-
Herifler Rus mili takımının ismini bile değiştirdi..
Ama çoğu ülke ruslarla maça bile çıkmaz..
Korku adamları dirilti..
Sazlıklardan gelen hışırtının rüzgar sesi olmadığını anladılar...
İçerde etkisi olur..
Otoriter İktidar değişimi kaçınılmaz olur..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
7d
Rusya devletine bağlı medya
Ukrayna ordusu, Donetsk'in kuzey banliyölerini vuruyor https://tr.sputniknews.com/20220228/...054282443.html
-
Roubini: Küresel stagflasyon kapıda
2008 Küresel Finans Krizi’ne dair öngörüleri ile tanınan ve görüşleri dikkatle takip edilen Nouriel Roubini Ukrayna’daki savaşın iktisadi ve finansal etkilerinin küresel ölçekte “başlangıç düzeyinde†olacağını belirtti. Ancak politika yapıcıların ve finans yöneticilerinin yerleşik tereddütlerinden uzak kalması gerektiğini ekledi
-
'Ural Havayolları' şirketi, Türkiye de dahil bir dizi ülkeye uçuşları askıya aldı https://tr.sputniknews.com/20220228/...054282443.html
-
Şua çalı arkasından üye olmadan takip edenler :hn:üye olup topiği gelin öyle takip edin,
topiği şenlendirelim , bir okadarda gizli takip edenler var onlar kendilerini biliyorlar.:)
-
Bu topiği neden açtım güzel paylaşımlar olsun diye ,
taşın altına elimizi koyduk topikle uğraşmak zordur , hele benim gibi bu piyasada her türlü treda ediyorsanız.
Kendimizden biraz gitsin dedik herşey para değil bu dünyada , ben çok eski forum sakinlerindenim geçmişte güzel paylaşımlar,güzel kritikler,temel yorumlamalar ,simülasyonlar tartışılırdı bu zamanla bozulmaya başladı buralara gelen birikimsiz ve donanımsız kişiler tarafından insanlar küstürüldü.Tweterda yazanların %50 sinden fazlası :hn:giden kişilerdir.Önce telegram gruplarına dağılıp sonra twiterda yazmaya çizmeye başladılar.Eski günlerdeki paylaşımlar kritikler olsun diye açtım , bir nevi genç arkadaşlara faydamız geçer diye buradayız yoksa zor işler .
-
Enka ve Tekfen i izliyorum. Ama pek bir tatsızlar şu an. Olumlu bir haber akışı başlarsa bunlarda öncelikli fiyatlama olması lazım.
-
Doları ay sonu kapanışını daha düşükten yaptırmak için ek uğraş var. Geçen ay da aynısı oldu.