biz kaybettik başka yerde burdakileri uyardım sürekli geriye dönük okursaniz en zivelerde hep satın sonra yanarsınız dedim, bildiğim vardiki dedim. Neyse bazılarının batmasi belkide iyi oluyor.
Printable View
Bu hisse endeks e gore d7sup çıkmaz ,doviize gore hareket eder, çok büyük döviz borçları var, bütün yurtdışı anlaşmaları dövizle, cevirlemesi cok bir durumda kısaca, bu fiyatlara sevinin derim, 10 lira üstünde maliyetli var mi acaba hala. Yazık oldu, geçmiş olsun.
7,19 maliyetle çok kötü sıkıştık.Allahtan az bir lotla girmiştim.
Arkadaşım, bilmeden konuşmayın şirket EUR ile2030 kadar yapılandırma si var buna karşılık ozvarligi ve yatırımları çok büyük kat kat okadar yatırım tabiki para ile olur içerde faiz yüksek diye döviz le borçlu aynı zamanda da önemli olan dolar yükseldi mi otomatik olarak dolara endeksli para yazıyor kasasına yani fark eden bir durum söz konusu değil EUR borçlu dolar la gelirli olan vatandaşların sırtına olur Nisan'da/15 zamlı zaten elektrik birde iki barajı var Arnavut lukda Aralık ayında faaliyete geçti orta ve uzun süreli değerine gelir ha diye kimse para kazanamaz tamammi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim satıyor hergün düşüyor takas paylaşırmısınız
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi
Peki Kardemir. D , Ereğli migros döviz açıkları kat kat üstün ama hiç fark etmiyor Pegasus döviz fazlası var ama aynı bilmem anlatabildim mi