası 13 yaptılar bir ara:evil:
DOKTA'ta döküm sanayi,ama 3 ayda uçurdular %350 yaptı 8 tl'den 29 yaptı,acaba bu fason üretimmi yapıyor:party:
0.73 yaptırdılar zidik zoruylan,enerji ayni tas,hamam misali nıbas1 14'e dayadılar ABD gazıylan...Yalnız cemasa dikkat işlem hacmi devamlı yükseliyor,son verilere göre 11.500 hacim,belki akşama doğru 80 denemesi yapabilir...ytd.
Arkadaşlar günaydın iyi haftalar olsun. Bu hisseye buralardan girilir mi. Bir kaç yıl önce bu hisse 2 liranın üzerinde işlem görüyordu. Sanırım gurup çayları içip bu hisseyi kendi haline bıraktı. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Hepinize sağlık ve bol kazanç. YTD
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7220781c65.jpg
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 aylik guzel bilanço sonrasi takibime aldigim bir sirket. her acidan olumlu duruyor.
grafiksel anlamda yatay seyrini oldukca uzun zamandir surdurmus.
yil sonu 40-45 milyon kar aciklarsa (ki 90 milyon TL finansal yatirim kalemini bir inceleyecegim) fk cok olumlu noktalara gelir, potansiyeli oldukca yuksek gibi olur
yatırım tavsiyesi degildir
Sanırım ralli başladı acaba kaça kadar çıkar maliyetim 0,71 ilk defa bu kadar ucuz hisseden kara geçtim
saygıdeğer dostum mayplanet,
burada 2 --7 tl arası maliyetli çok arkadaş var.bence çok şanslıymışsın...tebrikler
Öz sermayesi 2 milyardan fazla, milyara yakın gyo su olan 66 yıllık ŞEKERBANK, PİYASA DEĞERİ 200 ML USD bile değil,
0.85 tavanda,yarısı tarafımca boşaltılmıştır her ikisinden,sebep arkayı sağlama almak için,sabır eden çorbayı içti,demekki işlem hacmini yükseltmelerinin sebebi buymuş:halay:
Buna arada akçelerde tuttuğu 1.5 milyara yakın parayı da söylemek lazım. ŞEKERBANK ŞEKER GİBİ PİYASA DEĞERİNE SAHİP, NASİP ARTIK..
Ticarette temel bir kural vardır. BİR MALI ALIRKEN KAZANMAK..yatırım yapmadan önce, o malın gerçek değeri ne olmalı, şu anki değer o malı almak için cazip mi? Bunlar önemli kıstaslar.. kasasında 1.5 milyara yakın para, 2 milyardan fazla özsermayesi olan 66 yıllık ŞEKERBANKIN piyasa değeri 1 milyar civarında...bu yüzden sizce de cazip değil mi?
Sinek avlayan foruma üşüşürler artık yoluna devam ettikçe,zaten bizdeki zihniyet çok çıkana saldırırlar,kelepir olana değil !!!...neyse biz sattıkça onlar alır,alan hayrını görsün.
Merak etme kelepirci olduğumuz için bizde ondanda var,bugün 0.90 maliyetli olanı 0.96 postaladık 3/1 kadarını,3 hisseden toplam 2 el bir araba temizinden...kelepir hisseler sabır ister,oda bizde bol...big parada forum açıkken çoklarını ihya etmiştim,şimdi tüpçü orayı kapattı RTE yalakası olduğu için,Doğandayken sorun yok,ne zaman giydirmeler başladıtüpçü döt korkusundan kapattı,oradakiler mynete geldi,şimdi yine bizi kurtar baba diyorlar,yalnız mynette işi paralı yapmış,hisse netin yarısı kadar ciğeri beş para etmez,zaten bir bebeden almıştır isim hakkını,neyse,ufaktan el atıp arka çıkıyoruz el atarak...benim prensibim kelepir hisse kollamak,hem kazandım,kazandırttım:wave:
tabandan iyi mal aldılar, hedef yüksek olsa gerek.
önü açık çok kazandırır
Biri pasta ekleyebilirmi?
Resim yakıştıramıyorum a1 6 TEB 2 şeker 1.5 alyus 1 milyon lot almış satış parçalı
Teşekkürler cefaks
https://invst.ly/bzlg9
haftalık ilk
hedef 1.45
maalesef dün okulda olduğum için bakamadım
saat 10:01 itibariyle 0,94
tavan yakışır