Ne demek albul dostum. Çok iyi etmişsin. Birkaç kelam da sinkaf eklesen daha iyi olurdu.:wave:
Printable View
Dostum kabile sana da teşekkürler, eline sağlık. Ama bu spk ceza verse bile 15-20 bin TL'yi geçmiyor ve bu hırsızlar zaten bunun kat be kat fazlasını zaten manüpülasyondan bizim sırtımızdan çıkarıyorlar. O yüzden bu işin sonucunun sinek vızıltısı olduğunu bilerek böyle hareket ediyorlar. Bunlara daha okkalı bir Osmanlı tokadı lazım. O da spk ile olacak bir iş değil gibi. Daha organize çalışmak lazım.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +750, ortalama tahmin ise +514 oldu.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +3.050 puan olurken, en düşük beklenti -4.200 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 32 analistin 25'i pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 7.716,88 puan düşüşle 87.888,34
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +750
Ortalama : +514
Maksimum : +3.050
Minimum : -4.200
Katılımcı: 32[(+25)(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(17/03/2020 - 09:18:09)
https://www.medyaradar.com/medyarada...haberi-2022984
googla mucait ören yazinca ne cikiyor
tehdit santaj dolandiricilik iftira
artik ne kadari koronaya bagli siz karar verin
tahta kapatilmasi gerekirdi yazdim diye
ceza aldim tehdit aldim
sirket ile ilgili haberleri borsaya bildirim yapmamanin cezasi nedir biliyormusunuz
abd de bu isi yapsa muebbet yer
simdi sikayet edelim kampanyasi basladi
sikayetleriniz hakli ise tahta kapatilir
sorusturma haberi ilk ciktiginda umutlanmistim
fakat nafile bu islerin cezasi belli uygulayan kim
Aman nakte geçin adiler, döviz satın altın satın hisse senedini satın satında satın, dünyanın karantinaya alımdığı sınırların kapandığı dönemde o elinizdeki nakit paralarla çıkamadığınız evinizde tuvalet kağıdı ihtiyacınız karşılanır, Akıl tutulması denen şey bu olsa gerek panik ötesi bir durum önce sağlık...
Başta şirket patronları olmak üzere Tüm kyye sesleniyorum hisse senetlerinize sahip olun ve bir ricam bu konuda bilgisi olan bir arkadaş twetter da bir hastang açması.. DESTEK GÖRECEKTİR
Baska birisinin yazisindan alintidir. Ozgur demirtas,
Begendigim icin paylasiyorum.
9) Her zaman yaptığım uyarı ise: Kimseden yatırım tavsiyesi almayın. Paranızın tümünü tek bir enstrümana koymayın. Size tavsiye verenler haklı olsa ZENGİN olurlardı. Hiçbiri çok zengin değil, paralarını sizin ilginizden kazanıyorlar!
Almayin dedik su kağıdı kardesim almayin almayin siz aldıkça maliyet yaptikca asagiya cekecek. Birakin artik bu kisa vade kar dusuncesini.
Bu arada şirket yönetimni şikayet etmek bize birsey kazandirmaz bindigin dali kesmekten baska bir sey degil. Bu geminin iyi kötü yol almasi lazim. Elinizdekini kurtarmanin tek yolu bu kiytirigin bata cika yol almasi. Batarsa herkes batar unutmayin aklinizi basiniza toplayin. Sen şikayet ettin diye kimse gelipte al buda senin gecmis zararlarin gule güle cikabilirsin demeyecek.Yillarca sürünme ve sonu gelmez hak arama mücadeleleri bizi bekleyecek.
Kimsenin bu durumu istediğini sanmiyorum.
Soyleklerim sesli dusuncelerimdir beni baglar.
Yatırım tavsiyesi değildir.