Genel kurulda birleşmeye ilgili madde varmiydi
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Genel kurulda birleşmeye ilgili madde varmiydi
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok hocam. Olmayacagini zaten kapta bildirdiler. Ileri tarihte olaganustu genel kurul yapilacak.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trakya cam genel kuruluna e imza ile katıldım
14 başladı
1452 bitti
Birleşme konusunda sorduğum sorulara cevap vermediler baskalarida sordu
Gecistirdiler
Degerlemeyi neden yayınlamıyorsunuz sorusunda cevaplaması kar
Gerektiğinde açıklama yapıyoruz dediler
Sagliklar
Anadolu cam genel kurul tutanaklarını okursanız
Adam kafadan birleşme ilgili sorulara cevap vermiyecegim diye açılışta belirtmiş
Sayin cinali
Ben daha once elektronik ortamda genel kurula katilmadim. Mkk uyelik ve e imza islemlerimi tamamladim. Genel kurula katilim ve soru sorma islemlerine yonelik kisaca bilgi verme imkaniniz olursa benim gibi olan herkes faydalanir. Mesela Sayin Baskan da bizi gorecek mi :)
Bu konuda fiilen hic tecrubem yok. Tesekkurler.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist 30 a girecek kağıdın haline bak. En kan kusturucu tahtalar listesindeki ilk 3 kagidi sayacak olsam kesin listemde olur artık.
Katılacağınız sirket için en geç 1 gün önce saat 21 e kadar kaydınızı yaptirmiyorsunuz.
Genel kuruldan 1 saat önce sisteme girerek oyları otamatik olarak kullanabilirsiniz genel kurula 5 dakika kala oy otamatik kullanma süresi biter.
Ancak canlı olarakta gönderebilirsiniz ama en iyisi maddeleri oylayip otamatik olarak iletilmesini sağlamak
İsterseniz canlı olarak izlersiniz
İstemezseniz işlemi tamamlamissaniz beklemenize gerek yok.
Size tavsiyem bu arada genel kurullar yapılıyor
1 lot alarak işlem yapıp tecrübe kazanın derim.
Olaki ilerde ayrılma hakkına ait mağdur olmamanız için.
Sagliklar