Ne yaptı bunlar be ya? Eyvah eyvah...Alıntı:
Independent Turkish
@TurkishIndy
Avrupa Merkez Bankası'ndan rekor faiz artışı:
🏦425 baz puan artış yapıldı
Printable View
Ne yaptı bunlar be ya? Eyvah eyvah...Alıntı:
Independent Turkish
@TurkishIndy
Avrupa Merkez Bankası'ndan rekor faiz artışı:
🏦425 baz puan artış yapıldı
شافعي Müfid Yüksel
@mufidyuksel
·
2s
Son dönemlerde Kürt gençleri içinde Batı/Avrupa adına kraldan daha kralcı bir şekilde Militan Batıcılık yapanlar bir hayli attı. Sanırsınız ki 7 göbek Avrupalılar, Doğuyu ve İslâm’ı aşağılıyorlar. Kürtlerin aslı Viking diyenler bile çıktı. Oysaki, ben Kürdüm ve Viking değilim.
Balina Avcısı
@balina_avcisi
·
9s
Araba almak için acale etmeyin...!
Bir kaç ay içerisinde %20-%30 daha ucuza alırsınız.
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
3s
%76sı kamunun olan TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın 3.Enflasyon Raporu’nu üç kez okudum.2023 de enflayon%58,2024 de%33 ve2025 te%15 ve “Kurtuluşun başlangıcı”2025 imiş.
Bir,Rapor” olmayacak duaya Amin demek”
İki,”ölme eşeğim ölme
yaz gelince yonca biçeceğim”den beter .
Türkiye'de olusturulan, ponzi finansal kulenin mimarı Emrah Şener, gorevden alinmis. Bir ipte 2 cambaz oynamaz diye yazmistim. Bu çakalın inşa ettigi kağıttan bir kule var ve bu kule anlasilmaz bir bicimde yikilmadi. Muthis bir basari, akil erecek gibi degil. Emrah Sener iktisatci degil, ust duzey bir matematikci. Iktisatcilarin becerebilecegi isler degil bunlar.
Emrah Sener ve Hafize Ozkan'a finansal muhendisler diyebiliriz. Hafize Kiz ayni zamanda Endustri Muhendisi galiba.
Yeni atananlarin arasinda iktisatci Cevdet Akcay var. Iyi...
Hatice Karahan da iyi.
Hayirlisi bakalim...
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
4s
Brent Petrol 50 ve 200 günlük ortalamaların üstüne çıkmış durumda ve 50 günlükler 200 günlük ortalamalara yaklaşıyor. Golden cross gerçekleşirse akaryakıt fiyatları uzaya çıkabilir.
Timothy Ash
@tashecon
This is a big positive. Cevdet Akcay is a superb economist and thinker. Hatice Karahan is excellent. Fatih Karahan is from the NY Fed. This a a sea change at the Turkish central bank. Massive vote of confidence in Erkan from Erdogan.