Bu resmen al sat kağıdı olmuş. Aslinda saba demiştim yüzde 5 diye bu sefer hata ettim bekledim.simdi karsiz zararsız çıkıyorum. Bir daha almam herhalde. Kalanlara Allah sabır versin. Ytd
Printable View
Bu resmen al sat kağıdı olmuş. Aslinda saba demiştim yüzde 5 diye bu sefer hata ettim bekledim.simdi karsiz zararsız çıkıyorum. Bir daha almam herhalde. Kalanlara Allah sabır versin. Ytd
Burda şunu da belirtmek isterim. Son zamanlarda sadece banvt değil bütün hisselerde aynı hareketleri görüyorum. Önce yuzde 5-6-7-8 gibi çıkış sonra akşama kadar aşağıya süzülüş. Öyle tavan giden hissede yok. Yeni trend bu herhalde. Ben de ona gore hareket edeceğim bundan sonra.ytd
Yine ben geldim. Çıktıktan sonra baktım bist çöküyor. Bütün hisseler patır patır dökülüyor. Banvite baktım 20 nin altina inmiyor.demek ki pek niyeti yok daha da düşmeye dedim atladım. Ama bu sefer yarın için hiç bir düşüncem ve beklentim yok.bu sefer girmem ani bir refleks ile oldu.İnşallah doğru bir karar vermisimdir.
Bistin durumu vahim. Bunu fırsat bilen spekler hisseleri iyice düşürüp bedavadan ky dan alma peşinde. Yalnız banviti anlamıyorum. Yani dusurse ne olacak ki zaten kaç kişi vardır ki hissedede.ben banvitten tam tersi yükselmesini beklerdim. Neyse bakacaz artık. Ytd
Terazi kardeş meydan sana kalmış senden başka kimse yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz mi onun değerini bilmiyoruz o mu bizim anlamadım. Alıp alıp satsak ikiye katlamıştık ama kısmet. Ytd.
Ben ne yapayım 7000 lot 3 lerden dursaydı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi