200-250 bin daha var sanırım. 100k kadarını vermiş son iki üç haftada.
Printable View
200-250 bin daha var sanırım. 100k kadarını vermiş son iki üç haftada.
Oyaktaki arkadaşın parası bu kadarmış. Belli oldu. Endeks düştükçe başka fırsatları kaçırmamak için burada satış yapacak muhtelen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben oyaktaki değilde baskı altına alındığıni düşünüyorum..
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O da bir ihtimal. Bu kadar lotu alabilen insanın böyle amatör isler yapacağına inanasım gelmiyor.
Bugün de almadık yarın bakariz
Sn hayek oyaktaki kişi umarım siz değilsinizdir çünkü burdaki arkadaşlar hiç iyi düşünmüyor oyaktaki abi hakkında [emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buradaki kisiler derken😊
cok kisa sure oncesine kadar bu forumda sn. batik ve ben agirlikli olmak uzere, sonralari sn. by akil ve sn. dels disinda kimse yoktu. bombos bir forumdu 😊 bkz. gecmis donem yazilarina ! sonradan gelen arkadaslarin oyak konusuna takilmalari bence uzerinde durulmasi gereken asil soru olmali ???!!!
oyak konusuna gelince... buradan islem yapanin israrla bir kisi oldugu konusunda surekli yazilar yaziliyor son donemde, bu kaniya nerden vardiniz diye sordum ??? bir cok insan olabilir degilmi !
bana kalirsa neredeyse uzun suredir burada islem yapan birisi olarak problem oyak degil ??? problem invest az, marbas, finansman, seker, is, ziraat, deniz, halk, global gibi araci kurumlardan islem yapanlar, bilmem anlatabildimmi sn. kotanci ???
bana gelince sn. dels ve batik beni baya bir spekulator ilan ettiler😊 simdide oyaktan islem yapan kotu adam olduk iyimi !!! ilginc
# yatırım tavsiyesi değildir #