Endirin...Bize çok F 16 ilazım. 40 tene yetmez.Alıntı:
iddia: Ali Ağaoğlu'nun dolar yüklü jeti F-16'lar tarafından zorla indirildi.
:))))))))))))))))
Printable View
Endirin...Bize çok F 16 ilazım. 40 tene yetmez.Alıntı:
iddia: Ali Ağaoğlu'nun dolar yüklü jeti F-16'lar tarafından zorla indirildi.
:))))))))))))))))
Bizim coini koymaya musade etmez hee...
O zıman covid 19'dan vefat eder abi...
Turkiya, Almanya ve Urusya ihaleler bu 3 ulkenin sirketleri tarafindan paylasiliyor. Mesela Fransa alamiyor. Ingiltere adam olursa, Urusla iyi gecinmesi şart, bu üçlünün arasına girebilir.
Ilahi Abi sen cok yasa
O bize kose yapanlar da
Olsunler madem
:))))
Onlara didik di mi,
Adam olun
Ama
Madam oldular
:)
https://i.hizliresim.com/ofi445l.jpegAlıntı:
Özhan Öztürk
@0zhan0zturk
·
13d
Caddebostan plajı, #İstanbul 1965
O tarihte daha dogmamisim be ya...Ama 1976-86 arasi cocukluk burada gectiydi. Yaninda bir plaj daha vardi, Resit Bey Plaji. Arkadaki köşk Kemal Has'a aitti. Çok kufurbaz bir adammis, Adapazarli Celepci furduydu bunu, öldüydü o zamanlar.
Taksim'de mezarlik satiyordum. Seneler sonra o köşke gitmistim, iş görusmesi icin.Köşkü Bedii Cihaner diye bir Mardinli almisti. Adnan Kasikcinin ortagi derlerdi.
Kemal Has vuruldugunda biz 4 cocuk her gun o plaja giderdik. Adam vuruldu, bu kosk satilir, biz burayi alip burada oturabilir miyiz diye gunlerce konustugumuzu hatirlarim.
Ķöşk senelerce bos kaldi, seneler sonra da satildiydi. Hic birimiz alamadik.
Aslinda icimizden biri gercekten isteseydik alabilirdik. Hayat didigin, yaptigin secimlerin sonucudur.
Bu hayattaki en acikli sey ise, bir insanin problemin kendisinden kaynaklandigini gorememesidir. Bu sozu Jung soylemis abi.
Insan goremiyorsa, hep ayni olay ve benzer kişilerle karsilasir durur.
Ders öğrenene kadar sürer.
Bu plajlarin bitisiginde ise Caddebostan Maksim vardi.
Cemil Topuzlu Caddesi. Yine o tarihlerde Caddebostan Maksim'in sadece 300 metre berisinde bir gazino daha acilmisti. Stardust Gazinosu. Turgut Akyuz diye bir adam, guzel bir kosku tadilat yapip, cok guzel bir gazino haline getiriyordu.
Iste Caddebostan plajindaki o dort cocuk, gazino haline getirilen koskun bahce duvarinin ustune oturmus, tadilat calismalarini izliyorduk.
9-10 yaslarindayiz. Metin didi ki, oglum didi, 300 metre ileride Caddebostan Maksim var, Fahrettin Aslan bu adami yasatir mi laaa?
Recep didiydi ki, herkeş nasibini yer. Ben gulduydum, " napcak adami oldurecek mi" didiydim.
15 gun gecmedi adam olduruldu.
https://eksisozluk.com/turgut-akyuz--1511325
Burada pek cok iddia var. Galiba bir de Gayrettepe'de Stardust varmis.
Kimleri?Alıntı:
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
6d
Hiçbir yararı olmayacağını bile bile insan kalmanın çok önemli olduğunu düşünüyorsan, onları yendin demektir.
George Orwell
"İnsan bedenine sahip olan herkeş insan degildir" abi. Bunu cok iyi biliyorum.
Kaset mi var? Eyvah eyvah....Alıntı:
Gökhan ÖZBEK
@gokhanozbek
·
6s
Konu atkısıydı, şimdi çapkınlığı…
Siyasal İslam Vol: 9493
Abi bu nasıl bir şey be ya. İyi tarafından bakarsak, burada dedikodu yapan meraklı insanlar yoktur.Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
· 15s
Muğla Bodrum'da, emekli öğretmen Çetin Akıncı'nın 5 yıl önce evinde öldüğü ve cesedinin çürüdüğü ortaya çıktı.
Tabii bunun cenazeye bir faydası olmaz. Yaşayanlar için faydalı olabilir.
Ev satın almak için iyi bir yer.