su tablo bıle cok onemlı eylul de baslamıs ekımde performance cok ıyı acıkcası aklımda yanlıs kalmıs ama ay ay harıka bır tablo...kasım ayı da yıldır yıldır yanıo.....fotosunu alın derım...çok tesekkurler
Printable View
Kasım ayı diğer aylara göre çok uç noktalarda..yani çok fazla salsa da bazı yıllarda çok ta getirmiş..benim gözümde iki yöne de en tehlikeli aySM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük grafiğe hiç bakmam. Açıp bakayım dedim (x100) kafayı yersin. Ben bu günlüğe baksam, 11 18 ve 25 Ağustos'taki ÇOK NET formasyonlara gırtlak short girer batardım. Bu ne baba resmen ite kaka götürüyor, gaplı aç sür gaplı aç sür gaplı aç kıpkırmızı engulfing, ertesi gün doji, sonra gaplı aç sür. İyi para kazanmışız valla şansa yaşıyoruz.
Bu arada geçen sene 1 Kasım'da başlayan ralli de aynen böyle başlamış. Hacimsiz gaplı almış sürmüş sonra biraz yatay sonra roket yapıp tepede malı kitlemiş. Kitlediklerinden biri de biz olduk nasibimiz böyleymiş.
Aidatı unutmayın Desperado hocam. Pala çok adildir herkesten servetine oranla aidatı tahsil eder, efendi gibi sonra rahat bırakır huzur içinde işlem yaparsın. Aidat önemli. Hiç bir yerde aidat olayı yazmaz ama o aidat da nasıl nasıl ödenir.
İngiltere'de trafik cezaları net servetine oranlı imiş ya. Bizim aidat da o hesap.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SP500 E bak birde [emoji854]bence bunun nedeni makinalar biz mevcut formasyonları Wisdom of crowd teorilerinden yola çıkarak değerlendiriyoruz. Mesela Trader aşırı alındı aşırı satıldı diye FlAt olur ama algolar aşırı alındıkça poz arttırıyor. Yine saatlikte sat verince full satışa geçip günlük al desteğine geldiğinde anlamsız bir anda mala yüklenebiliyor. İnsan psikolojisi böyle hareketlere anlam veremez. Biz ancak takip edip beraber hareket etmeye çalışabiliriz.
Bu sırada bu başlıkta ne zaman poz paylaşsam işler terse saçma şekilde dönüyor enteresan!!! onun için totem yapıp hafta sonu poz yokken paylaşma kararı verdim. Size de böyle geliyor mu[emoji28]