ustam hergün senin yaratıcı sövmelerini okumaya geliyorum.
:bravo: böyle devam :evil:
Printable View
Yabancı satışlarını her gün takip eden arkadaş vardı , korktuk alamadık, son durum nedir?
.
Yalnız rötarlı gelmişsin 1,5 gün uzun zaman.
Bugün Vakıf ın robotu olmasa idi çok rahatlıkla ekside kapatırdı. Son 15 dakikadaki oyunla 50 kuruş yukarı taşıdı. Vakıf Yapı Kredi ye basıp yukarı taşıdı. Ciddi de zarar etti. Günlük hacmin %20 si son 20 dakikada. Vakıf robotu 24 48 den aldı 24 90 a bıraktı. İnşallah bu fake bir hareket değildir ve tahtaya sahip çıkar. Yapı Kredi ye kalırsak yandık. BOFA büyük satışları bitirdi şimdi çıtır çereze bakıyor. Meydan boş kalırsa şu yükselişte bile çırak çıkacağız gibi görünüyor. Devletin bankası olarak buranın speği Vakıf olmalı. Yapı Kredi ne alaka yani..??
5 yıl önce 5 yıl sonra 70-75 tl hedef diyordum..bölünme sonrası 35-37.5 tl ye denk geliyor...asels performansı hisse anlamında hayal kırıklığı oldu..dediğim seviyeler bu yıl için uzak değil ama yatırımcıyı madur etti...3 haneler olmalı potansiyel var ama ortam yok..
Sayın REX ortam niye yok. Herkes işine gelen türküyü söylüyor bu ortam THYAO olunca varda ASELS olunca mı yok? Ben size katılmıyorum bugün 2568 ise endeks ortam gayet uygun. Bu ederi olup yalandan yeri kağıtlarını kastıranlara gelsin...
ASELSAN yabancı oranı 1 Haziran 2022 % 22,31. 31 Mayıs 2022 % 22,07.
Fark % 0,24. Hisse kapanış fiyatı: 24,90 TL. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Her gün buraya bir miktar öfke ve sorumlularına beddua bırakıp gidiyoruz doymadilar adi pislikler en sevdiklerinizden çıksın 6 yılın acısı
kurthan