Şuanda bile çok düşük fiyatlarda bilemiyorum ama nedense bu hareketleri hiç güven vermiyor biranda ters köşe yapabilirr
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şuanda bile çok düşük fiyatlarda bilemiyorum ama nedense bu hareketleri hiç güven vermiyor biranda ters köşe yapabilirr
Gübreye haber gelmiş 500 milyon TL kira sertifikası ihraç kararı yorumlayabilirseniz çok sevinirim hayırlı sabahlar
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadığım için soruyorum bocu çevirmek için sertifika çıkaracaklarına yönetim giderlerinden refah paylarından kıssalar borcu rahat çevirirler malum 400 500 milyon civar zaten yönetim gideri var 2 milyar cirosu olan şirketi düşürdükleri şu duruma bak bir türlü istikrarlı yatırımla büyümeyi başaramadılar varsa yeme peşinde herkes zamanında bu parayla fosfat yatırımı yapılabilirken çok değerli becerikli müdürümüz yumaklı bu faizlerle yatırım mümkün değil deyip fırsatı kaçırmıştır bu şirket bunların çapına çok fazla
Şı fiyatlara yatırımcıyı sevindirir duruma getirdiler halbuki zararın yarısında bile değiliz ne duruma düştük
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dediğin gibi olursa ekrem zaten kira sertifikasına ihtiyac duyulmazdi,hatta borcu olmazdi.
TOBO ya (haftalık grafiğe göre) gidecekse bir miktar düzeltme gelebilir buralardan..
Tam anlamıyla dipten dönüş oldu, boğa piyasasını girdi diyebilmek için 4.20 üzerine atması gerekecek...
bir sure kenara cekildik..
kesinlikle ytd..
Onu diyorum zaten bunlar çapsız yiyici takımı
bende dediğine katildigimi belirttim ortak
Geçen hafta 2.50 den alanlara resmen talih kuşu kondu helal olsun senin gibi hisseye...
Desene olan bizim gibi 6 senedir kandırılan ortaklara oldu
Yok böyle bir kağıt 10 gündür her gün alan para kazandı kağıttan,:one:enteresan...
2.76 dan ekleme yapmıştım çok şükür..
5 yıldır maaliyeti ala ala halen 4,35 e çekmiş biri olarak konuşuyorum.. Gerçekten güzel hareketler oluyor. Trek sıkıntı yabancı yok hissede... Alan yerli.. Ama istikrarlı bir şekilde gitmeyen ender hisselerden olan gübref in bu piyasa koşullarında eder değeri 5.5-6.00 aralığı olmalıydı.
Bakalım görelim...
Gülün,gülünk,son gülen iyi gülecek,:kahkah::kahkah:
Bı bildiğiniz varsa bizlede paylasinda bilelim [emoji2955]
way arkadaş her gün yükseliş yapan baska senet var mi bu bistte,gömü mü buldu bizim tahtanin spekisi .
ulaa hic trade yapmamak lazimmis bilemedik kiymetini ..
3.66 da direnci var gibi duruyor, kirarsa 3.84 kiramaz geri gelirse 3.10 desteği mevcut grafikisine baktigimizda.
Tarım destek paketi var
Büyük kavga var
Bence 3.43 yaptırıp tekrar 3.60 seviyelerinde beklemek satın da alayım demek,bekleyip görelim,ytd.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
BEN hiçkimseyi gaza getirmedim,yorum yazarken kendi fikirlerimi yazarım ve tavsiye değildir eklerim,senin gibi anlayışı kıt varsa orasını bilemem,ama bugünkü fikrim doğru çıktı mı sen ona bakıcam,takdir edecen,saygı duyacan,ben hissenin bugünkü hareketinden anlayacağımı anladım merak etme,zıpzıp la uğraşma,kendi işine bak...
