KATMR - Katmerciler Ekipman
Alıntı:
Originally Posted by
mstfbztk80
sen şirketin avukatı gibisin öyleyse şu soruma cevap ver bunlar sözde 2018 yılı içerisinde %100 bedelsiz %100 bedelli verecekelrdi tam bir yıl sonra %200 bedelli yaptılar sadece bedellsiz le ilgili bi haber bi bilgi verdiler mi yok elinde olan zarardaki ky ya sattırmadılar bedelsiz bahnesiyle sonrada %200 bedelli yaptılar sadece bedelsiz yapmadılar bu yalan değilde ne açıkla ?
Arkadaş okuduğunu anlama problemin mi var ?? Matematik problemin mi ?? O kur zararından sonra %100 bedelsiz yapabilirlermiy %100 bedelliyle birlikte ?? O kur hareketini memlekette kim öngörebilirdi? Baktılar sermaye eriyor hisse satıp bedelli parası yaptılar ve sermayeyi güçlendirdiler bunun nesi yanlış? Senin benim kağıt üstünde malıma %100 bedelsiz verse ne olacsk bir açıklasana ?? 1 tl den mal alma imkanın oldu ve yatırım yaptığın şirketin sermayesi güçlendi. Hisse satıp bedelli yapmasalardı seninle birlikte söverdim merak etme. Benim sana söylediğim şu son kez söylüylrum. İstediğin kadar sövebilirsin benim takıldığım nokta anlamsız tezlerin ve hiç bir veriye dayanmayan tamamen hasımane sövmene karşıyım. Bunun karşısında sana cevap veren ve aynı fikirde olmayan herkesi itham etmene ve patronun adamı olmakla suçlamana karşıyım.! Buraya her geldiğinde sövüp sövüp sonra kağıdın ralliye kalkmasından sonra kaybolmana karşıyım. Tane tane anlattım umarım anlamışsındır. Şirketin patronları vs umrumda değil. O açıklamayla ilgili heryere şikayet edebilirsin ama ben senin anladığını anlamıyorum sıkıntı görmüyorum. Ytdd