Patron neden dur desin zaten düzenin kurucusu kendisidir onsuz kuş uçmaz hele Tarman diye Google yazın nasıl bir borsacı olduğunu dünya alem yazmış çizmiş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Patron neden dur desin zaten düzenin kurucusu kendisidir onsuz kuş uçmaz hele Tarman diye Google yazın nasıl bir borsacı olduğunu dünya alem yazmış çizmiş
CEMTS yükselişi için, günlükte 16.15 sonrasında 16.48 üzerine çıkmasında yarar var.. haftalıkta 16.20 15.70 aralığının dışına çıkması yön bulmasına yardımcı olabilir.. ancak dolardaki yükselişin devam etmesi söz konusu.. günlükte 7.78 seviyesıne kadar yükselme potansıyeli var... endeksın 1547.49 sonrasında da 1560.34 üzerine çıkmadıkça dikkatli olmakta yatar var..
hazır yazmışken uyuyan 3 güzel içinde bir şeyler yazayım.. takip eden 2-3 kardeşimde forumları dolaşmasınlar..
ISFIN.. haftalık kanalı çok daraldı.. giderken binerim diyenler için 4.11 4.18 durakları var.. 3.89 üzeri taşınır 3.77 altı stop..senet her teknik hareketınde durduruluyor.. takasları takıp eden bir üye toplu alınan bir malın kusturulmadan gitmiyeceğinden bahsetti malsız çulsuz izliyorum...
POLHO.. 2 haftadan bu yana balonunüst çeperine çarpıyor.. balonun kapanması 3-4 hafta sürebilir.. bu sürede 3.37 3.26 3.13 destekleri mevcut.. 3.44 e çarptı.. 37- 26 aralığı alım için uygun olabilir.. giderken binerim diyenler için 4.02 4.13 durakları mevcut.. malsız çulsuz izliyorum..
GLYHO: Günlükteki balonun üst çeperine çarptı..5.83.. günlüklerde balon kapama daha kolay ancak ben buradan döneceğini ve 4.77 - 4.62(yukarı yönlü 1-2 kademe değişebilecek) bu aralığa çarpabileceğini ve en iyi alım yeri olabileceğini düşünüyorum. ben giderken bineceğim diyecekler için 6.11 ve 6.25 durakları mevcut.. son 5.21 5.46 aralığında bir golüm oldu.. 5.00 dibinde murdüm bas bas bağırdı beni al diye..ben prkme aldım.. ama gözümde çöplükte kaldı.. malsız çulsuz izliyorun..
https://i.hizliresim.com/jDBFQz.png
7.7893 direnci 7.7871 ile test edildi.. yukarıda 7.8585 var umarım test etmez..
https://i.hizliresim.com/SohMDx.png
DAX ve DJ 2-3 haftalık bır altın vuruş hazırlığı içinde.. sanırım bu damardan olacak... bu sadece teknik bir gözlem.. daha detaylı bir inceleme sonrası gözlemlerimi yazmaya çalışırım.. bu bilgi bir köşede bulunsun.. bu forum çok sessiz bu yuzden burayı seviyorum.
(bu sevginin, senetle bir ilgisi yok.. :kahkah:)
Alıcılarda bofa yi görmemek sevindirici 🙂
Bank of zaten çadırı kurmuş çemtaş ona çalışıyor sanki 30/60 kademeye al satlarla zengin oldular resmen
Bakalım klasik hareketler mi bugün artı 3 yarın eksi 4 kaşık ile ver kepçe ile al yine aynı şekil mi olacak yoksa 17 üstü denemesi yapıp 18.50 zirvelerini mi test edecek