Gerçekten birde böyle durum var.Esimin Taahhüdü bitti.2 kat fiyat çektiler.
Yeğeninin çalıştığı telefon bayiine taşıdık. 3 gün sonra tekrar eski operatörüne dönüş yaptık eskisinden de düşük ücrete.
Printable View
verilen mesaj aynen şu..borsa 10.200 lere çıktı.. bunun kar satışı olur ve yukarı yola devam edecek..
beklenti bu..ama içi boş bir beklenti bu..niye..çünkü borsa, faiz düşerse enflasyon düşer yalanını olumlu satın aldı şuan..halbuki bu olmayacak..
hah bizde bu gerçeği görene kadar bekleyecez..hırsıza kaptıracak para yok bizde..
BAŞKANLIK,kolasiyonlardan yüz kat daha iyidir.
Bu ülke 90 lı yıllarda 6-12 aylık kaç tane hükümet gördü.Borsa sürekli gensoru ile çalkalanırdı.90 larda genç olanlar bilir.
Ha..şimdiki başkanlıkta,DENETLEME MEK. zayıf-yok..
Başkanlık sistemine ,balans ayarı yapılmalı.
Bir de seçilen başkanın bilimin dışında uygulamları olmamalı(nas olayı)
Bunu sonuna kadar tartışırım..Ama bana kimse koalisyonlu yılları övemez..
Bizimkinin suçu ayrı... Fetoscularla aynı yolda zirvaladilar. Esad la anlassinlar diyordum ben de.. Arap baharı zamanında orada beraber sondurulecekti. Öyle ya da böyle geçti gitti. Bizimkilerin yatacak yeri yok. Şimdi yeni bir gerçeklik var akillanmislarsa bizimkiler buna göre pozisyon alınacak. Esad in yatacak yeri yok varsa yoksa İran la beraber bizim üzerimize hafız Esad dan beri oyunlar kurdu.
Finalde bu coğrafyayı tek toparlayabilecek ülke Türkiye... Mezhepsel veya fetih mantığı ile değil. Yürür yurumez bilmem. Ben bakiyorum solda uydu devlet Yunanistan, sağ tarafta diğer uydu devlet Ermenistan, İran gibi şerri olduğunu söyleyen ama İsrail in kuklası büyücüler konseyi tarafından yönetilen İran güney de de güney kibris ve Suriye Irak... Atak yapmazsan veya buyumezsen kuçülürsün. Alternatif suya sabuna dokunmamak ise ben bunda bir çıkış görmüyorum. Çünkü onlar sana dokunuyor en basitinden PKK vasıtasıyla. Tespit başka hareket başka.. bakalım uzun yıllar değişik bir yola girirliyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman çok tartışılmıştı...BATI AVRUPADA koalisyon işliyor ama biz de işlemediğini bir nesil defalarca gördü.Belki de sıcak kanlı-fevri olduğumuzdan..belki de ŞARK KURNALIĞIMIZDAN uzlaşma olmuyordu...
Neyse bunları çok konuşabiliriz..KİMSEDE KİMSEYİ İKNA EDEMEZ.ama benim çıkmam lazım..
adiosssssssss
Selamlar viop 7/24 sakinleri,
3 aylık periyotlarla şöyle bir kurcaladığım topiğinizde pek bir değişiklik olmuyor. Aynı kişiler benzer görüşleri ile benzer tartışmalar yapıyor.
İnsan beyninde nöronal gelişimin (nöronal bağ gelişiminin) %80 gibi büyük bölümü ergenlik döneminde oluşuyormuş. Ve bu dönemde elde edilen gelişme ,
bilgi ve deneyim yönünden, kişinin bütün hayatına yansıyormuş.
Yani birey ergenlik döneminde bir tarikat içinde eğitim almışsa bu kişinin fikir temelleri aşağı yukarı orada aldığı eğitimin bir yansıması olacak, kalan hayatında ucundan kenarından ufak tefek değişiklikler olacak.
Aynı şekilde ergenlik döneminde laik bir eğitim almışsa kişi, onun için de temel görüşler ileriki hayatında çok az değişiklik gösterecek.
Bu nedenle toplumsal değişim hedefleyenler eğitimde bir reform yapmadıkça asla bu değişimi elde edemezler.
Veya tersi de geçerlidir.
Şu anda ve son 40+ yıldır ülkemizde olanlar bu konu ile yakından ilgilidir.
Saygılar.
Laflara bak hele..en büyük tarikat LAİKLERİN tarikatıdır..Onlardaki ideolojik saplantıyı kimse tahmin edemez.
LAİK EĞİTİMİ övüp bitirememiş..2002 yılına kadar o laik eğitimle her yıl NOBEL Mİ ALIYORDUK?..SALLA DUR.
sürekli krizle yaşayan 4.000 dolar kişi başı geliri olan ülkeydik.
Benim tarikatle işim olmaz.en büyük tehlikeelrden birisidir..hem kemalist tarikatlar hem de malum dini tarikatlar..benim için aynıdır..
Biz buna analitik islam..fen diyoruz.Senin boyunun 5 katı kadar makale-bilim -fen kitabı okuduk..
Ben bu ülkede yaşıyorum çok geniş her etnik-ideolojiden kişiyle çevreliyim..EN BAĞNAZ kim ...ah açık konuşamıyorum..
Dediğim gibi şimdilik eyvallah..