sayın metin oktay?
areal borcu ile ilgili olarak?
sizce?
peşin olarak ödenir mi borç? yoksa yapılandırma mı olur?
sizin yorumlarınız bizim için çok çok değerli
Printable View
sayın metin oktay?
areal borcu ile ilgili olarak?
sizce?
peşin olarak ödenir mi borç? yoksa yapılandırma mı olur?
sizin yorumlarınız bizim için çok çok değerli
peki peşin ödeme için anlaşma olursa
rakam olarak kaçta anlaşabilirler????????
birde birçok diğer borçlar var, sizce bu yurtdışı kaynak bunlara bu parayı neden versin?
yerli değilde neden yabancı finans kaynağına bir yönelim sözkonusu????
yani yabancı firma kervanı daha fazla araştırır...borçlarına sadık olmadıklarını ZATEN ÖĞRENMİŞLERDİR.
Türkiyenin ekonomik RİSKLERİNİN arttığı bir SÜREÇTE
yabancı bir finans kaynağı neden BÖYLE BİR TEMİNATI versin?
ben olsam VERMEM...areal de yabancı alacağını alamadı...otelleri icradan sattıramadı...
yurtdışı kaynaklı YÜKLÜ BİR KREDİ İÇİN OTELLERİN TEMİNATINDAN DAHA FARKLI DAHA GÜÇLÜ bir FİNANSAL TEMİNAT GEREKİR BENCE...
değil mi?
sayın metin oktay bey?
Bankacılık risk işidir. Verdiğiniz kredinin nereye gideceğini biliyor, borçlunun nakit akışının geri ödemeyi sorunsuz yapacağını öngörüyor ve de iyi teminatlaniyorsaniz riskiniz düşüktür. Tabiki tüm bunları sağlasanız bile kredi batmayacak diye bir kaide yok. Batarsa da areal'in ve diğer bankaların yaptığı gibi teminatlarınız üzerinden alacağı tahsil etmeye çalışırsınız.
Bankacilik konusunda haklisiniz hocam... Sirkette teminat cok. Ama asil niyet onemli...
Sirketin cozulemeyecek derdi aslinda yok
Bodrum oteli bence de 100 milyon icin harcanamayacak kadar degerli bir otel...
Us kullanim suresinin uzatilmasi veya arazinin bir sekilde satin alinmasi degerine deger katacaktir.
Bu ihtimaller devletten kiralanan diger buyuk lara, kundu, uludag icinde gecerlidir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn frecell haklısınız. Ben sadece sektörden gelen biri olarak bu yapılandırma kredisi verilecekse neye istinaden verileceğini belirtmeye çalıştım. Ama bu hesap kitap arasında henüz net olmayan durumlar da olduğu için dediğiniz gibi yanlış anlamaya sebep olabilir. Bu yüzden son mesajımdaki net olmayan bölümleri siliyorum.
Uyarı için teşekkürler.
hep olumlu tarafından bakarak futbol terimiyle paslaşma hat safhada
peki şirketin şu andaki ipotek miktarınıda BİR BAKSAK
HACİZLER NE OLUYOR BİR BAKSAK
NEREYİ DEĞERLENDİRMİŞSE 376 DAN BU SEFERLİK YIRTTIK AMA BUNDAN SONRASI NE OLUR ALLAH KERİM DEYİP NOKTALIYAYIM
bak cinali ben dobra adamım. Söyleyeceğimi tak tak söylerim. Madem memnun değilsin bak 33 den 60 olmuş sat git.
Ama satmazsın. Senin gibi karakter sahiplerini iş hayatından çok iyi tanırım. Yan cebime koy hesabı takılırsınız. Yağ gibi üste çıkar en karlı da siz çıkarsınız. Eminimki sen benden daha karlı ayrılacaksın. Mıymıy şikayet eder, sonra herkesden üste çıkarsın. Öğlen çıkan yemeği beğenmez.maaş desen hiç beğenmez. Ama köle gibi sabah sekiz akşam altı çalışmaya devam edersin. Beğenmiyorsan al tazminatını çek git diyen arkadaşlara ... takılıyoruz ya işte akmasa damlar diyenlerdensin.
Şirket işi çözmüş. Kotdışı- iflas ihtimali kalmamış.(ttk367) hala mırın kırın edersin. Senin gibiler için güzel bir laf var. Ama
Burada yazarsam ceza yerim. Nasıl başlıyor... ne ayranım dökülsün ne göt... s....
Bu arada volbor a da selam olsun. Üstünde kendisine inanıp satanların vebali kaldı.
Bu ay eminim kervanın ayı olacak. Sadece hissiyat. Gelen haberlere bakarak, şirket gözaltından çıkış için
Başvuru yaparsa ne olabilir.
Mevzuat bilmeyen blançodan anlamayan burada yazan 2 veya 3 kişinin ağzına bakarak yatırıım yapan
insanlara ne derseniz deyin kapasitesi kadar alır ve anlar daha fazlasına yapacak birşey yok.
Ben hisseyi kendi kararımla alır ve satarım kimseyede al sat demem ukalalıkda yapmam bilendende öğrenirim
beni bilen biliyor zaten
Kesinlikle haklısınız. Ve Belli ki bu durum sizi çok korkutmuş. Böyle devam ederseniz geceleri gözünüze uyku girmez. 0,15 lerden 0,60 lara gelmiş. Ve daha fazla gideceğine innanmıyorsunuz korkularınızla da yaşayamazsınız. Bu nedenle buradan veda edin. Evet size korkularınızdan kurtulmak düşer. Ve siz adamın dibisiniz. Öyle ki asla zarar etmeyecek zeka sahibisiniz. Bu nedenle 0,60 sizin gibi züppeeeeeeeeer zeka sahibi biri için velinimet bir rakamdır. Ayrılın ve korkularınızdan kurtulun. Korkularınızla yaşamayın. Bakın sizin için olayı net gördüğünüzü söyledim. Evet 376 dan bu sefer yırttık ama sonrası için korkularınız olduğunu yazarak çok doğru bir noktaya bastınız. Hemen pazartesi günü sizin gibi ağlak birisinin korkularından kurtulması temennisi ile. bye byeeeeee . :kahkah: :kahkah: :kahkah:
Millete adam gibi yaz diyorsun. Ve sen yazdıkların ile korkuların olduğunu söylüyorsun. Adam olmak korkularından kurtulmaktır. Ve sen adam olduğunu ispatla! Kurtul korkularından. Adamsın ya hadi korkularından tez amanda hemen pazartesi günü kurtul ve adam olduğunu bizlere ispatla.
Bak adam ne güzel yazmış. Gece rüyalarına girmesin. Ter döküp uyanma. En iyisi yol yakınken sat git.
Ama nerde sende o duruş. Mıyımıy şikayet öğlen yemeği kötü bu şirketin ya. Maaş da iyi değil. Ee hadi git o zaman.
Yokk. Takılıyom ben aslında milyonerim. Berkecan bu işte. Sen yani cinali.
Anca hakaret duyuyoruz senden. Aciz insan ifadesi. Anladığım şu şirket sermayeyi düzeltmiş.
Kotdışı ihtimali kalmamış. Zaten volbor da arazi oldu. Yeni yönetim durumu toparlamış.
Kalan tek mesele areal bank meselesi. Sonra gözaltından çıkış. Mıymıy cinali ne dersin doğrumu anlamışım.
anlamadığın konularda ahkam kesme ben bilimsel konıuşurum boş laf etmem belge ve bilgiye dayanırım başkasından duyacağı laflarla yatırım yapmam çekip gidip gitmemem seni niye ilgilendiriyor işine bak
cahilin sofrasında bal yemektense alimin sofrasında yavan ekmek yemeyi tercih ederim
Çekip gitmemen beni ilgilendirir. Artist artist hisseyi kötülersen, bende sana çektir git derim. İnanmadığın hissede
Niye bekliyorsun derim.
Valla dikkatli olmakta fayda var arkadaslar para yatiriyorsunuz sonucta. Daha yuzlerce hisse var
Bir dost vardi kar cebe yakisir derdi
Burda olumsuz yazanlar ne yüzle hala gelip yazıyorsunuz. Daha fazla lot kaybettiremeyeceksiniz
Birisi gelmiş olumlu ortamı bozayım diye biri gelmiş kar cebe yakışır satın diyor. Ayıptır ayıp
Ama gider mi cinali gitmez. Eminim biz hiseye güvenenlerden daha karlı ayrılacaklar. Bunlar yağ gibi üste
Çıkmayı sever.
Ama gitmezsin sen. İşin gücün mıy mıy. Hem ayranım dökülmesin hem gö... si..mesin.
Öyle değilmi cinali. Hem beğenmezsin hemde hep buradasın. Ne ayaksın sen.
Hacizler varsa sat git cinali. Seni tutan kim burada cinali.