Zıpzıp bozuk saat bile günde bir kere doğruyu gösterir burada herkesin canı zaten sıkkın kimseninde keyfi yok
ulaa arkadaş borsa göctü, dis piyasalar göctü bizimki sadece indirdi kaldirdi yine yesil kapatti
ben gördümde böylesini ilk defa görüyorum. ..az bi salsada mal alsak diye bekler olduk,vermemde vermem diyor spekisi
ne kadar giymatli mali varmis bea
benim tez tutmadi
zipzip arkadasin ki tuttu.
dedigi gibi 43 den döndürduler.
tebrikler zipzip :bravo::bravo:
Hareketini yemişim neyini takdir edicem 4 yıldır milleti süründürüyor. 2015 yılının temmuz ayında 1 gubrf 3,5 dolar ediyorken şimdi 1 dolar bile etmiyor... Zaten bi halttan anlamış olsan 5-6 yıldır burda mal mal beklemezdin.... Şimdi dipten döndü diye biraz yükseldi diye bildim havalarına girmen çok yazık... eminim daha ana parayı bile kurtaramadın...
Arkadaşlar isterse hisse 10₺ olsun bu şirket halkın şirketi çiftçinin şirketi dolayısıyla hissenin yükselmesi bazı şeyleri örtmemeli sayın müdür fahrettin poyraz beni engellemiş engellemeseydi kendimden şüphe ederdim
3,77-88 önemli noktalar.. kırması halinde cidden bende son 5-6 yıldır içinde olduğum hisseden ilk defa ümit duymaya başlıyacağım.
gün içi paraçıkışı olurken son 10 gündür son bir saatte çok ciddi girişler oluyor ve günü artı kapatıyor. hacimli yükseliyor. işlem yoğunluğu yükselişi destekliyor. ve birileri dönecek gibi yapıp mal topluyor son 10gündür..
ve bu birileri yerli.. yabancı alımı aynı duruyor. insanın aklına ucuz kalmıştı onu yükseltiyorlar geliyor. yenibir haber olsa yabancı çoktan almaya başlardı...
bakalım görelim..
Benim izlenimine göre yukarı meyilli görünüyor tabiki tavsiye mahiyetinde değil,kendi fikrimdir.
15 günde neredeyse %45 yükseliş yaptığı halde ben dahil zararda olan eskiler şirkete ve hisseye kızıyoruz haliyle bu forma yeni girenler belki bizim gibi eskileri anlayamayıp sitem ediyor olabilirler. Yanlış yapıp zararda ısrar ettik bunu kabul ediyorum ama 2 3 senedir borsa rekor kırarken bu şirkette çok acımasız fiyatlama yapıldığı için ısınan kovadaki kurbağalar gibi zararın bu kadar büyümesini göremeyip hamle yapamadık belki.
Bilinçaltıma yerleşmiş olan bu hisse çıkmaz psikolojisiyle düşününce bu yükseliş büyük bir ele vermece olarak mı sonlanacak ya da artık gerçekten bu düşüş bitti de yeni güzel haberler bilançolar gelecek de bumu fiyatlanıyor bekleyip göreceğiz.
Ortak bizmi hatalıyız yoksa yatırımcıyı kandıran yönetimmi adamlar alenen yalan söyleyerek yatırımcıyı kandırdılar suç işlediker yumaklı denen adam zarar etmicez dedi ettimi etti bakan Tunus da fosfat yatırımı görüşme dahilinde dedimi dedi kim yalanladı bakanı müdürü olacak adam düşünün bakanın bile bunlara sözü geçmiyor bu yönetim anlayışı oldukça yükseliş kalıcı olmaz milletide yolmaya dewam ederler
Ben bu yöneticilerle uğraşmaya dewam edicem hakkımızı 6 yıldır yediler kandırdılar her yerden engelleselerde mücadeleye dewam foyaları ortaya çıkıcak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2,6-2,8 aralığında mal aldılar ve kimseyi bulaştırmadan buraya getirdiler...
Buralardan net olarak mal vermek istiyorlar..Yeni almayı düşünenler aman dikkat.
2.30 lardan geldi buralara
ama endekse göre diri duruyor,
eskiden böylemiydi ya,en önden koşardi...eskisi gibi olsaydi suan yeni dip yapmistik dibimizi tazelemistik.:)
Bu kağıt niye gitti? Beklenti nedir?
Bilen varsa paylaşır mı?