Kulliyati gecirince, bik biklamaya basladilar yahu!:he:
Kulliyati gecirince, bik biklamaya basladilar yahu!:he:
Turkce sinavi yapmiyoruz burda,
Kiyasladigin iki kisi yanlis ,
Ataturk ile rte,
Siz okumussunuz ama kendinizi yetistirememissiniz sorun burda..
Cahile laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan zormus,
Polemige gerek yok
Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının özünü anlayamayacak kadar küçük beyinli insana ne söylesem kâr etmez.katilin manifestosunu okuyunca seninde hoşuna gitti galiba,damarlarında türk kanı taşıyan herkes Reisin söylediklerini aynen tasdik ediyor ve onaylıyor, senin kanın bozuksa yapacak birşey yok, senin gibilerede öyle davranırız. Atamızın söylediği söz savaş sonrasiydı onuda unutma!
Damarlarında Türk kanı taşıyanlar önce andımızı okusunlar ve "Ne mutlu Türküm diyene" diyebilsinler bence :he:
Bir de ülkedeki SİVİL SİLAHLANMAYI durdursunlar ve önlesinler önce...Bir gün gelir bir psikopat (dini önemli değil) seni, aileni, çoluğunu çocuğunu öldürdüğünde anlarsınız/idrak edersiniz bu lafımı...
Tum omurleri biyunca millete kufredenler ne kadar da naif oluyorlar kendilerine en ufacik ithamda bulununca...
Yaziiik.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben konuşmadan düşmanlık mesajları dışında bir mesaj çıkarmadım.
Reis söylediğine inanıyor mu peki? Kesinlikle hayır, toplumun eğitim düzeyi düşük kesimini bu tür laflarla oyalıyor. Arkasından damat gidip Londra'da yabancı fon yöneticilerine türlü türlü vaatlerde bulunuyor. O kadar yiğitlerse Reisin konuşmasını damat bu toplantılarda söyler ve ağzının payını alır.
İçeride afra tafra doşarıda kuzu, biz de yedik.
Erdoğandan Mavi Marmara fırçası: Giderken bana mı sordunuz?
Gaza gelmeyin, arkadaşlar!:dvr: