Şucu bucu demiyorum, mevcut durumu savunanların ta Allah belasını versin :rtfm:
Printable View
Şucu bucu demiyorum, mevcut durumu savunanların ta Allah belasını versin :rtfm:
levent gültekinin bir videosunda dinlemiştim kaynak orası..
bir araştırmaya göre 2050 yılında nüfus % 50 % 50 oluyor. yani tr nin yarısı tamamen mülteci.
ozamanlar lübnan meselesi bile yoktu..
şimdi lübnandan direk gelenler hariç lübnandan suriyeye kaçanlarda bizim ülkemize gelmesinden başka çareleri yok.
felaket tellalı konuşuyor gibi olmasın.. :)
lübnan savaşı devam ettikçe 2040-2035 e düşer bu rakam.
eyle beyle üretken değiller... her birinde en az 3-5 çocuk.
iran meselesini katmıyorum bile.
yani.. çocuklarınıza torunlarınıza şimdiden geçmiş olsun.
isterse yönetim değişsin hiç fark etmez o mülteciler gitmeyecek. çoğu vatandaşlık aldı çoktan..
bunlar zaten çok önceden planlamış şeyler..
:drunk::drunk:
https://www.kirsehirhaberturk.com/im...a9e4882e3f.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
sistemi RANT üzerine otturrup.. bunuda herkesin gözüne sokarak yapıyorsan.
toplumdan ne beklenir. ?
üç gündür bebek katilleri doktorları konuşuyoruz. ( düzgün doktorları sağlık çalışanlarını ayrı tutuyorum ) sistem çökünce.. denetim olmayınca.
hastane zinciri kuranların sağlık bakanı olduğunu görünce.. il sağlık müdürünün ilgili partili olduğunu görünce.
kim kimi denetleyebilir !!
müteahhit firmaların.. gidip yapı denetim firması kurmasına benziyor :)
3-5 kişi atarlar hapse.
bitti gitti... dewamke...
99 depreminden..sonra elezığ depreminden sonra .. aynı şeyleri yine daha fazla kayıpla yaşamadık mı ?
bunca zamandır toplanan deprem vergileri ile.. çılgın proje diye yutturulan ihalelere aktarılmadı mı ?
şimşek kendisi söyledi daha geçenlerde bunu.başka kanallara aktarılmış ( deprem paralarıyla yol yabdık projelere aktardık vs.) hemde gülerek :drunk:
nerden bakarsak, neresinden tutarsak elimizde kalıyor,
bakalım bize tarih kitaplarında ""???????? sondromu"" teşhisi koyacaklar ?
Almanya'da inşa edilen Estonya Feribotu 1994'de kıyıya yakın bir yerde su alıp yan yatarak battı. 852 yolcu öldü, 137 kişi bu kazadan kurtuldu.
Ölenlerin %98i çok iyi yüzme biliyordu.
Peki bu 852 yolcu nasıl öldü?
Feribot 28 Eylül gece 00.30de sert dalgalar nedeniyle su almaya başladı. Su miktarının artmasıyla tahliye işlemi hemen başlatıldı. Ancak 987 yolcudan sadece 137si feribotu terk ettiler ve kurtuldular.
Geri kalan 852 yolcu ise gemi kaptanının:
Sayın yolcularımız, lütfen panik yapmayın; dünyanın en güçlü feribotundasınız sözlerine kanarak su boşaltma işlemini merakla izlemeye başladılar.
Saatler ilerledikçe feribot daha da yan yattı ama 852 yolcu izlemeye devam etti.
Saatler 01.50de Estonya Feribotu tamamen sulara gömüldü.
852 yolcunun Feribotun su aldığını ve yan yatmaya başladığını görmelerine rağmen son saniyeye kadar izlemeleri psikoloji kitaplarında "Estonya Feribotu Sendromu" olarak yer almıştır. O insanların davranış şekillerine psikoloji bilimi mantıklı bir açıklama getirememiştir...
bear abi orta yolu bulmak zor ...benzer senaryo...
filmde sanırım estonya sendromundan esinlemiş.
kısaca hikaye şu.:
filmde bir uzay gemisi yanlşlıkla bir kasabaya düşüyor.. uzaylılar şehirde yaşayan tüm insanları öldürmeye başlıyor. çoğu ölünce insanların. yardım gönderiliyor ülke merkezinden. tabi zamanla uzaylıların yüzme bilmedikleri anlaşılıyor.
kasabanın tamamı için 12 gemi gönderiliyor. herkesi alacak şekilde. yeterli yer var herkese.
12 gemiden sadece 2 tanesi kalkabiliyor.. diğerleri panikleyip birbirini ezerek gemiye binerken ölüyor ve öldürülüyor.:drunk:
filmin adı "sessiz bir yer" 2 veya bir olması lazım.
https://www.youtube.com/watch?v=BpdDN9d9Jio
çok güzel film.:drunk:
tabi bizde çok farklı bir sendrom deneniyor..
en benzeri.. sıcak suda ısıtılan kurbağa :he:
tahminimce suyun şimdiki sıcaklığı 150 ...
ölmüşüz haberimiz yok :kahkah:
Leonard COHEN'in ünlü parçası ile karşılık verelim..sabah sabah :) Everybody knows...
https://www.youtube.com/watch?v=Gxd23UVID7k
herkes biliyor, geminin su aldıgını
herkes biliyor, kaptanın yalan söylediğini
herkeste bu buruk duygular
sanki babaları ya da köpekleri ölmüş gibi
Herkes biliyor, zarların hileli oldugunu
herkes biliyor, iyi adamların kaybettiğini
herkes biliyor, dövüşün hileli oldugunu
fakirler fakir kalır, zenginler zenginleşir
hep böyle gider herkes biliyor