Büyük süpriz olmazsa bugün de 33.
Bu oç burayı okumuyorsa bir şey bilmiyorum
Printable View
Pazartesi 32 isteriz. İmar gündeme alınmadı bu ay da. Gazete haberine uyduruk bir haber gönderip yatmakla bu kadar olur.
Sent from my iPhone using hisse.net
[QUOTE=kiliTTasi;2706919]Pazartesi 32 isteriz. İmar gündeme alınmadı bu ay da. Gazete haberine uyduruk bir haber gönderip yatmakla bu kadar olur.
Ben 31 kuruş bekliyorum.bunlar oç luğunda başka bir seviyede.ben de 31 lot alımlara devam edeceğim.her gün 31 lot.arada da 69 lot
arkadaslar amaçları tarlayı ve imarsız olarak başka bir şirkete satıp bi arsayı çok ucuz fiyata çıkarmak olmasın sakın sonrada dısardan çıkardıkları şirkere ortak olup şirketin için boşlatmak yatırm tavsiyesi degildir bunlar kendi fikirlerimdir hala yalandan özel idarede bekletiyorlar imarı özel idare de bu ünekadar bu sekilde bekleyen uzun süren kaç adet imar lanı var özel idaredikiler bu imar planlarını niye bekletiyorlar cimerden sorun şikayet edin yatrım tavsiyesi degildir
nigde özel idarde kimniye bekletiyor imar planlarını bormalde ilk redden sonra şirket 1000 likve 5000 binlik planları revize edip haziranın basında nigde özel idareye sundu bunu bir cevap süresi olması lazım teknik olarak cimere cumhur başkanlıına yazın zaten 10000 binlik pnalarda burası konut lanı bunu nigde özel idare onaylamak zorunda burdaki altyapı çalışmasınıda imar onaylandıktan sonra buraya inşat yapacak şirketten burayı yapacak inşaat şirketinden yardım alarak buranın altyapısnı yapabilir bu arazide ipotegi olan bankalar niye nigde özel idaresinden bilgialmıyorlar yatırım tavsiyesi degildir
Brko’cuların bir hesabı olmalı. Arsa imara girmiyor mu yoksa bekletiliyor mu o çok önemli. Bir plan dahilinde hareket ediliyor ise yakın izleme pazarından çıkış ve imarı aynı döneme getirmeyi mi hedefliyorlar?
Firma araziye AVM yapılması için birkaç firma ile görüşmüş rapor hazırlatmış bunlarla ilgili çalışma yaptırmış. Genel kurulda söylediler. Diğer konut, eğitim kurumu, hastane’nin de olduğu büyük bir proje düşünüyorlar.
Niğde’de sinema yok, düğün salonu yok. Bunları da içine alacak bir tesis düşünüyoruz dediler. İçeri verilen planında paylaştılar. İsteyen olursa özelden gönderirim. Ama hala imarda bekleyen bir plan var.
Hisse borsa 80 binlere indiğinde en düşük 35 kr’u gördü. Sonra kendileri 41 kr’dan aldılar ama son haftada indirdiği 33 kr’un bir anlamı olmalı. Panikletmek ise hedefleri başarıyorlar gibi.
Sent from my iPhone using hisse.net